למה לא עונים לי לכלום?!!?!??

RutyTuti

New member
למה לא עונים לי לכלום?!!?!??

עושים לי דווקא או מה? יש לי שאלה: בקשר לפודרה , הרי ששמים מייק אפ ומעל זה שמים פודרה זה בשביל שהמייק אפ ישאר נכון? , וגם קראתי שאם זה פודרה מעל המייק אפ אז זה נראה אפילו שעות אחר כך כאילו שמת הרגע את המייק אפ , השאלה שלי האם זה ששמתי פעם אחת פודרה מעל המייק אפ זה יראה שעות אחר כך רענן , או שצריך מידי כמה זמן לפדר את הפנים? ואם יש לי פודרה שקופה בתפזורת..אז מה? זה מספיק רק פעם אחת אחרי המייק אפ , ואז כמה זמן זה יחיזק מעמד?

RReuTT

New member
הפודרה היא כדיי לקבע את כל האיפור.

וגם מנטרלת ברק. כששמים את זה בצורה מקצועית וטובה אז זה יכול להחזיק מעמד לפחות 10 שעות. כשהייתי באילת, איפרתי את שתי החברות שלי לפני שיצאנו לאיזה מועדון, מאותו רגע שאיפרתי אותן ועד לרגע שחזרנו והורדנו את האיפור הכל נשאר אותו דבר. כשחזרנו זה היה נראה כאילו הרגע התאפרנו. זה נשמר ממש טוב.

che55

New member
יש כמה אפשרויות

האחת: מייקאפ לעיניים+פודרה, ואז איפור עיניים מלא. אח"כ מייקאפ לכל הפנים+פודרה, ואז סומק ואודם או גלוס. כך אם הפנים מתלכלכות מהצלליות של העיניים - אפשר לתקן לפני המייקאפ. דרך שנייה, עדיפה עליי: איפור מלא של כל הפנים והעיניים עם מייקאפ, אח"כ פודרה, ואח"כ איפור מלא של הפנים. כדי שהצלליות שנופלות לא ילכלכו את הפנים, ניתן לשים טלק בחלק התחתון של העיניים וכלפי מעלה, ובתום איפור העיניים - פשוט ל"טאט" עם מברשת פודרה את כל שאריות הצלליות והטלק. לשיקולך! מה שחשוב- תמיד פודרה לפני - צללית/סומק

che55

New member
SORY - אז בקיצור

שימי מייקאפ על כל הפנים, אח"כ פודרה. מכאן את מתחילה - צלליות, אייליינר, עפרון,מסקרה,סומק,אודם,גלוס - מה שבא לך. הפודרה תשמור על מראה מט, תקבע את המייקאפ, ותשמור על האיפור לטווח ארוך שלא ייעלם. הפודרה תמיד לפני הכל ואחרי המייקאפ. בסיס זה מייקאפ+פודרה!

מקפיצה

קפיץ קפוץ

RutyTuti

New member
עוד שאלה! בקשר ל"ספוגית לחה"

מה זאת אומרת לשים מייק אפ עם ספוגית לחה ? איך אני עושה שהספוגית תהיה לחה?:) (סליחה על הבורות..) ולמה עדיף שהיא תהיה לחה ולא יבשה?

פשוט ביותר...

כשאומרים לשים מייקאפ עם ספוגית לחה את צריכה להרטיב את הספוגית ואז לסחוט את המים אבל שתישאר לחה! אבל לא למרוח עם ספוגית מלאה במים!!! עדיף שהיא תהיה לחה כדי שיהיה קל ונוח למרוח את המייק אפ כי כשמורחים עם ספוגית לחה זה נמרח יותר בקלות... מקווה שעזרתי לך!!!

למעלה