למה לא בעירום מלא ????

סנדי012

New member
למה לא בעירום מלא ????

בת אחותי הגיעה לגיל 12 (בת המצווה שלה ... ) כמתנות ליום הולדתה היא קיבלה שלל ספרי התבגרות ... "התבגרות ומיניות" עוד משהו של סמדר שיר .. ועוד ועוד ועוד מגוון של ספרים צבעוניים להפליא .. (מוזר שכל הספרים האלו נועדו למטרה אחת בלבד, להעשיר בידע סוקסולוגי את המתבגרת ולספר לה למה לעזעזל היא צריכה לשמוח כשהיא מקבלת את המחזור החודשי שלה..) אתם מכירים את הספרים האלה .. מהסוג שבהם רושמים על ההתפתחות המינית ... עם השינויים שיתרחשו אצלה וכל השטיות האלו ... שהטבע מחולל לנו בגופינו.. עיינתי בספרים .. סתם מתוך הסקרנות לראות מה השתנה מאז שאני הייתי בגיל 12..היום אני בת 21 (ולי היה בילדותי מדף מפוצץ בספרים על ההתבגרות לצערי לא נגעתי אפילו קראתי אף ספר אלא עיינתי בתמונות ומאז היו שם ותמכו במדף שמעליו שלא יקרוס מכוב משקלם של ספרי הלימוד ... שובבה קטנה... ) ולהפתעתי !!! דבר לא השתנה ! למה לעזעזל לא שמים תמונות אמיתיות!!!!! למה לדוגמא שלא ישימו תמונה של שחקנית פורנו (שגם ככה אין להן בעיות עם עירום) עירומה בכריכת הספר וירשמו מתחת : ככה את תראי (או היית רוצה ....) למה שלא ישימו איזה דוגמן עם הבולבול בחוץ להמחיש מהו הגודל \הצבע\ הצורה ולא רק תרשים מכוער כזה שנראה כמו צינור ההשקייה בגינה של סבתא שלי... למה למשל שלא יראו איך באמת מכניסים טמפון ולא איזה ציור נאכס של איזה משהו שאמור להראות כמו רגל ועוד חצי של משהו ... ???? סופר\ סוקסולוג : בפעם ההבאה שאתה רושם ספר ... תן לנו את האמת בפרצוף.. זה יותר מעניין ויותר מחושי לראות ככה ... את כל הקלפים פתוחים ... וחוץ מזה , בת דודתי , אני בטוחה שלא תאמין לכל השטוית ( או דברי החוכמה -תלוי מי קורא ומתי) עד שתווכח במו עינייה בגבר מהמין השני והיפה לא פחות מאיתנו... מחכה לתגובות !

הייזל

New member
הגזמת לגמרי! (לבוגרים בלבד!)

להראות איך באמת להכניס טמפון???? המחשה בצבע של גבר עירום??? עוד מעט תרצי שיכתבו שגם נשים מאוננות ואיך. אילו דרישות. באמת. ספר עם תכנים כאלו(טפו טפו טפו) יזהם את נפשותיהן הרכות של בנות ישראל הטהורות שצריכות להדליק נרות בשבת. נו, באמת. ההודעה הזאת נכתבה כמובן בציניות.

Boojie

New member
בדיוק.

מה אני אגיד לך, החברה שלנו מתייהרת בזה שהיא חברה ליברלית, פתוחה ומודרנית, אבל בתכל'ס יש עוד הרבה מעוזי שמרנות מיותרת והרסנית. למה הרסנית? כי אחוז גבוה מהספרים שאמורים להיות "הכנה" לבנות הנעורים בכלל לא מזכירים את המילה "דגדגן" ולו גם פעם אחת. הנאה ממין? הס מלהזכיר. וכך גדלה לה נערה עם פחד לא רציונלי מהדברים שלא מראים ושלא אומרים, ועם חוסר מזעזע במידע. טוב, נו, תמיד היא יכולה להשלים את המידע שלה בהורדת תמונות פורנו מהאינטרנט.

גרומיט

New member
פחחח... אתן עוד מתלוננות?

לנערות לפחות יש ספרים בנושא. נערים צריכים לגלות את הכל מהטעויות של עצמם או מסיפורים של חברים. מה שכן, בנים לפחות זוכים ליחס חיובי בדרך-כלל על הנסיונות המיניים שלהם בגיל ההתבגרות. המסרים שמקבלות בנות נוטים להיות הרבה יותר צבועים, כשמצד אחד יש ליברליות חיצונית (מה ללבוש, איך להתאפר וכמובן עצם קיומם של ספרי ההדרכה הנ"ל), ומצד שני השמרנות עודה שולטת בכל מה שחשוב באמת.

Boojie

New member
היי, אצלכם הכל בחוץ... ../images/Emo3.gif

קל לראות מה הולך שם.

למעלה