למה לכל הרוחות..????

זה בסדר בון בון ../images/Emo8.gif

בכל זאת צריך לשמור על דיסקרטיות כלשהי, אפשר להבין את זה
גם לך שתהיה שנה של המון סקס ואהבה נטו. לילה טוב בון בון.

קטרינה1

New member
בון בון במקרה.ורק במקרה ידיד מאד

טוב שלי הבנת שרלוק... וגם את גרושתו אני מכירה טוב מאד הבנת שרלוק....?? אז להכניס את אמיל והבלשים בחזרה לארון....פיפי ולישון,,,, ואם תשתפר...אז אולי גם לא תישן לבד נשיקות קטי

romiki

New member
את לא מבינה ש....

זה לא משנה אם את היית עם בונבון או לא, זה לא משנה שהוא ידיד שלך ואת מכירה את אישתו, זה לא משנה אם היית או לא היית האקס שלו, מה שקורה זה שאישרת (גם אם בצחוק, וזה אנחנו יודעים רק עכשיו) שאת "אחלה זיון".... אז אם אמרת זאת בפורום מלא גברים מזילי ריר....תאכלי אותה במסרים מזילי ריר... שאלת למה קיבלת מסרים כאלה, וקיבלת את התשובה הכי הגיונית... כאילו....אז למה כועסת
עכשיו תפתחי שרשור חדש, תסבירי שצחקת שם בשרשור ושאת ממש לא "אחלה זיון". אני חושבת שהמסרים ייפסקו לאלתר.

../images/Emo6.gif גדול ואולי יהיה הוריקן על שמי

וסוף סוף יהיה מי שייקח עליי אחריות

א ש לי

New member
מילה טובה לגברי הפורום../images/Emo23.gif

בעקבות השרשור של קטרינה אני מקווה ששרשור זה יהיה איכותי ונקי למען גברי הפורום. כשאני בשעתו קיבלתי הצעות מכמה בודדים מגברי הפורום ההצעות היו מכובדות ומחמיאות ביותר. גם הגברים שלא ממש מחבבים אותי מכתיבתי (שלא מכירים אותי). הם ברובם הגדול בהחלט חכמים, שנונים ,רגישים, אבות ניפלאים וחברים למופת לחבריהם. אז גברים באמת לחייכם.

swansea

New member
אני לא בטוח אם את יודעת...

אבל תפוז אנשים זה לא באמת מישהו... <בכל זאת מסכים איתך שהוא מאד אדיב>

cookie13

New member
אל תכעס עליי...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה