למה לא עניתי ????

גורילה

New member
למה לא עניתי ????

לכל אותם נודניקים ששלחו לי מיליון הודעות ושער ירקות איזה סוסה דרסה את אמא שלכם ???? לא עניתי כי היתי מאושפז 3 שבועות !!!!!!!!!!!!!!!! מה כבר אסור לגסוס בשקט ? ? ? ? ?

ציפלה

New member
העיקר שאתה איתנו...

ספר מה שלומך? איך היה באשפוז? האם אתה מרוצה מהאופן שטיפלו בך? האם יש לך שאלות שלא קבלת עליהן תשובה, או דברים המטרידים אותך ולא העזת לשאול. אני לא פסיכולוגית!!! אבל מוצאת שאנו מעט מאד מתחלקים בדברים שאנחנו עוברים. האם יכול להיות שהכל כ"כ טוב ובסדר אצל החולים שלנו? האם הכל ידוע וברור לך ולכם? שמחה שחזרת אלינו לעולם לא כך
תמיד
דליה

sunbeam

New member
ברוך שובך גורילה!!

הי גורילה. טוב מאוד שחזרת! היה די משעמם פה בלעדיך! תגיד, אתה לא עושה בכלל פיזיו כי אין לך מטפלים? מה דעתך לעשות פיזיו לבד? אני למשל עושה בחלק מהימים לבד. הכי קל לי לעשות פיזיו תוך כדי צפייה בטלויזיה (או קריאת ספר אם אין טלויזיה - ככה עשיתי 3 חודשים בחו"ל תוך כדי קריאת שמונה ספרים בערך...) הנה רעיון - אתה יכול לקבוע לעצמך כמה ימים שבהם אתה עושה לעצמך טיפול תוך כדי צפיה בסרט בוידיאו או בכבלים. להשכיר סרט עולה הרבה פחות מטיפול אצל פיזיוטרפיסט. כך תוכל גם להינות מצפייה בסרטים וגם לעשות פיזיו! מה דעתך? אשמח לשמוע גם דעות ורעיונות של אנשים אחרים.

מטפל אישי

גורילה שלום! אם אתה מוכן למסור כתובת מדויקת או לאיזו עיר גדולה אתה קרוב ,אנסה למצוא לך מטפל אישי.אתה יכול להתקשר אלי לרמבם-04-8542768.

גורילה

New member
יעל ... וכל שאר הירקות שבפורום

דבר ראשון תודה רבה לך על העזרה (ההצעה לעזרה )אפילו שאני לא מטופל ברמב"ם אני גר בגן יבנה ..זה 4.5 דקות מאשדוד ולכל השאר .. כן חזרתי מהמתים ... שבועיים וחצי של אישפוז .. את האמת היתי צריך להגיע שבוע לפני אבל להפסיד את המשחק של מכבי חיפה נגד הפועל ת"א ?? בחיים לא .. ולכן הגעתי למיון ישר מהאיצטדיון כולי ירוק .. אני עדיין מרגיש קקי אבל כמה אפשר להיות מאושפז .. יש גבול לא ? וחוץ מזה ידעתי שישעמם לכם בלעדי ...

מטפל אישי

בוקר טוב גורילה. יש לי כמה שמות ברשימת הסטודנטים מהאזור אנסה לארגן משהו בימים הקרובים

גורילה-רשימת מטפלים

גורילה שלום. אני מעבירה לך שמות מטפלים מהאזור שלך.תתקשר ותנסה את מזלך. הלנה עמר מאשדוד 8559065,-313243 051 שרון שטרית מאשדוד 054-854965. יש לי גם כמה חברה מרחובות אם זה מתאים לך. תנסה גם בסניף קופ"ח שלך.יתכן שחברה מעונינים בעבודה נוספת אחר הצהרים. בהצלחה.אם כל אלה לא יעזרו תודיע לי ואנסה לחשוב על רעיון נוסף.

גורילה

New member
אלפי תודות

אלפי תודות. אני אצור איתם קשר .... דרך אגב יש להם ניסיון בפיזיו ?

נסיון כן או לא

לפי הרשומים שלי להלנה יש נסיון ולשרון לא.הרשומים לדעתי קצת ישנים לכן יכול להיות שהשתנו דברים.הרשימה הגיעה אלי מהאיגוד במקור כך שאולי יש להם שמות נוספים/חדשים.

sunbeam

New member
רצוי במסר אישי

מידע שכזה רצוי להעביר במסר אישי או באי מייל.

sunbeam

New member
משתי סיבות../images/Emo105.gif ../images/Emo105.gif

א. המידע לא רלןןנטי ולא מעניין את כל העולם (אבל ניחא) ב. וזה כבר חשוב יותר - זה לא הוגן (וגם לא בטיחותי) לתת טלפונים ומידע אחר על אנשים באינטרנט שחשוף לכל אחד, במיוחד אם זה לא ברשותו של האדם שהמידע הוא עליו. בדיוק בשביל זה קיימת האפשרות לשלוח מסר אישי.

jasmine38

New member
והנה עוד סיבה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מדוע לחלק ציונים, ולהכריז מעל ככר העיר, מי יותר טוב ומי לא? במיוחד שיתכן שנרצה להעזר במי שהוגדר כפחות טוב. נ.ב. מה עם הציפיות הסקסיות של הגורילה, חסרה תמונה
אם שרות, אז עד הסוף ,

ציונים

לא חילקתי ציונים! רק עניתי לשאלה למי יש נסיון עם CF ולמי לא!! יש מקרים,שאלה ללא הנסיון הם דווקא טובים יותר מאלה בעלי הנסיון!! אך נכון שאינפורמציה הכוללת פרטים על אנשים,ללא ידיעתם במיוחד,לא כדאי להעביר באתר,למרות שחוץ מאיתנו אף אחד לא ממש נכנס לכאן.

למעלה