למה לא תבחרו אף פעם ?!?!?

zamirl

New member
למה לא תבחרו אף פעם ?!?!?

טומי, טומי, טומי. למרות שבדר"כ אני אדם בעל עמדות מוצקות, לקראת הבחירות האילו אני כלל לא מגובש... וחשבתי וחשבתי.... ואמרתי.... אני אצביע שינוי.. אני הרי חילוני, ממעמד בינוני, אף אחד לא דואג לי, שוחטים אותי במיסים, הגיע בזמן שיהיה לי "ש"ס חילוני" שידאג לי. אבל טעיתי... מרגע שאמרת שתלך רק עם שרון (למרות שאמרת שהוא נכשל), ולא עם מצנע בשום אופן - סגרת כל סיכוי שאצביע בעדך. בנוסף לכך, אמרת שגם לא תשב עם המפלגות הדתיות. אתה יודע איפה תשב בסוף ??? - בסוף כן תשב עם מצנע - באופוזיציה !!! אין שמץ של סיכוי ב ע ו ל ם ששרון יעדיף את שינוי על המפלגות הדתיות כמו שאין סיכוי בעולם ששרון יבנה את גדר הביטחון (וזו הסיבה שאני מתנגד לשרון). שתבין... אין לי סיבה לבחור במשהו שידאג לשפר במקצת את משכורתי (אולי גדול), כשמצד שני לא אכפת לו שאין גדר ויכולים להרוג אותי ואת ילדי בקניון הקרוב למקום מגורינו. כן, כן חביבי, תקרא את זה, ותקראו את זה כ ו ל ם. אני אצביע מר"צ. לא שהם לגמרי עם רגלים על האדמה - אבל לפחות הכוונות שלהם טובות.

ronen1981

New member
???????????

שינוי התחיבה לשבת בממשלת אחדות עם ליכוד והעבודה . לפיד גם התחיב לזאת. לפי הסקרים שרון ראש הממשלה בלי קשר לשינוי ושינוי לא הביעה תמיכה לא במצנע ולא בשרון. אל תיהיה פראיר מרצ בטוח באופוזציה שינוי אם תיהיה חזקה תשב בממשל ותקדם את כל הדברים החשובים לך.

zamirl

New member
תלמד לקרוא

בשאלות והתשובות באתר שינוי נכתב: האם "שינוי" תצטרף לממשלת אחדות עם החרדים? באופן חד משמעי - לא. האם אתה סבור שהליכוד יעדיפו לשבת עם שינוי ובלי המפלגות של החרדים.... חה חה חה.... לשינוי אין סיכוי.

gershon17

New member
מה כל כך מצחיק אותך?

בתור בן מעמד הביניים שקורעים אותו במיסים כמו שאתה מתאר את עצמך, השמחה הזו לאיד נראית לי דבילית במיוחד, ויכולה להסביר גם למה קורעים אותך במיסים. אבל למה אני אשם?

אני הפסקתי להתווכח עם הניקים החדשים

לא נראה לי סביר שמתוך עשרות הודעות השמצה 95% זה אנשים שזוהי הפעם הראשונה שהם כותבים בתפוז ופתחו לכבוד זה ניק חדש דנדש. זה בסה"כ חבורה של כמה פרובוקטורים מתוסכלים ממרצ שחושבים שבעזרת ההודעות שלהם הם ישנו משהו. אנחנו ניפגש איתם בבחירות ונראה כמה הם שווים.

למעלה