למה לאפי יש כוכב 1

Poker1

New member
למה לאפי יש כוכב 1

היה לו 4 כוכבים למה עכשיו יש לו 1 הוא שואל למה ?!

Mrs G

New member
ברור - זאת קנוניה

האיש מקורי האיש מצחיק לא מתפשט (השבח לאל) דובר עברית צחה סלב טריבונה זמר מחונן קצרה היריעה מלהכיל את יתרונותיו של הנ"ל הוא מהווה איום אנשים - מחאה

שממון

New member
לגבי הלא מתפשט כנראה אתה לא מהקבועי

מהקבועים בחדר. חח הוא מאונן בכיף כמעט כל שידור בעודו שוכב על מיטתו ומדבר בטלפון עם פוקר או מישהו...

חחח כנסו תקראו

חחחח פשוט מטורף האפי הזה!!! לא רוצה להגיד לכם מה הוא עושה בזמן שידור.. עזבו את זה שהוא בוכה כדי שבן ישלח לו תמונות...

אפי קח 4 כוכבים ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif כנס

עכשיו יש לך 5 בחיאת אפייי תגיד חיבוק דב בננות קלמנטיות אני נוסע להרצליה לפתוח את הבלוק היתי בת"א לא קניתי כלום הכל מזוויף חחח
אפיי תצעק תן לה בגקר קר טונאזז

חחחחחחחחחחח מלךךךךךךך קרעת אותי

חחחחחחחחחחחחחחחחח הרסת אותי תן לה בחיבוקקקקקקקקקקקקקקק דבבבבבבבבבבבבבבב חיהההההההההההההההההההההההההה יפה חיההההההההההההההההההההההההה חיההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בננות גוייבות מישמיששששששששש שווארמההההההההההההה בתחנה המרכזיתתתתתתתתת נקניקיותתתתתתתתתתתתתתתתתתת שערות סבתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא צמרררררררר גפןןןןןןןןןןןןןן תירססססססססססססססס פופקורןןןןןןןןןןןןןןןןן אפי אלתיזחן לשרותכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחח אפריים מלך הסבונים בהדרים

חחחחחחחחחחחח לא לא למה אתה מדבר אליי ככה פוליס תגיד לו למה הוא מדבר על חייה למה פוליסס. תבוא להרצליה נקנה לך קולה שווארמה הבאתי טכנאי לחבר לי ת'מחשב לTV אני עוד מעט משדר עם מלך העכברים חחחח ציטוט של אפי הנמר מלך הסבונים של כלא הדרים גף 22
אפי תצעקק תן תן לה בקר קר טונאזז

חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה קטעים איתך מלך אתה מס' 1 אפי יכול לחפש תחברים שלו אין עלייך מלך הבלוגים מס' 1 תן לה בטוטה שתהיה מבסוטה תן לי בעראק זחלווי שהגרון לא ייה יבש מתבייש מתבייש אבל הגרון יבש תן לה בליצ'קי לשימוש עצמי תן לה ביקב בגורן מאיפה שבא בא אההההההה תן לה בחתול המטפס שיצא לפנסיה תן לה בקרררררקקרררררררטונאזזזזזזזזזזזז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מלך המלכים תן לה באפי שזכה במכרז לגזלן בציר פילדלפי ובשכונת זיתון חחחחחחחחח

חלפון תמזוג איזה כוסית זחלאווי../images/Emo6.gif

יש שמועות שאפי הנמר הגיע לשכונתת זייתון עם סלימאן א-שאפי קפצו עליהם 4 גורילות פיצצו אותם במכות
ואז אפי אמר תעזבו אותי אני אפי הנמר של חייה אני חוזר להרצליה לפתוח ת'בלוקק בננות תפוחים קלמנטינות..
ואז בא לו איזהאבו ג'אבר וענה לו תעסוף תעסוף אותך אפי הנמר תביא תבוחים ענפים בחמים ואז אפי שם ריצה מזייתון ואופסס.....
עשה קקי וצעקק חייה חייה איפה Mלך העכברים איפה בני
אני בא לשדר איתו... תגובה שלי להלן.. אפי אין לי בעיה שתבוא אהלן וסאהלן רק תודיע לי מראש שאני אכין 5 מקררים מלאים ארגז לחם ו4 גנרטורים למקרי חירום.. ומקפצה ישר לכנרת חחחחחחחחחחחחחחח
אפי כמה סבונים הרמת כבר בהדרים? חחחחחחחחח..

חחחחחחחחחחחחחחחחח גדול לללללללללל

אני כבר לא יודע מה לעשות אני נקרע כאן מלך אתה רוצה שאני אחנק מרוב צחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואללק השכנים התעוררו מהצחוקים שלי דפקו לי על הקירות כאן תפסו עלי קריז אמרתי להם רק לא עם הגרזן זה אפי הנמר אשם אמרו לי אפי מי?? אמרתי להם אפי הנמר אמרו לי השכנים האאאאאאאאאאאאאאאאאאא חיה חיה חיה תגיד לו שילך לפתוח את הבלוק שלו במוקטעה עם יאסר חחחחחחחחח איזה שכנים שרוטים יאללה מלך אתה עשר הרגת אותי היום מצחוק

לא לא משטרה אני אוהב את חיה

למה למה חלפון אומר לי משטרה למהה? :((( איזה שכנים יש לך חלפון אני אפי הנמר אני הבעל של חייה איפה חייההההההההההה לא לא רוצה יאסר קרפעת לא רוצה מוקרטעה חחחח
אני רוצה בננות קלמטינות תפוחים אבטיח נו חלפון למה משטרה אני מרים מספיק סבונים בכלא הדרים..
חם לי כבר לא יכול להתכופף כואב כואב איפה חייה חחחחחחחח
אין לי כח להתכופף חחחחח

Poker1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

JUST נוגה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif אז ככה.. בגלל....

שהבית מלון של ה4 כוכבים........... פשט רגל!! חחחחחחחח סתם!!!

lotusit

New member
יא אללה שלכם

כולה בלוג, זה אינטרנט ראבק, מה אתם עושים עניין מכוכבים... ומלך הסלטנים.. חולה עלייך

לוטוסית יש שמועה מחרישת אוזנים

שאפי הנמר בא אלייך לכמה חודשים תכיני לו חדר בבקשה. 5 מקררים. 2מיטות מאובזרות..
וחצי מרקט של חצי חינם...
ואם תוכלי אבל אם רק תוכלי גם 3 גנרטורים להפסקת חשמל חחחחחחחחחחחחחחח אהה ו20 כיכרות לחם ו20 ארגזי קולה וגלגל שווארמה שלם ועדיף שתברחי מהבית שהוא לא יגנוס בך חחחחחחחחח
שבת שלום נשמה ממני בני

למעלה