למה לא מניע?

goory

New member
למה לא מניע?

מנוע לא תפוס,דלק יש, מצבר יש המנוע מסתובב אך לא מניע סיבות???

dejavu

New member
מערכת הצתה...

תבדוק הכל חוטים, פלטינה, פלאגים,כבל אם הכל בסדר תן למישהו לתת סטרטר ותכוון את ההצתה עד שהמנוע ידלק אלא אם כן משאבת הדלק לא טובה... והכי חשוב - בדוק את הכהל צד אחד מקבל חשמל 12V וצד שני מתחבר לכבל ומשם לפלטינה... אם זה לא מחובר ככה המנוע יסתובב ויציף את הקרב´ אבל לא ידלק...

vq55205

New member
אל תשכח לבדוק אם יש ניצוץ

תנתק את אחד הפלגים ואת הכבל של הפלג הזה תצמיד לגוף האוטו תוך כדי זה שהמישהו נותן סטרטר , אם יש ניצוץ הבעיה לא במערכת ההצתה וכמו שאומר DEJAVU הכל בסדר איתה. תמשיך לפי ההוראות שלו.

krank niki

New member
../images/Emo50.gifלדעתי

תבדוק כך: 1.המנוע מסתובב תבדוק אים מגיע דלק למנוע (תשפוך לתוך הקרבורטור טיפה ותן סטרטר קצר אים מניע יש לך סתימונת ומפה זה לא בעיה לתפעל) 2. אים מה שכתוב בסעיף אחד לא הלך זה אומר שמערכת הדלק תקינה אך יתכן שמקור הבעיה היא בהצתה (תוציא את הראש של אחד הפלגים תצמיד אותו לגוף ברזל שיתן מינוס וכך תראה אים יש ניצוצ אים אין הבעיה היא פה או כוהל או פלטינה או סתם חוט "שגונב" את הזרם חוט חשוף) חשוב לבין שפעולת מנוע היא נורא פשוטה ובשביל שהמנוע יעבוד צריך שלושה דברים :קומפרסיה(לחץ),ניצוצ,וחומר בעירה.

gargamela

New member
מניסיון שלי ושל רוני מרינו . . .

יש סיכוי שהסטרטר פשוט תפוס ? ניסית להניע בדחיפה ?

latino76

New member
לגביי האסטרטר

נירעלי שכן מה שאפשר לעשות זה לפרק את האיימה שלו ולשפץ אוטו כמו שזריך בהצלחה!

KiCKAs5

New member
סיס

המנוע מסתובב זתמורת שהסטרטר תקין.. במקרה של רוני המנוע גמגם ועשה קולות של סוס גוסס.. והמנוע עשה רבע סבוב ונתקע.. אני ההיתי זורק הימור פרוע על החשמל.. מספיק שיהיה קצר קטן והמנוע פשוט לא יניע... ואגב.. תמיד כדאי לבדוק את הקויל.. החתיכת קקה הזה אולי נראה דבר שלא מחליפים אבל בתקופה הקצרה שאני רואה חיפושיות כבר הספקתי לראות שתי חיפושיות נתקעות בגלל הקויל ומשום אנשים משוכנעים שהקקה הזה אף פעם לא נגמר נשרף או מתקלקל.. אז זה גם שווה בדיקה.. בכל מיקרה.. יש אנשים יותר חכמים ממני ואני סתם זורק שטויות והימורים..

למעלה