למה להצביע למפדל

ספרן

New member
למה להצביע למפדל

כדאי לקרוא את מאמרו של הרב חניא באתר המפדל. צריך להצביע מפד"ל - כדי לחלק ג´ובים לחבר´ה , שאת חלקם הוא מכיר אישית (!) כאחלה. סתם בושה.

אמיר.

New member
ממש לא הבנת !!!!

לא מדובר על ג´ובים לח´ברה. מדובר על איוש משרות באנשים שיש להם השקפה ציונית דתית. זה ממש חיוני. אי אפשר להפקיר את המדינה בידי שינוי ושס. הם מובילים לאסון חברתי. למי שיטען ש´אין כאלו´ עונה הכותב שיש ויש.

אליגטור

New member
אם היה לך ידע כלשהו

בנושא היית מדבר אחרת. אינך מכיר את האנשים המדוברים, כמו כל אחד, אתה לועג ובז לרבנים גדולים. את השחיתות תשמור במפלגות אחרות. אצלנו אני מאמין ברוב חברי הכנסת והם גם הוכיחו את עצמם.

ספרן

New member
תודה על קריאות הבוז

חלילה לי לבוז לרבנים גדולים. אני מכבד רבנים גדולים, בין אם הם "ציויינים" ובין אם לאו. אני בז למי שקורא להצביע למפד"ל כדי לאייש משרות (חשובות ככל שיהיו), באנשים הקרובים למפלגה. אני מסופק בקרבתם של רבנים חשובים (שכאילו מזוהים עם המפד"ל ) בעקרונות הציונות הדתית - אך זה כבר נושא אחר, שהמפדלניקי"ם מפחדים לגעת בו. התגובות שקיבלתי כאן אופיניות מאוד לציבור החרדי, כשהוא מרגיש שנגעו לו בציפור הנפש, והמפחד מביקורת. בזאת סיימתי את הדיון - מבחינתי, ויכולים כולכם להשמיץ כאוות ליבכם.

אליגטור

New member
הוא לא אמר רק בגלל זה

וכן, זה חשוב שיהיו אנשים שתומכים בעקרונות האידאלים שהמפד"ל מאמינה בהם שהם טובים עבור כל המדינה. אתה רוצה לגעת בנושא שאתה חושב שאנחנו מפחדים ממנו- גע בו ואני אגיב. אינני מפחד לדבר על כלום. התגובה שלך אופיינית לאדם שמקבל תגובות ולא מסוגל להגיב עליהם בחזרה אז הוא אומר שהתגובות אופייניות למגזר החרדי שכפי הנראה חיבתך אליו לא רבה ואני לא מעוניין בהשמצות אלא בכך שפעם הבאה שאתה קורא מאמר , הבן אותו ואז הגב עליו. תודה.

למעלה