למה לא משדריים את סטארגייט בשעה 21:15 .

dancerit012

New member
למה לא משדריים את סטארגייט בשעה 21:15 .

אני צופה קבוע בשעה זו כמו רבים אחרים . מדוע הפסקתם לקראת סוף העונה לשדר את סטארגייט בערב ???

בָלבָל

New member
ועוד בהתחלה הורידו את הפרק של הלילה בשביל

שידורים חוזרים וחוזרים של חוזרים של סליידרס... נורא מיותר ועכשיו העיפו גם את השידור של 9 ורבע??? מה רק ילדים רואים את זה? אני וחבר שלי אנשים עובדים תעשו שידור גם בלילה!! מבעסים.. ועוד זה עונה שלא שודרו בארץ (עד כמה שידוע לי) אז מגיע לה שעה נורמלית! בטח שעדיף מאשר פימפ מיי רייד שראיתי מיליון פעמים בMTV

למה שינו את לוח הזמנים פתאום? איפה סטארגייט?

מה הם התחרפנו? למה סאטרגייט רק בצהרים? חיכיתי לפרק המשך של אתמול... מי בכלל רואה בצהרים.... כשהוט יעזבו את AXN גם סטארגייט לא יהיה?

hemdaAbadi

New member
סטארגייט בערב ???

אני צופה קבוע בשעה זו!! מדוע הפסקתם לשדר את סטארגייט בערב ???

../images/Emo207.gif חדש באתר "סטארגייט ישראל"

ברכות לכל חוקרי העולמות, במהלך השבוע האחרון עודכן האתר במספר קטגוריות, ואם עדיין לא ביקרתם בו - עכשיו זה הזמן לעשות זאת! אז מה מחכה לכם? * חדשות טריות (האם לדוגמה ידעתם שניתן להשיג את סרט הדיוידי "סטארגייט - תיבת האמת" בתרגום לעברית?!) * עשרת הדרכים לדעת שאתם הורים מכורים לסטארגייט * פילקים חדשים * לינקים חדשים במדור "אתרי שחקנים" * עדכון שאלות ותשובות ב"כל מה שרציתם לדעת על סטארגייט והעזתם לשאול" כל זאת, ועוד הרבה בקרוב, באתר סטארגייט ישראל... אנו מודעים לכך שהאתר חווה בעיות טכניות בתקופה האחרונה, ולפעמים דווקא ברגע שאתם הכי רוצים לבקר בו לא כל העמודים שלו עולים. אנו עובדים על תיקון בעיות אלו ומודים לכם על הסבלנות והנאמנות שאתם מפגינים עם פניותכם אלינו בנדון. אנו מקווים כי בעיות אלו ייפתרו בקרוב. בברכה, צוות ניהול האתר

barakzvi1

New member
ממש צודק

גם אני איש עובד וזה הכיף שלי כאשר אני מגיע הביתה בערב לעשות הליכון / ריצה ולראות סטארגייט. אני רואה עכשיו בלוח השידורים שלהם שהם חזרו לשדר בערב. אבל עדיין לא ברור למה לא שידרו ביום חמישי. מה קרה להם???? התחרפנו בלי להודיע לאף אחד מראש!!!

d1f2

Active member
הפרק הראשון של זהות בדויה הוא כפול

ולכן ביטלו מספר תוכניות ששודרו לאחר הפרק.

Witchcrafts

New member
הסבר קטנטן.

השידור של חצות בוטל עבור "גולשים בזמן". ב-11 באוגוסט ישוב השידור החוזר הנוסף בלילה, בעקבות בקשות הצופים. ביום חמישי האחרון, 24 ביולי, שודר הפרק הראשון של "זהות בדויה". מדובר בפרק ארוך במיוחד ולכן נאלץ הערוץ לוותר על פרק של "סטארגייט" (של שעה 21:15). במהלך הימים האחרונים הופיעו באנרים וסטריפים על כך. ותודה לגלי.

בָלבָל

New member
תודה על ההסבר

ומשמח לדעת שהשידור הלילי יחזור, נמאס להקליט בוידיאו חחח

leon47

New member
הפרק של יום חמישי 24.7.08 האחרון פרק מס' 185

פיספנו את הפרק שלא שודר ביום חמישי, ולא שמנו לב שהוא משודר ביום שישי, לכן לא ראינו את הפרק והפסדנו את הרצף. אנו מאוד מעונינים לראות את הפרק איך אפשר לראות את הפרק? האים יהיו שידורים חוזרים של הפרק או אולי בVOD אשמח לקבל תשובה מהירה

slayer510

New member
כן, עכשיו ישימו לך ב-VOD פרק של סטארגייט

בגלל שפספסת אותו...! חחחחחח
Get A Life!!

למעלה