למה לא לחשוב

roey8

New member
למה לא לחשוב

אני לא מדבר על כל אלה שמבציעים שמאל-מרץ-עבודה-קדימה בעצם כן גם אתם אנחנו מדברים פה על מקומות קדושים מאוד לעם היהודי, שקדימה ימסרו לערבים, תמורת כלום פשוט יעזבו את השטחים ויקימו חומות. זה הדרך? אנא מכם תמכו בימין חדש וגדול ומאוחד האיחוד הלאומי - מפדל. זו לא רק מפלגת דתיים, אני בכלל לא דתי, אבל יש לי הרבה זיקה לאדמות שנשפך דם כדי להשיגן, וכמו כן אני מאמין בלב שלם במפלגה. שאול יהלום שמסייע לניצולי שואה וקשישים, ערכי חברה וכלכלה שכמה שעכשיו מדברות כל המפלגות, הם היחידים שעושים גם לאורך כל השנים. חבל חבל אם אנשים לא היו סתם מצביעים קדימה בגלל שזה אופנה, מרכז, לא קיצוני, וכי אריאל שרון הקים אותה, אולי הייתה לנו מדינה בשנים הבאות עם קדימה תקחו קדימה אין בעיה אם ימשיך ככה בקצב הזה אני ועוד הרבה אנשים לא נהיה פה (נמחק או שנרד מהארץ)
 

ק ש ר

New member
למה שאני אתמוך

במפלגה שמעודדת התפרעויות כנגד חיילים ושוטרים וסירוב פקודה, ולא במפלגה שמעודדת הקמת גבולות קבע למדינת ישראל ודאגה לרוב היהודי?
 

roey8

New member
ההתפרעויות זה ההשלכה

אבל התייחס לעיניין עצמו אתה מעוניין לסגת תמורת כלום גורנישקט אפס או להלחם ולא לוותר
 

ק ש ר

New member
ההתפרעויות זה ההשלכה

של אזרחים שלא מכבדים חוק! אני מעוניין להסדיר גבולות קבע ולהפטר ממאחזים והתנחלויות מבודדות.
 

roey8

New member
יפה

אם ככה אתה ממש לא קדימה כי הם מוכנים לוותר על הרבה יותר מכמה התחנלויות והחמאס בחיים לא יילך איתך לגבולות קבבע
 

ק ש ר

New member
תעשה לי טובה

ואל תתיימר לדעת בעד מי אני. קודם כל- החמאס לא מזיז לי את הקצה של הזין- אני נגד כל הדברות איתם (כבר סיבה להצביע קדימה). דבר שני- אני אמרתי בעד כמה פינויים אני? קדימה בעד השארת גושיי ההתנחלויות ופינוי התנחלויות מבודדות ומאחזים וכך גם אני.
 
כן, תמורת כלום.

תמורת זה שלא יהיה לנו איתם יותר כלום. לא רוצים. נמאס. הגיעו מים עד נפש.
 
כן, זאת הדרך.

מרוב שכל פיסת אדמה של ארץ ישראל, אפילו כזו שאינה בגבולותיה הרשמיים, כ"כ קדושה לך אז תרד מהארץ?
 
למעלה