למה להתאהב

אלמוגית

New member
למה להתאהב

למה להתאהב? למה לאהוב מחדש וכל כך להתאכזב אותה אכזבה שוב אהבה רגע אחד מאושר בשני מאוכזב... לקחת את הסיכון כולם אומרים לי אבל עוד פעם את אותו הדבר זה כך כך קל להתאהב אבל קשה לשמור על האהבה... כל כך קשה לשמור על הנפש שלך שלא תשרט שלא יקרה לה דבר אני ריקה מרגישה כל כך ריקה אני לא יודעת להסביר אולי בגלל שנפגעתי כל כך ממנו מזה שאהבתי ............

candybox

New member
למה?

לא יודעת לומר לך למה, זה בד``כ פשוט קורה, ותודי שלמשך הזמן כשהאהבה הדדית זה הכי כייף שבעולם, אז גם אם הפעם האהבה נגמרה, בפעם הבאה שהיא תבוא, יהיה לך כ``כ טוב שלא תזכרי בכלל כמה סבלת, אז, עכשיו...

blue love

New member
למה???

כי אהבה זה לא רק יאוש...כאב וצער... אהבה יכולה להיות יפה ...היא יכולה להעניק לנו טעם בחיים.. אהבה נותנת לנו תקווה..היא מחייה אותנו..גורמת לנו להרגיש כמרחפים... נותנת לנו אפשרות לתת מעצמינו...ולקבל מאחרים.. אהבה יכולה למלא אותנו בשמחה...יכולה לגרום לנו סיפוק...יכולה לגרום לחיוך תמידי על הפנים... אהבה נותנת לנו כח שלא היינו מודעים אליו..כדי להתגבר על קשיים בחיים.. אהבה היא סם החיים...ובלעדייה אנחנו פשוט לא שלמים.. blue

cici

New member
אלמוגית, רציתי להגיב לך

אבל פשוט תיקראי מה בלו לאב כתב לך, אני חושבת שזה אומר הכל

למה להתאהב???

יש בטח מיליון סיבות למה ... לקום בבוקר ולדעת שיש מישהו שאוהב ... להכיר מישהו ולקבל פרפרים בבטן .. ההתרגשות שאת מרגישה כשאת מקבלת סתם ככה זר פרחים כי הוא בדיוק חשב עליך... סתם מכתב אהבה על המקרר על מראה באמבטיה .. לקבל טלפון ממנו באמצע יום עבודה רק בשביל לומר לך שהוא אוהב אותך ... ללכת לטייל איתו יד ביד , מחובקים מתנשקים , לעשות איתו אהבה ולא סתם סקס .. לדעת שיש מישהו שאת יכולה לסמוך עליו... אז נכון לפעמים מתאכזבים באהבה , אבל זה לא נורא .. אולי באותו רגע ההרגשה רעה ..ואומרים בלב . זהו זאת הפעם האחרונה ...אבל זה לא ככה .. לקום בבוקר כשאת יודעת שיש מישהו שאוהב אותך עושה את ההבדל .. כל אחד מאיתנו נפגע אי פעם מאהבה ... זה בסך הכל מחשל לא ממעיט מערכה של התאהבות או של אהבה ... מאחלת לך שתמצאי אהבה .. תרגישי אחרת ..תרגישי נפלא .. שלך שרון

אהבה זה...

מילים כמו :`` אני אוהב אותך ..`` שגורמות להחסיר פעימה מהתרגשות ....

blue love

New member
אהבה גורמת לך...

לרצות להיות קרוב כל כך...לגעת...להיות ליד כל הזמן

אהבה זה ....

להסתובב כל היום עם חיוך על השפתיים .. לחייך לחייך ולהרגיש נפלא .. להרגיש נהדר .. להרגיש בשמיים ....

blue love

New member
אהבה...

לשמוע את קולה...מרחוק..ולהרגיש שהיא כל כך קרוב...

blue love

New member
לאהוב זה...

לרצות לגעת בה...לרצות להרגיש אותה קרוב אל הגוף.

blue love

New member
אהבה זה...

לדעת שאפשר לשים ראש על כתף...גם כשעצוב בנשמה.

למעלה