למה לא, בעצם?

melancholy man

New member
למה לא, בעצם?

אולי כי כל שאר האלבומים בעשרייה הראשונה יותר טובים (חוץ מהאלבום של פבליק אימג', שמודה לא שמעתי כמו שצריך), אולי כי כרגיל ברשימות דברים קצת יותר מורכבים לא זכו ליחס. ואולי, באמת, כמו שאמרת למה לא בעצם? התחושה שלי היא, שכל פעם שעושים רשימה כזו (והרעיון מאחורי אופן הרכבת הרשימה הזו היה מצויין רק כנראה שהבוחרים לא היו מגוונים מספיק) והזוכה הוא מישהו שהוא לא: הביטלס/פינק פלוייד/רולינג סטונס (או אם מצרפים אמריקאים אז אפשר להוסיף ל / גם את דידלן, ספרינגסטיין ופט סאונדס של הביץ' בויז), זה קורה בגלל שמספיק אנשים אמרו משהו כמו: הביטלס יזכו מקום ראשון במילא. למה לא לקדם משהו שמגיע לו להיות בעשריה הראשונה, אבל אין לו סיכוי. בילבתי את המוח מספיק...

avivs

New member
ראיתי הרבה רשימות טובות

וזאת לא אחת מהם. איפה דיפ פרפל? קרימזון? דה הו? ג'נסיס? רוברט וואיט? [המשך את הרשימה לפי כול בריטי שלא נכנס לרשימה הזו] מה זה? זה כמעט הכול שמע פאנק ומוזיקה משנות ה80-90

avivs

New member
טוב, אז וואיט ודה הו כן שם

אבל במקומות הרבה הרבה יותר נמוכים ממה שמגיע להם

HelterSkelter1

New member
אני אומר

די כבר עם הרשימות הטיפשיות האלו. אם כל אחד כותב אלבומים שמעודפים עליו ומסביר למה - סבבה, יש לזה טעם. אבל כשזה סתם ניימדרופינג רצחני ללא שום הסבר, ונקבע ע"י הצבעות או דעות של "מומחים" (מומחים למה בדיוק?) זה לא שווה הרבה.

אה??? בדיוק להיפך...

יש (בלינק השני מתוך המגזין אוברזוור עצמו) פרוט לגבי כל האלבומים, ואפילו נרחב במיוחד, רשימת הבוחרים עשירה ומפוארת - פשוט שב בנחת ותקרא הכל לפני שאתה "קובר" אותה.

HelterSkelter1

New member
עדיין

אני מניח שאתה מבין שאין לזה כל משמעות. סתם משהו מבדר, שפעם בידר, היום הוא כבר מעצבן (אותי לפחות).

זה לא משנה את העובדה שזו באמת

אחת הרשימות הכי פחות טובות, קולעות, שראיתי בחיי. באמת שנמאס מהקטע הזה, כל חודשיים רשימה אחרת. רשימה סתמית שבאה לעשות רייטינג. בחייאת - רק בשביל הכותרת שלה שמעתי עליה. אם הם היו בוחרים את ריבולבר ראשון, מי היה נכנס לשם בכלל?

melancholy man

New member
זה לא ניימדרופינג

תקרא את הכתבה באובזרבר, יש שם הסבר על כל בחירה, וגם את עשרת הגדולים של כל חבר פאנל, הנה למשל 10 הגדולים של ריק וויקמן (מומחה גדול לריק וויקמן לפחות
), והנה של סטוארט מקוני, אחד מעיתונאי הרוק הבריטיים החביבים עלי. ולמטה יש את 10 הגדולים של Ian McLagan מהפאסיס (אגב, הטופ טן החביבים עלי ברשימה). משהו לטובת הרשימה, היו שם אם ספרתי נכון 3 פ"פ, והראשון שבהם היה החלילן, שנאמר, סוף סוף...

אהוב ליבי מכה שוב...

מעניין מה הוא היה אומר אם לפני 20 שנה הייתם אומרים לו שזו תהיה התגובה שלו...

בעע!!! ../images/Emo5.gif

'אוקיי קומפיוטר' הוא אלבום מוערך יתר על המידה?!? 'ריבולבר' רק במקום השני?!? דיוויד בואי נעדר מהעשירייה?!? ואיפה לעזאזל 'אבבי רואד'?!? |מוחה| |חוטפת כפכפת לב מהלחץ| |מתאוששת וממשיכה למחות| |חובש!!!!|

giba70

New member
אל תקחי את זה קשה...

הרשימות האלה כבר מזמן לא מרשימות אותי. כמו שג'נסיס שרו: I Know What I Like לדרג אמנות זה (ח)סר טעם

למעלה