למה לבזבז כסף. . .?

למה לבזבז כסף. . .?

אין אף אחד מכל הרביעיה הזאת שמגיע לו לקבל את ה-sws שלי. (לא שהם צריכים אותי.) לשפקס אני לא יצביע גם ישימו אותי מתחת לסמי טריילר נוסע. לשרון אני לא יצביע נטו בגלל המועצת שבט האחרונה, שם היא נחשפה לעיני כיצור מפלצתי. לקפון אני לא יצביע אני אפי` לא כותב סיבה כי רק השם שלו גורם לי לבחילה איומה. ובשבקין. . . אין לי הרבה מה לומר, בעיקר מה שיש לי לומר. . . הרסת את התדמית שלך וחבל מאוד. ויש לי כמה תהיות לגבי השורדים. 1. יש איש עסקים אחד שיחזור לעשות ביזנס עם שפקס אחרי העונה הזאת? 2. מה שרון חשבה לעצמה כשהיא נישקה את שפקס במועצה? 3. מה הרגישה לידר כשהיא ראתה את המשימה של השמות והחצים. אני מתערב על זה שהיא רצתה לירות בעצמה למה היא עזרה לו. טוב, עד כאן החפירה. שיהיה שבוע טוב לכל עם ישראל ואל תשכחו, `זה רק משחק!`

השורד

New member
בוא אני אענה לך

1. כן. הוא מצטייר כאדם מאד חכם. כל עוד אתה לא עובד תחתיו, ועובד בשיתוף אינטרסים איתו - בהחלט. האם הייתי רוצה לשהות הרבה במחיצת בן אדם כזה? האם הייתי רוצה להיות חבר של בן אדם כזה? ברור שלא. אבל זה לא מה ששאלת. 2. היא מייד הבינה, מהרגע ששפקס פתח את הפה, את מאזן הכוחות החדש, וכדי להציל את עצמה במשחק (ואני חוזר בשבילך: מ ש ח ק, זוכר? לא המציאות. משחק) התחנפה אליו. אין לזה שום קשר לחברות בינה ובין לידר, וגם לידר הבינה את זה. אתה כנראה לא. מהלך חכם של שרון, שמהר ניסתה להסתגל למצב החדש. 3.
אני מאד שמח ששאלת. תראה את ראיון ההדחה של לידר, ומה היא חושבת על שפקס (רמז: מה שרשמת בסוף ההודעה שלך). תראה מה היא אומרת על ההדחה שלה. אני בטוח שתופתע. http://survivor.nana10.co.il/Article/?ArticleID=740971

את ה sws שלך גם אף אחד לא מבקש ../images/Emo3.gif

sms לעומת זאת הם היו שמחים לקבל.. אני לא חושבת שצריך לסמס, זה מנוגד לכל העיקרון של המשחק וזו סחיטת כסף עלובה מהצופים והמחיר הכי יקר שלה זה הריסת המשחק. גם אם הפיינליסטים היו חבורת מופלאים מהממת. אם כבר, ברגע של רצינות, אני בעד קפון. אני לא מבינה מה כ"כ מפריע לך בו עד שאתה לא מרגיש צורך לכתוב סיבה. הוא שיחק הכי טוב מכולם שם, גם חשב אסטרטגית, גם לא רב עם אחרים סתם, גם לא היה פרזיט ואפילו השתדל מאוד במשימות (שזה לא כזה נחשב בעיני, אבל עוד משהו) ועדין, בסתר ליבי המורד, אני מקווה ששפקס יקח למה? כי הם לקחו אותו לגמר מתוך מחשבה שבטוח יפסיד, כל השלישיה העלובה הזו (גם קפון). ומגיע להם , פשוט מגיע להם לראות אותו זוכה.

אל תעלי את זה על דל שפתייך!!

אני כבר מעדיף לראות את שרון בתקן זוכה ואז לראות את שפקס אומר, "השפקעסית שלי זכתה וזה רק בזכותי." ואם זה יקרה כנראה אני ינפץ את מסך המחשב. . /tapuzforum/images/Emo13.gif

למעלה