למה לי לקחת לה לב? כבר לקחתי לה טחול, כבד ושתי צלעות. לא מספיק?
מ מרים 02 New member 3/5/02 #3 העיקר שלא תיקח לה ריאות זה לא בריא. ככה אמר דוד ביל. מרים- העמותה למען התמותה
S softy New member 3/5/02 #8 מרים 02 תתאפסי על עצמך! נופל וקם שייך לאייטם אחר. אני מבקש לא לרדת מהשביל וגם לא לדרוך על הדשן.
מ מרים 02 New member 3/5/02 #10 אם הייתי יודעת איפה המשקפיים שלי הייתי יכולה לחפש את הכדורים שלי... והייתי לגמרי מאופסת ורגועה. מרים- סדר שיהיה פה...
אם הייתי יודעת איפה המשקפיים שלי הייתי יכולה לחפש את הכדורים שלי... והייתי לגמרי מאופסת ורגועה. מרים- סדר שיהיה פה...
מ מרים 02 New member 3/5/02 #11 אם הייתי יודעת איפה המשקפיים שלי הייתי יכולה לחפש את הכדורים שלי... והייתי לגמרי מאופסת ורגועה. מרים- סדר שיהיה פה...
אם הייתי יודעת איפה המשקפיים שלי הייתי יכולה לחפש את הכדורים שלי... והייתי לגמרי מאופסת ורגועה. מרים- סדר שיהיה פה...
מ מרים 02 New member 3/5/02 #12 ברך המלך היא לי חלום היא לי חידה עוד מעט אירוויזיון ואנחנו נפסיד בו רק כי כולם אנטישמים.
S softy New member 3/5/02 #13 מרים 02 את שוב יורדת מברך המלך ודורכת על הדשן הפורום הזה הוא בפירוש לא פורום פוליטי קורקט ההרים גבוהים יותר בברך חזרה המדרון תלול יותר בברך חזרה לו היית כאן לצידי בברך חזרה לא הייתה זו בשבילי הברך חזרה.
מרים 02 את שוב יורדת מברך המלך ודורכת על הדשן הפורום הזה הוא בפירוש לא פורום פוליטי קורקט ההרים גבוהים יותר בברך חזרה המדרון תלול יותר בברך חזרה לו היית כאן לצידי בברך חזרה לא הייתה זו בשבילי הברך חזרה.
א אקווה New member 3/5/02 #16 על-מה המהומה? על לא דוור או שמישהו גונב לי כל הזמן את הדואר. פה-לניה ממורמרת