למה לאופוס

Guybrush Marley

New member
למה לאופוס

אין דוכן ביריד הספר בראשל"צ? סעעמק. נאלצתי להסתפק ב"מסעדה שבקצה היקום", החיים, היקום וכל השאר" ו"היו שלום ותודה על הדגים". בלעכ.

The Snow fox

New member
דאגלאס אדאמס../images/Emo99.gif../images/Emo63.gif

המדריך לטרמפיסט|ריר| אני כל-כך שונא את תפוז.

crysania

New member
אוי. יש לי את כלהספרים שלו מאנגלית^

^ הוא גאוני. ואיך לא היה לכם אופוס ביריד? אפילו לנו (!!!) היה... ואני באשקלון זוכר?

RoCKeR121

New member
יאללה חבר'ה יומיים אני לא פה ואתם

שוכחים? יאללה תאריכים! עכשיו!

python 4

New member
אתמול הייתי ביריד הספר בת"א../images/Emo26.gif

ובדוכן אופוס (שנמצא ממש ליד הכניסה - כבוד!) ראיתי את "אגדת הומה" החדש. נראה ממש יפה! כל הכבוד לאופוס על ההשקעה ברוה"ד

Mystic Dragon

New member
מה?

הם משקיעים מלא, את לא מבינה בכלל את העלויות וההשקעה סביב לתרגם ספר [ואת הסיכון], ובייחוד ספרי פנטזיה שלא כ"כ מפורסמים בארץ. סטראד יכול להסביר לך

crysania

New member
סליחה, אבל תשווה את התרגום של

חומריו האפלים ושל רומח הדרקון.... ..... ואז נראה עד כמה הם משקיעים ברומח.

RoCKeR121

New member
הא? חומריו האפלים זאת סידרה

של שלוש ספרים וזהו...רומח הדרקון מאה פלוס ספרים... את הרומח אומנם תרגמו לא משהו אבל זה לא בגלל אופוס זה בגלל המתרגמים(חוץ מנשמות סטראד
) ואלה תרגומים שנעשו לפני יותר מ10 שנים ברובם...

Mystic Dragon

New member
אפרופו אופוס ותרגום

למה בהרבה ספרים של אופוס יש כל מיני שגיאות הדפסה כאלה? כמעט בכל ספר. אנ'לא מבין, הם לא עושים הגהה?

crysania

New member
בדיוק! בספרים אחרים שלהם אין שגיאות

המניאקים לא משקיעים/: ואם הם היו אוהבים את הסדרה היו יכולים לקחת מתרגמים קצת פחות אווילים-__-

strahd

New member
אופוס מתחילה להשקיע ובגדול

לא רק רומח הדרקון, שאגדת הומה נראה כמו הספר המושקע ביותר שהם הוציאו, אלא בקרוב גם ממלכות נשכחות חדשים, באינשאללה.

python 4

New member
כן, לפני 15 שנים ככה..../images/Emo3.gif

The Legend of Huma זה אחד הספרים הראשונים שקניתי באנגלית, משהו בתחילת שנות התשעים. מייד אחרי שסיימתי לקרוא את "רשומות" ו- "אגדות" בעברית, בהוצאת מיצוב, עברתי לספרים באנגלית ומאז אני קורא אך ורק באנגלית. הספר הראשון שקניתי באנגלית היה Tales vol. 2, ואחריו "מזלו של סמור" בסדרת ה- Heroes. כיום יש לי משהו כמו 150 ספרי רוה"ד באנגלית.

La Gamba

New member
האמת היא שאני עדיין מחכה

מיצוב, לפני מותם, עמדו להוציא את ערכת המשחק של רומח הדרקון למבוכים ודרקונים. מדובר באחר הספרים האינפורמטיבים ביותר שיש על הרומח, ובאופציה לערכת משחק רצוייה לכולנו. אבל אז הפריחה חדלה, אולי עכשיו זה יעבוד?

למעלה