למה להצביע עבודה

חיים 11

New member
alone למה החלטת?

תלמד אותנו מה שיכנע אותך להצביע עבור מפלגה שהראש שלה לא משוכנע שהוא שייך אליה.הוא רוצה כבר לנסוע לחיפה בה יישאר כראש עיר, ויעזוב לטובת "פואד" את העבודה בכל הזדמנות שתקרה בדרכו.

EverMan

New member
מישהו פה אי פעם

שמע את מצנע אומר שהוא יעזוב לאנשהו ? אפילו חזרה לחיפה ? לא ! כי הוא ישאר כמו גדול ! והוא מכריז זאת כל פעם !

A l o n e

New member
מה ששיכנע אותי....

זה דבר ראשון גדר ההפרדה, לפי דעתי זה דבר שיעבוד שיהווה מחסום וימנע פיגועים, כמה שלא אומרים שזה לא יעזור אני חושב שכן.. דבר שני, אני ממש ממש ממש ממש ממש מתנגד להתנחלויות ותמיד התנגדתי.. שוב, כמו שאמרתי, גם ביזבוז של חיים, גם בזבוז של כסף, ולא אני משער שהכלכלה במצב כזה.. עוד דבר שאני חושב על זה אני תומך בנתינת שטחים בשביל שלום, גם ככה זה לא שלנו, אילו שטחים שכבשנו.. ובפשטות כזו פרקנו מעולנו 3.5 פלסטינאים

A l o n e

New member
אתה מוזמן להיות פרטני..

תמיד מוכן ללמוד עוד על הבחירה הנכונה

EverMan

New member
שאל בני ונען ../images/Emo13.gif

אחרי שעה 10 מחר , אני נופל מהרגליים תשוש - אבל אשמח לענות בצורה כי מקיפה שאפשר.

EverMan

New member
הטובים שבאנשים קונים את זה !

קונים את המוצר הכי איכותי - רק העבודה.

ביש גדא

New member
אז הישראלים הם לא אנשים טובים?

כי הישראלים לא כל כך אוהבים את העבודה...

חיים 11

New member
אולי הם לא מכירים את המצע:

האנשים לא בודקים את המצע, את המנהיגים , את העשייה, את העבר, את כמות הטעויות שנעשו וכמה מהבטחות שלא כובדו.

haemek9

New member
הישראלים רוצים אחדות לאומית

והעבודה יצאה מממשלת אחדות לאומית, מסיבות שהיא עצמה לא מבינה. העבודה נענשת.

רק לעבודה תצביע אין אלטרנטיבה אחרת

כמובן שאם היה אלטרנטיבה אחרת אז הייתי עובר אליה, אבל כרגע אין וזה מה שנותר לנו לבחור. למי תצביע לליכוד?!? אותה מפלגה שמבטיחה לנו כל יום בחירות ניסים ונפלאות ובסוף אין ניסים ואין נפלאות, להפך שהם בשלטון המדינה על הפנים. כלכלה קורסת פיגועים כל שני וחמישי, אוקצור אין בשביל מה לחיות כאן. שהעבודה בשלטון המצב הרבה יותר טוב, הרי העבודה דוגלת בשלום. בלשבת על משא ומתן גם תחת התקפת טרור. הרי איך נפסיק את הטרור אם לא נשב איתם למשא ומתן, נעשה הוקוס פוקוס וזה יפסק?!? צריך לשבת איתם בשביל שהטרור יפסק כמו שהיה ב-96´. ב-96´ פרס ישב חזק עם הפלסטינים על משא ומתן והפסיקו את הטרור. כי העם הפלסטינים ראה שאנחנו רוצים שלום. ואז עלה ביבי והרס את הכול, ומתקופת ביבי החלה מדינת ישראל להדרדר. אחר כך עלה ברק וניסה לשפר משהו מההרס של ביבי, אבל זה היה מאוחר מדי ביבי הרס כבר את האמון שהיה בין ישראל לפלסטינים. ולכן הפלסטינים ראו שאין להם עם מי לשבת למשא ומתן ופתחו באינטפאדה 2´. אבל זה כבר היסטוריה, העם לא מבין שהאלטרנטיבה היחידה שלנו זה מפלגת העבודה. רק כשהעבודה יהיו בשלטון נוכל להגיע למצב כלכלי ובטחוני פי מיליון יותר טוב ממה שנהיה שהליכוד בשלטון. העבודה מציעה משהו הליכוד מציע דברים לא רלוונטים, כגון לא יושבים למשא ומתן תחת אש. אז איך יהיה אפשר לקדם את המשא ומתן?!? ואיך נוכל להגיע לרגיעה באזור, מה נעשה הוקוס פוקוס ויהיה שקט?! בנוסף לזה מצנע מציע דרך לעצור את המחבלים המתאבדים שרוצחים לנו מדי שבוע עשרות אזרחים. להקים גדר הפרדה שאותם רוצחים לא יצליחו להכנס לתוך שטחי מדינת ישראל, בדיוק כמו שקורה ברצועת עזה. רק לפני יומיים שלושה אמר רוני דניאל בחדשות ערוץ 22, שהפלסטינים משגרים קאסם כי אין להם אפשרות לפרוץ את הגדר. אז אומנם הם משגרים טילים, אך למרבה המזל הטילים הללו לא פוגעות באזרחים. ואם לא היה את הגדר אני מאמין שהיה יוצא מעזה כבר מזמן מחבל מתאבד והיה רוצח עוד כמה ישראלים. תחשוב על מה שאמרתי, ואז תבין שרק מפלגת העבודה זאת המפלגה היחידה שמציעה פתרונות אמיתיים.

חיים 11

New member
סליחה , הרבה מל ואין בזה כלום!

שום- כלום מרוב המלל שאמרת -לא נכון ולא מתאים.המפלגה איבדה את דרכה מאז שינויים שנעשו בה: רמון שינה, ברק הבריח את האנשים , ועכשיו אתה בא לעוות המציאות? מה קורה לנו? צריכים להפיק הלקח: עם הערבים לא ניתן לעבוד באורח פחדני: יש תחילה לדכא עד עפר את הקיצוניים ע"י הרס כללי של כל כפר שממנו יעיז ולו אחד לירות לעבר חייל צה"ל! חייבים תחילה לעצור את הטרור אחרת יבוזו לנו.הלקח של האינתיפיאדה הזו שאין לנו עסק פשוט ולא נגמור את הסיפור ברוח טובה, אז נהייה גברים כאיש אחד נתלכד ונעיף אותם מכאן !!! תסתכל איך הרוסים עשו משא ומתן בהצגה במוסקווה כשהמורדים הצצניים היו חגורי חגורות נפץ.ללא דיכוי של הטרור לא נוכל להמשיך כאן .אז נשנה את הדרך של המפלגה, נהייה פחות תבוסתניים, לא נקשיב לביילין ודומיו אלא לפואד ושיטתו.

חיים 11

New member
לו רבין ז"ל היה כעת המנהיג:

אני משוכנע שלא היה נותן לאינתיפיאדה הזו להתחולל , והיה מדכא אותה בחריפות ועם הרבה הרבה יותר נזקים לטרוריסטים כי אין אפשרות אחרת.הוא היה מוצא את הדרך להעיף מכאן את ראשי הטרור ולא כמו ברק שכל העת התחבט ולא הראה סימן שהוא יודע מה לעשות.זו הסיבה שהמפלגה ירדה במספר המנדטים והשפעתה על הציבור יורדת בהתאם.

למעלה