למה למארק יש?

חןאסידו

New member
למה למארק יש?

למה למארק יש מין פיסת בד בצבע לבן על היד הימנית בקליפ´ STAY TOGHTER FOR THE KIDS מישהו יודע?

eb182

New member
זה נראה לי לקישוט

לטרוויס יש את זה גם הרבה פעמים אבל נראה לי שזה כדי שהוא לא יפגע במפרקים שלו כשהוא מנגן יכול להיות שמארק מזדהה איתו
לילדים שחותכים לעצמם את הורידים יש כאלה תחבושות אבל זה לא נראה לי הסיבה זה בטח סתם ליופי.

מאיה182

New member
מה אתם צוחקים?!

בטח קרה לו איזה דבר.....בדןמה לטרוויס..... איזה קישוט?! כפרות עליהם ...למה שהם יתקשטו בתחבושות?! למארק היה את זה גם ביום הזכייה המאושר שלי באמ טי וי!! זה לא קישוט.......:)לפחות ככה זה נראה!!

fentoozler

New member
חכמים אתם

יש את זה להרבה גיטריסטים זה כדי שלא יזיעו בידיים ליופי עלק

eb182

New member
זה לא הדברים האלה להזעה

כמו שלטום היה בקליפ של פירסט דייט זה כמו תחבושת כזאת אז לא נראה לי שזה עוזר להזעה.

תגידו, בבוקס קאר, בקליפ של איי פיל

סוו אז יש מישו שם עם תחבושות על האצבעות ומראים דם.. אז זה לא אמיתי נכון...? אני ממש מפחדת מכל דבר עם דם.. טיפה אחת, אני מתחילה לרוץ במעגלים ולצרוח.. חחחח ויכול ליהיות שזה כדי לחמם את היידים, או כדי לשמור עליהם, שלא יתפסו או משו כזה... או שזה בירצינות סתם ליופי... אני לא בטוחה! אז אל תאשימו אם זה לא נכון.... :) ,,,, מה הפרצוף הזה נראה לכם? :*) 1. מרוחה לו סמחטה על הפנים 2. אהוד ברק עם פלולה 3. יש לו שערות בנחיר 4. מה שבא לכם.... 5. עזבו לומשנה...... יש לי התקף עכיו לשאול כל אחד על זה... את האפשרויות קיבלתי מחברות שלי... (שוב אני מסטולה.. סליחה שאני מערבת אותכם בזה! אבל ככה זה החיים!)

xero1

New member
לא, באמת פצעו שם מישהו.

הדם אמיתי, ככה זה בטלוויזיה.

אא...אימלה..... למה...?

ומי העזוב שהסכים שיפצעו אותו ככה!??! אויי.. זה נורא! זה לא טום.. (אני מקווה) ויש לטראוויס כובע מוזר שם! שאלה חשובה, נכון יש בפירסט דייט קטע שיש בו גיטרה אחת (לא ידוע מה היא, ועל זה השאלה) ואז התופים נכנסים ואז חשמלית? אז הראשונה, היא בס או חשמלית!? זה הורג אותי! אני חייבת לדעת...

ּpine appleּ

New member
אוקי

זה היה די בצחוק כנראה הם רצו להראות כמה הם מגניבים, שמרוב שהם מנגנים כבר יורד להם דם אני יודעת?! לדעתי זה מיותר

eb182

New member
זה הנגן בס אנתוני

והוא נפצע כי הוא פרט עם האצבעות

eb182

New member
לא יודעת יכול להיות שזה סתם

ויכול להיות שזה אמיתי בכל מיקרה זה קרה לבסיסט

למעלה