למה לא

bar_hai

New member
למה לא

למה את לא מתחתנת כמו שהיציעו לך החברים של ההורים שלך לפני מספר שנים ואת היבטת עליהם כאל מוזרים ולא מודרניים וניחשת שהיום המיוחל שלך נמצא בעצם באיזה אלבום תמונות שאת עדין מתביישת לפתח אולי בגלל רגישות השפה או אולי פוליטיקאים לא עושים לך את זה כי פנטזיות כאלה תחליפי אצלך את ההילוך ליותר גבוהה או שזו תהיה ירידה שאי צורך במהלכים ידרדר את האותו למקסימום קמש שלא תיראי את הרוורס ואולי תדרסי ילד משתעשע ואז המשטרה תיכנס לתמונה ותמליץ לך על פסיכולוגים שמבינים יותר טוב מהחושה שלך ורק שלך ואם פחות או יותר מפגשי שוארמות כאלה שמה זה מחליקים שאפשר להרגיש בנוח אבל עד היד הארוכה וינחמו אותך וילטפו וכנראה שימליצו עליך גם בהוליוד ואת תהיה מפורסמת אבל שישאלו אותך את השאלה מאיפה את אז תחשבי ותגידי שאת מהתמונה שהיביאה אותך לשם וכך יתחיל לו סיפור אהבה לא מוזר אבל מסובך שבסופו החשבון יהיה מנופח וייהו איזה הצלחה איפה אתם ואיפה אני איהי וכיף לי וזילזול כזה עם איפור שנמרח אבל עד כאן ושוב ההורים שלך וחבריהם יראו אבל הפעם שונה יש מעשהו אבל הוא הוא הוא לא רציני טוב אז תחכי עוד קצת ואיך המשפחה שלו קונים מכל הבא ליד והנה אני מוצאת את עצמי במרכזו של דיבור צפוף עם טעם של צוף ורק שלא תיגמרי באיזה כוך עם שולחן וכיסא כזה כזה היתכן אמרו כמו שצריכים אותך להצלחה גם לא יצטרכן אותך בנפילה אז בעצם למה לא להתחתן

למעלה