למה לכל הרוחות..????

קטרינה1

New member
למה לכל הרוחות..????

אני מקבלת כל כך הרבה הצעות מגונות,מגברים,שכותבים בפורום הזה????? מה זה הבולשיט הזה?? מה זה פורום של סוטים?? ואני בטוחה שאני לא היחידה !! זה גובל כבר בגועל נפש איך אתן הנשים מסתדרות עם כל המסרים המגעילים האלה??? האם כך נראה הגבר הישראלי..????????????? בושה !!

Netta79

New member
../images/Emo140.gif

אל תתני לכמה תפוחים רקובים לשגע את סדרת יומך - תתעלמי דפוקים יש בכל מקום - גם פה ... אבל יש גם הרבה דברים כייפים אז אני נשארת , מה איתך ?
~נטע

בלי הכללות בבקשה ../images/Emo150.gif

אישית לא מבין כלום במכונאות וגם לא מעניין אותי כך שלא יכול להיות ג'נטלמן ולהציע עזרה אבל אל תפגעי בישראליות שלי פה אני עלול להיפגע

קטרינה1

New member
מנסה להתעלם ככל האפשר,אבל

זה פשוט ממשיך הרבה יותר אחרי שכתבתי על כך,למעט כמה באמת נחמדים שמנסים לעודד אולי פשוט לא הייתי צריכה להעיר דובים משנתם...

קטרינה1

New member
לפי התגובה שלך אילנה,נראה לי שאת

ממש משתוקקת להצעות כאלה אז ככה,אני ממש מוכנה להעביר לך את כל ההצעות שאני מקבלת,בשיא הכנות ואולי בגלל שמכירים אותך אז את לא מקבלת כאלה הצעות...חשבת על זה??? לא נורא,אני חשבתי בשבילך... אבל אם מצבך עד כדי כך נואש,אז אני אדבר עם בן הזוג שלי,אולי הוא יהיה מוכן לתת לך להעביר עליו מבט....אבל רק מבט,כי לא נראה לי שהוא יהיה מוכן ליותר המשך ערב נעים לך מתוקה ונואשת

קתי ישנה 2 אופציות

א. להתעלם ולא לענות ב. לענות ,,,,,,,,, אני תמיד בוחרת ב א' הכי טוב
אמא שלי לא מרשה לי לדבר אם זרים

א ש לי

New member
עכשיו אני יכולה להבין ולהאמין קטרין

למה את מקבלת הצעות שכאלה וממי....:) בזמנים שקיבלתי הצעות מחלק מגברי הפורום הם היו מכובדות ומחמיאות בהחלט!!!

למעלה