למה לוקס...

lordsath

New member
למה לוקס...

למה לוקח לו כל כך הרבה זמן להוציא את החלק האחרון?? למה???????????? אני רוצה לדעת איך סקיי הופך לוויידר. זה צריך להיות עצום. חוץ מזה אני מאמין שיש את הFORCE זה חייב להיות קיים. לדוגמה הנזירים הבודהיסטים או שרוטים אחרים. אבל זה לא ברמה המוקצנת שהם עשו זאת. אבל זה יכול להיות להיט.

very dark girl

New member
אההה..?../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

אז דבר ראשון נראה לי שזה בגלל סיבות תכניות, יש הרבה אפקטים ודברים ממוחשבים (לוקאס אומר את זה במאחורי הקלעים של "אימת") ואני לא חושבת שיש מישהו מאמין שהפורוס קיים... אם הבנתי אותך נכון.

Lu Tze

New member
אף אחד לא מאמין בפורס.

חוץ מרבע מיליון אוסטרלים, כמובן.

go girl1

New member
בושה!../images/Emo66.gif

אני מאמינה בפורס יש עם זה בעיה? חחחחחחח

Lu Tze

New member
נזירי השאו-לין (נזירים בודהיסטים)

דווקא מאמינים שהכח שלהם נוסע לא מבחוץ (שדה כח ערטילאי שמקיף את כל היצורים החיים), אלא מבפנים. הם מאמינים שלאנרגית החיים קוראים צ'י ושהיא נובעת מאיזור הבטן עליונה. מה שמוזר זה שבדיקות תרמיות (בדיקות שמודדות את החום ה"זורם" בגוף) מאשרות את קיומה של אנרגיה *כלשהי*. כשרואים צילום תרמי של נזיר שאו-לין מפצח לבנה ל-2 ממש אפשר לראות חום נובע מאיזור הבטן לחלק שנותן את המכה. אגב, לדעתי לוקאס התבסס על הנזירים האלה כשהוא בנה את הג'די.

Mor L

New member
האם אתה יודע...

מה הקשר בין מלחמת הכוכבים לדרגון בול זי? הצ'י בסינית/קאי ביפנית/אנרגיית החיים בעברית. שניהם מדברים על אותו דבר, וכל אחד מהם משתמש באנרגייה הזו בדרך אחרת. בגלל זה אני מטורפת על שניהם (אבל ברור שעל מלחמת הכוכבים יותר).

למעלה