למה להצהיר הצהרות ?

למה להצהיר הצהרות ?

כתבתי ואני חוזר ואומר התרדמת שאופפת את פעילי מפלגת העבודה כואבת ומאכזבת . מילא פעילי השטח המתנדבים מתנהגים כך אבל המתמודדים ? איפה אתם לכל הרוחות ? מה קורה לכם ? איפה ההמרצות שלכם ? כן גם בנושא ההצהרות , מצנע תגיד זה באמת כל כך חשוב להצהיר היום שלא תקום ממשלת אחדות ? אל תגיד לא ! אל תגיד כן ! חבר , כבר גילינו שבפוליטיקה הכל , אבל הכל אפשרי . מה שלא ניראה מציאותי היום ניראה בהחלט מציאותי מחר . דיי מספיק עם ההצהרות וקדימה לעבודה לא נישארו עוד הרבה ימים לתקן . כן אני אופטימי ואפשר לעשות את זה עם רק נאמין ! יהונתן .

כי הם הסטריים

בזמן של היסטריה ואבדן דרך אדם מוכן להאחז בכל שביב של תקווה. מצנע מבין שנכשל ומנסה את הקלף האחרון שנותר לו. זה ירחיק ממנו את קולות המרכז, אבל יתן לעבודה קולות ממרץ.

בכל מקרה רמת השרון ../images/Emo91.gif

אני מבין את הניסיון להתלות על משהו חדש שינוי אמרת לא ? את/ה זוכר/ת את ד"ש ? כולם בעד שינוי המונים מצביעים אי אמון במפלגות השורשיות ומצביעים ד"ש . התוצאה ? התרסקות מוחלטת של המפלגה לאחר זמן קצר יחסית . היום ? שינוי התקווה החדשה . האומנם ? מה יתן ששינוי יקבלו לצורך העניין 25 מנדטים ? כן , כן ימשיכו להצהיר הצהרות וישבו באופוזציה ! למה ? מכיוון שלא הליכוד ולא מפלגה אחרת שתהייה אשר תהייה לא תלך לממשלה ללא ייצוג דתי . בקיצור לבנות מפלגה באופוזיציה זה דבר מאוד נחמד , אבל כאן לא צריך דבר נחמד צריך דבר יעיל ושינוי איננה כזאת . הצבע/י עבודה כי היא ורק היא יכולה להוביל את המדינה מאבדון ושחיתויות .

אין הגיון ויש הגיון

אני מסכים שאם שינוי לא תהיה מספיק גדולה, לא יהיה שינוי אבל העבודה בכל מקרה הולכת לאופוזיציה, לא? גוש הימין אמנם 63 היום, אבל אל תשכח ששרון לא רוצה את ליברמן וקליינר בממשלה. אז עדיף לבחור בשינוי, שאם תהיה גדולה תוכל לרסן את שרון, להכריח את העבודה להכנס לממשלה. יש סיכוי שזה יצליח ויש סיכוי שלא, אבל קול לעבודה זה סתם בזבוז.

EverMan

New member
אף אחד לא יצליח להכריח להכניס את

העבודה פנימה. זו בחירה של דרך , לא פוליטיקה. או העבודה ושמאל. או הליכוד וימין. נקודה.

למעלה