למה להצביע ליכוד?

masorti

New member
בוא ואני אגלה לך סוד...

ברגע שערפאת (או פלשתיני אחר שיחליף אותו) רק ירמוז שהוא מוכן לקחת, מפלגת העבודה תתן לו את ה-כ-ו-ל, כולל מזרח-ירושלים והר הבית. מאיפה אני יודע? כי ברק הציע את זה לפלשתינים, ומצנע הרי לא מתכוון להציע פחות מברק. כדי שלא תחשוב שזו תעמולה ימנית, אני מפנה אותך למפה שמביא האתר של "גוש שלום" (ארגון אולטרה-שמאלני). המפה מתארת את ההצעות של ברק לערפאת בטאבה בינואר 2001. תוכל לראות שם שברק התכוון לתת לערפאת כמעט את כל השטחים (96% מהשטח + 3% פיצוי בחולות חלוצה). אז אם אתה רוצה שהצעות הפתיחה של הממשלה לפלשתינים יהיו המפה הזו - תצביע מצנע.

ראליסט

New member
ההבדל הוא רק...

ששרון ייתן הכל ,אבל לא לערפאת,אלא למישהו שיחליף אותו. ושרון הוא המנהיג המנוסה ביותר ב"לתת" שטחים ולפרק התנחלוית.הוא הרי עשה זאת בסיני ביעילות,שאף מנהיג שמאל לא היה מסוגל לה!!

masorti

New member
אל תדאג...

אם ערפאת ינהל דו-קרב עם חתול בעל 9 נשמות... החתול ימות. ברור לשנינו שערפאת יצליח להרוס כל סיכוי להסכם עם ישראל. הרי הוא המנהיג המנוסה ביותר בנושא זה. תשאל את אהוד ברק.

masorti

New member
בטח שיהיה מו"מ עם מצנע...

אבל לשנינו ברור שהכול חרטא ולא ייצא ממנו כלום. נדבר בעוד חודש וחצי כשתושבע ממשלת הימין.

שרון מעדיף ממשלת אחדות לאומית

הוא ימשוך לאט לאט את הרכבת הממשלה עד שתתחיל המתקפה על עיראק ועמה גל פיגועים ואז למצנע לא תהיה ברירה אלא להצטרף כדי לא להצטייר כמי שלא נרתם לאחדות בזמן מלחמה.

masorti

New member
הצחקתני...

מצנע יתמוך מבחוץ. כמו שאמרתי.. נדבר בעוד חודש או חודש וחצי.

אפשר להסכים על כך שהעבודה בקאנטים

ואני נוטה להאמין שהעבודה לא מסוגלת לשמור את ידיה מתיקי הממשלה ולכן תצטרף לבסוף לממשלת אחדות.

masorti

New member
כניסה לקואליציה תהיה המסמר הזה...

רשת בטחון מבחוץ תיחשב עמידה על עקרונות תוך פטריוטיות נאותה. כניסה לקואליציה תיחשב זחילה אל התיקים והכיבודים באמתלה של מצב חירום בטחוני.

למעלה