למה? למה הם עושים את זה???

yossi018

New member
למה? למה הם עושים את זה???

יש לנו מדינה כ"כ יפה, וכ"כ חשובה! למה הצבא לא רוצה לתת לי לשרת את המדינה שלי כמו שצריך? למה??? למה אני צריך להתחנן לשרת בקרבי? למה??? זה לא מגיע לי הם השביזו אותי, אבל כח רצון זה מה שמחזיק "חד נס" לעולם ועד!!! אנ ירוצה שתדעו שאני לא אוותר להם! אני אלך לקרבי ויהי מה!!!! כרגע אני ב"חופשה" עד ה13.4 אבל כשאני אחזור אני מתכוון להילחם! הציעו לי מג"ב, הציעו לי הנדסה קרבית אנ יבחרתי הנדסה, אז למה לעזאזל כל מי שהיה איתי בבקו"ם הולך להיות ג'ובניק??? למה הם עושים לי את זה????? הצבא שלנו אטום, לכל השמניסטים בנינו תתחילו לשגע אותם בפאקסים מעכשיו שלא תדפקו כמוני!!! אתם לא תשברו אותי - אני אלחם כדי לילחם!

MS6

New member
יופי בית"רי!!!

יוסי תותח אני מחזיק ממך... אתה תהיה לוחם ותקרא את ה"תגר" הבית"ר שלך... נביא לך אותה בשורה משיר "שמאל הירדן": "שני ידי לך הקדשתי מולדת/ שני ידי למגל למגן/ תישכח ימיני הבוגדת/ אם אשכח את שמאל הירדן!" אם אתה רוצה כך בית מ"חיילים אלמונים": "לא גויסנו בשוט כהמון עבדים/ כדי לשפוך בנכר את דמנו/ רצוננו להיות לעולם בני חורין/ חלומנו למות בעד ארצנו" אגב קפוץ אלי בשישי

tanya666

New member
יוסיייייייייייייייי ../images/Emo6.gif

מה המצב???? לפי מה שכתבת אני רואה שאתה לא כ"כ מרוצה...
אני מאוד מקווה בשבילך שתקבל את מה שרצית... רק עזבת ואתה כבר חוזר...חחחחחח סתם אחי. מחזיקה לך את כל 20 האצבעות שיש לי, ושתשיג את מה שרצית.

כל הכבוד, חזק ואמץ ! ../images/Emo50.gif

בימים אלה שהנוער נהיה יותר ויותר "שמאלני" אם לומר, או במילים אחרות רכוכי. חשוב שיהיו את בוגרי תנועות הנוער, ואנשים כמותם שלא יהיו נהגים של איזה קצין, או אפסנאי, או השד יודע מה ! ! ! כיום אנחנו צריכים בנים ובנות אמיצים וחזקים שיאבטחו את המדינה הזאת ! עלה והגשם יוסי !

yossi018

New member
נהיה שמאלני??? איפה אתה חי?

חחחחחחחחחחח העובדה שהם מתעקשים שאני לא אהיה קרבי היא בגלל שמחזור מרץ 2004 היה ביקוש אדיר לקרבי וכל היחידות מפוצצות בחיילים חדורי מוטיבציה, במעצבר בבקו"ם יושבים למעלה מ100 מתגייסים צעירים שיעדו אותם להיות ג'ובניקים והם לא רוצים! הנוער בימנו חוזר להיות יותר ויותר "ימני"... אל תקשיבו לטלויזיה, תופעת הסרבנות קיימת אבל קטנה מיום ליום... חוץ מזה שיש המון המון חיילים ואם אחד לא רוצה לשרת לא עושים לו הרבה בעיות... אבל כשאחד רוצה לשרת עושים לא בעיות! צבא אטום! אה - ותודה על התמיכה

MS6

New member
יוסי צודק...

למחזור שלנו (85' כאילו) יש ביקוש עצום ליחידות קרביות... עדי כדי כך שכנראה בשנה הבאה יהיה גיבוש לגולני.. ממש כמו צנחנים! מי שרכרוכי זה הדור ההוא של 73'.. אנשים כמו אבו וילן ויוסי ביילין. רכרוכים שמאבדים מיום ליום את רגשותיהם הלאומיים. לצערי הרב מי שגם אשם בזה זה תנועות הנוער.. תנועות הנוער ברובם או שנחלשו או שהעדיפו להפסיק והחדיר ציונות עזה אל ליבות חניכיהם. תנועת השומר הצעיר לדוגמא, שאחראית על מספר רב של קיבוצים ומושבים, מזמן פשטה את הרגל רוב חבריה תומכים במדינה דו-לאומית. הנוער העובד והלומד (מצטער נוע"ליסטים אבל זוהי האמת) הפחיתו את "רמת הציונות" בקניהם ברחבי הארץ, עד כדי כך שהיום במגזרים הערביים כל עניין הציונות אינו מוזכר ולאחרונה סירבה התנועה להקים קנים במעלה אדומים ובאריאל בטענה שהם שטחים כבושים (למרות שהיום יש הסכמה {אפילו ביילין אומר את זה} שאת אריאל ומעלה אדומים לא מפנים) ובית"ר, שלשמחתי הרבה לא שינתה כלל את האידיאולוגיה שלה, קטנה בעשרים השנים האחרונות והפכה לתנועה קטנה, ולכן כושר ההשפעה שלה ירד. התנועה היחידה שאני יכול להגיד שמצליחה להחדיר ציונות היא בני עקיבא. חניכיה לוחמים על כל פיסת אדמה בארץ ישראל והם משרתים ביחידות הקרביות ביותר, לא סתם אומרים שהדתיים משתלטים על הצבא והקיבוצניקים עוזבים אותו... זה קשור בחינוך.

אני חי בבית ספר ברנקו וייס ...

שם חלק מהילדים ששאלתי אותם: " לאן אתם רוצים להתגייס ?", אמרו "ג'ובניקים, לא משנה איפה !, העיקר לא קרבי" ! אנחנו הילדים של חורף שנת 87 !

yossi018

New member
אני יודע למה? צבא אטום!

אבל אני לא אהיה ג'ובניק...

shiroosh999

New member
אני איתך!

צודק במאה אחוז! תשב להם על הוריד עד שתגיע לאיפה שאתה רוצה להגיע!! אל תתייאש!

למעלה