למה לא אצלי?

riva2

New member
למה לא אצלי?

למה לנשים אחרות יש בעלים דואגים,אוהבים,עוזרים, מפנקים, מתחשבים,טובים במיטה,מכבדים?.. למה אחרי לידת תינוק בעל הפך להיות מגיעל,מעליב,פוגע, מזלזל?..דבר שהיה צריך לחזק את הקשר שלנו גרם למשבר קשה... לאן נעלמה האהבה? אולי אני דפוקה ולא ראיתי את סימנים האלו לפני שהחלתנו להביע ילד לאולם? עכשיו אני לא יודעת איך לצאת מזה,להתגרש -הוא לא נותן לי...

STOP!!!

לא לכולן יש אביר על סוס לבן, לא את כולן מעיר בבוקר בעל חייכן עם קפה ביד... לכולם יש קשיים, במיוחד אחרי איזה שינוי שחל בחייהם, לוקח זמן עד שמתרגלים לתינוק חדש במשפחה, חוקי הבית משתנים, כמו גם חלוקת הזמן, אל תתיאשי, קחי אויר ותני לזמן לעשות את שלו. יתכן שהמשבר זמני, נהגי באיפוק, נסי להתמודד.

א ו ר1

New member
למה הכוונה "הוא לא נותן לי"?

כמו שיש בעלים דואגים, אוהבים וכ"ו יש גם נשים כאלו וכמו שיש בעלים מעליבים פוגעים... יש גם נשים כאלה. ולכל אחד יש בעיות ולא לכולם טוב בזוגיות מסויימת. האם העלת את הנושא הזה בפני בעלך"? האם ישבת ושוחחת עימו על כך? להתגרש הוא לא נותן לך או שאת לא בדיוק רוצה?

הלו אור

מה קורה לך היום??? תגובות קצת נסערות משהו ותקני אותי אם אני טועה....... אבל את לא חייבת!

א ו ר1

New member
מה מרגישים???

שאני במצב רוח קרבי? לא יודעת מה קרה לי ,אבל כל הכבוד על הרגישות שלך לגביי. זה מוגזם , התשובות שלי?

riva2

New member
דיברנו לא פעם אחד

הוא תמיד מסכים עם מה שאני אומרת: "את צודקת,סליחה" מאוד קל בשבילו להגיד סליחה אבל הוא לא ממש מתכוון לזה. למחרת הכול מתחיל שוב. אני כן רוצה להתגרש אבל הוא אומר שבשביל תינוק אנחנו צריכים להיות ביחד. אני לא מסכימה איתו כי ילד לא צריך לסבול מסקנדלים שלנו... פעם לקחתי עגלה ורציתי לעזוב אבל הוא חתף את התינוק ואמר:" את יכולה ללכת ,הוא נשאר אצלי".מה יכולתי לעשות -נשארתי...

riva2

רשמת שפתאום הוא השתנה אחר הולדת הילד ותרשי לי לשאול אותך אולי גם את השתנת ? אולי גם לך משהו השתנה? אולי נהיית פחות מתחשבת? ענין אחר מה זאת אומרת הוא לא נותן לי ללכת???? הוא לא צריך לתת לך כלום את יכולה להחליט שזה מה שאת רוצה ולעשות מה שאת רוצה. את בן אדם בוגר ואף אחד לא יכול לכפות עליך משהו בניגוד לרצונך בענין הילד מה את חשובת ש"אין דין ואין דיין"? יש חוק ויש סדר אני לא יודעת איך זה עובד אבל ברור לי שלמדינת ישראל יש תקנות וחוקים בענין. אל תתני לו להפחיד אותך באיומים תאמיני שהכוח אצלך

adam33

New member
לקבל בהדדיות

בהנחה שהוא לא פוזל לאחרות תשבי איתו תבקשי ממנו שיכתוב את רמת הציפיות שלו ממך לאחר מכן תגידי לו את הציפיות שלך ממנו תגידי לו שמן הסתם זה גדול עליכם ההתמודדות הזו ושייעוץ מן הסתם יכול לעזור אל תתרגשי מכך שהוא מדבר על כך שהילד אצלו ישאר הוא פשוט מאיים וללא ידיעת החוק "ילד עד גיל 6 יהא אצל אימו" אז אם פעם הבאה הוא אומר את זה תחייכי ותגידי לו את זה שיבין שאת לא תרוצי אחרי כל מה שהוא אומר למיטה ותבכי כמו ילדה קטנה אלא זה רק מדרבן אותך לקרא לשאול ולהבין את המצב שלכם ולכן כדאי מאוד שיחליט לאן דרכו אם לזוגיות אזיי בהדדיות את תתני ברגע שגם תקבלי.

למעלה