למה להיות שונים

מרילו14

New member
למה להיות שונים

אני קצת מזועזעת מהפורום הזה. קודם כל השם של הפורום בעייתי בעיניי. נכון שבחברתינו קשה להיות בן אדם מלא, אבל ניראה לי שליצור עוד הפרדה נוספת בחברה זה לא כל כך חכם. הייתי קוראת לפורום "כמו שאת" או" קבלה עצמית" ..... ולדבר באמת על הבעיה האמיתית ולא להתמקד בדברים שטחים כמו "האחרים ", שהם לא שמנים מתעסקים ולא אוהבים את זה. כאילו שבאמת לא רוצים לדבר על הבעיה האמיתית, אולי גילה באחת התגובות שלה מדברת על אהבה עצמית, אבל זה בטח לא יקרה מעצמו, ובטח לא רק דרך יציאות אלא משהו שהוא הרבה יותר עמוק מזה! בן אדם שעסוק באוכל כל היום, לא משנה כמה שהוא יתחבר לפורום הזה, אני בספק אם אי פעם הוא יתחבר לעצמו. בן אדם אובססיבי לאוכל כשהוא לא מתמודד עם החיים וכאן אתם כאילו מציעים פתרון "פיזי" (שמנות ויפות) לבעיה נפשית ורוחנית. לקבל את עצמך זה לא בהכרח להיות רזה! אבל זה בטח לא לאכול כל היום עד אובדן חושים כדי לא להרגיש את הכאב של החיים ואחר כך לחפש קצת נחמה במקום שאין בעצם פתרון.

קצת זעזוע לא הזיק מעולם לאיש!

קחי את הזעזוע בסבבה (ותתעקשי על טיפול תרופתי), כולנו מבטיחים לך שזה יעבור לך ביום מן הימים. המון בריאות ושלוותה

סלינוש

New member
ל"פסיכולוגית" הדגולה....

את שמנה??? כי אם לא - אל תדברי על דברים שאת לא מבינה בהם דבר.

Blue Rose

New member
למה להיות שונים?- למה לא???

איזו הפרדה בחברה יוצר הפורום? תראי שיש פה הרבה על קבלה עצמית ו"אהוב את גופך ונפשך ראשית"- אנחנו מעודדות אחת את השניה לכיוון הזה, ואף אחד לא אמר שזה יקרה בעצמו- זה מצריך עבודה קשה- ובגלל זה אנחנו מעודדות. עכשיו- להאמין או לא, לא חייבים להיות אובססיביים בקשר לאוכל כדי להיות שמנים, בשביל זה פשוט צריך לאכול (דרך אגב, אנורקסיות ובולימיות הן האובססיביות הגרועות ביותר בעינין). השמנה=בעיה נפשית ורוחנית?? למה? מי אמר? עכשיו- הפתרון הזה, בכלל לא פיזי, הוא נפשי וחברתי כאחד. לאכול עד אבדן חושים? אולי ככה מי שרזה משמינה בחצי קילו, אבל אנחנו השקענו שנים רבות בענין- נא הערכתך לנושא! ברור לכולנו שאת לא מאמינה בקיום האדם ה- שמן+שמח+לא מזיז לו מה אחרים חושבים, זה המקום לאנשים האלו שאת לא מאמינה בקיומם. אני- שמנה! אני יפה! אני בעלת אישיות חזקה ואוהבת (אוהבת וחזקה)! ואני שמחה עם החיים שלי. לא מאמינה לי זבש"ך

Satori

New member
שוב יפעת, ארז הלבנון, ש-

עונה לאזובי הקיר, ברמה כל כך גבוהה, ועם כל כך הרבה השקעה, ולי לא נותר אלא להשתאות... יפעת, אני מקווה שהכישרון הולך גם למקומות אחרים

יפעת*

New member
לא גונבת זכויות יוצרים..

אתה רואה, אני לא היחידה, כנראה שמשקל הגוף משפיע לטובה על איכות החשיבה

קסם בת 36

New member
כמו היופי בעיני המסתכל

כך בעיני הקוראת במקרה זה שבחרה מטעמים שאינם כל כך ברורים לי להכנס לפורום ולקרוא את דברי האנשים השמנים זאת אפשר היה להסיק בקלות מתוך התיחסותך לדברים הנאמרים כאן. אנו קבוצת אנשים שמנים שלא בהכרח "מתנחמים" ע"י אכילת יתר. הפן הרוחני המיצג כאן הוא פן לגטימי לכל מבנה גוף אלא שפורום זה איחד את הנושא המשותף לקבוצה זו שהיא השמנת יתר. צדקנות או בורות אינם המקום הנכון במקרה של פורום זה אני בטוחה שעל אף דעותייך ה"מוצקות" גילך רך ולפיכך מיקומך בארון או כמי שטמנה ראשה בחול הוא לגטימית. אף על פי צורת התבטאותי דעי לך שאין בי כעס כלפי אנשים כמותך אלא חמלה. דבר נוסף לי אליך ילדה היא שצרות העולם קשות וגדולות ואף מזעזעות מכדי שאת ברוב תבונתך תתעסיקי בזוטות אל לכי לך ילדה אל שביל חייך נסי לתקן למענך וכישגמרו לך הצרות של עצמך בואי לפתור את צרת הפורום הזה אני הראשונה שיתיצב לחילולי הנס שתבאי עימך

למעלה