למה לא מגיבים לי

מעיין,

שרשרתי לכאן את ההודעה החדשה שפתחת עם השאלה למה לא מגיבים לך.
כמו שהסברתי לך למעלה, אנחנו לא פה 24/7, ואי אפשר לצפות מאיתנו שנהיה פה בדיוק כשאת מעלה שאלה (גם לא בהכרח שעתיים אחר כך).
בכל יום אנחנו נכנסות הנה (חיה ואני) בזמנים שונים, אם מתאפשר לנו, ואנחנו משתדלות לענות על כל השאלות שנשאלות כאן בפורום.

אבל - את צריכה לזכור שניהול הפורום נעשה בהתנדבות ולכן הוא נעשה בשעות הפנאי שלנו (או כשאין לנו כוח לעבוד על הדברים החשובים יותר, כמו המצגת שלי ליום שישי..), ושאנחנו לא פה בכל רגע נתון.
לכן - אין כל צורך לפתוח שרשור חדש עם השאלה למה לא עונים לך, ואפילו אין צורך לשאול באותו השרשור למה לא עונים לך.
זה לא נעים, הדרישה הזו לתשומת לב, ואפילו די מבריח אנשים אחרים.

להבא תגובות חסרות סבלנות כאלה יימחקו.

absence1

New member
לא רופא כמובן

נושא בלוטת התריס: אם לא בדקת את תפקוד הבלוטה מאז שזה התחיל, אני מציע לך מאוד. בדיקת דם פשוטה, בודקים את ה-TSH, ועל הדרך גם T3 ו-T4. תת פעילות של הבלוטה יכולה לגרום לעייפות קשה ותחושת עילפון לפעמים. אם עשית בדיקת דם בחודשים האחרונים, סביר להניח שבדקו את זה (תוכלי לבדוק עם הרופא...)

דבר שני - האם היה לך חום בשנה האחרונה? לשלול EBV - מחלת הנשיקה, עשויה לגרום לחולשה קשה, סחרחורות וכו'.

קשיים בראייה - אני מניח שהנוירולוג בדק את הנושא, אבל האם מדובר רק בטשטוש, או בעניין רציני יותר כמו עיוורון שבא והולך למשל? במידה ומדובר בנושא כזה - יש להפנות את תשומת לב הרופאה ואולי לעשות בדיקת MRI.

למעלה