למה להצביע

למה להצביע

יש הרבה דברים שביגללם הצבעתי לשינוי אבל בעיקר ביגלל היושר שהם שידרו במיוחד ביחס למפלגות האחרות. אבל האמת התאכזבתי א. יושר זאת הבדיחה. נעזוב לרגע את פריצקי שנכון שהעיפו אותו אבל הוא היה מהשותפים המרכזים להקמת המפלגה כמו"כ פרשת המיליונים בתמורה לתמיכה בתקציב זה היה פשוט זוועה אבל על זה אפשר עוד לעבור בשתיקה הרי כך הם כל המפלגות. אבל מה שבעיקר משכנע אותי לא לחזור על הטעות שעשיתי זה שלשינוי אין שום מצע בשום תחום. קבוצת אנשים בלי דעות בשום תחום שום דיבור מדיני שום הצעה כלכלית חוץ מלהגיד שהם יעזרו למעמד הביניים. איך? כיצד? תדברו, תגידו מה אתם מציעים לשיפור כלכלתה של ישראל? אתם בעיקר `נגד` השחיתות `נגד` החרדים ועוד... אני הפעם רוצה להצביע `בעד` לא נגד.

ערב רב

New member
אתה טועה, לשינוי יש מצע מסודר

קפיטליזם כלכלי, שמאל קיצוני מדיני ותמיכה בהפרדת הדת מהמדינה. בשיוני תומכים בהמשך הרפורמות הכלכליות ומדיניותו הכלכלית של נתניהו כדי לשפר את כלכלת ישראל.

RedCherry

New member
מאוד מסודר

חבל שאף אחד (מלבד אולי שלושה חברי שינוי) באמת יודעים על המצב הזה. חוץ מזה, במקרה של שינוי זה לא ממש משנה מה המצע הפעם, בדיוק כמו בפעם השעברה- הם לא עשו כלום לגבי זה.

izzyr

New member
אתה לא משינוי אז אל תייצג את שינוי

אתה מטעה את הקוראים. תתביש לך. מצע שינוי מדבר על: קפיטליזם כלכלי. מרכז מדיני. שמאל מבחינת דת ומדינה.

ערב רב

New member
אף מפלגת מרכז לא הייתה פוסלת

מראש הצטרפות לממשלה של נתניהו, לכן דבריך מגוחכים.

izzyr

New member
לנתניהו לא, אבל לאיחוד הלאומי?

הרי כל קומבינציה הייתה מחייבת לשבת עם הימין הקיצוני. יתרה מכך כאשר הנושא הוא התנגדות לתוכנית השלום, אזי שינוי לא יכולה להצטרף לעניין. נ.ב. בשבילך גם יצחק שיר ורחבעם זאבי ז"ל היו וותרנים מידי

ערב רב

New member
שינוי כבר ישבה עם האיחוד הלאומי

בממשלה. כמפלגת 'מרכז' היא לא פסלה אף מפלגה, אבל לקראת הבחירות האלה שינוי משום מה החליטה להסיר את איצטלת המרכז ולחשוף את פניה השמאלניות קיצוניות.

ערב רב

New member
בכל אופן, מפלגה שפוסלת את האיחוד

הלאומי אבל לא את מרצ היא מפלגת שמאל קיצוני לפחות כמו מרצ (כל המפלגות מימין למרצ לא פוסלות את האיחוד הלאומי).

RedCherry

New member
שמאל קיצוני?

תוכל בבקשה להסביר לי על מה אתה מדבר? לא מכיר חייה כזאת... שמאל קיצוני? נ.ב.: בבקשה, אל תגיד מי קיים שהוא שמאל קיצוני. אני מעדיף שתתן הגדרה כוללת.

izzyr

New member
ותראה מה קרה ../images/Emo6.gif

תוכנית ההתנתקות יצא לדרכה

RedCherry

New member
להפך

בכיד שהדעות יהיו אובייקטיביות רצוי שניא לא אהיה משינוי. ואם כן יש כמה חברי שינוי שכן מכירים את המצע של עצמם, זה לא באמת משנה כי הם לא עושים שום דבר על פיו. הבהרה: רק שהיה ברור, אני לא חבר שינוי (למי שתהה).

למעלה