למה כ``כ קשה לו?

יפעת*

New member
יערית

טוב לראות אותך כאן. אחרי שקראתיאת כל ההתכתבות למטה, אני חושבת שנתת כבר את התשובה לעצמך. לדעתי כדי להכאיב פחות, צריך לומר את כל האמת הכואבת, כמה שיותר מהר, זה שורף בהתחלה, אבל אחר כך אפשר להתחיל להחלים. אם מושכים, זה רק כואב יותר בהצלחה יפעת

ג^וליה*

New member
ניסיון אישי

מניסיוני האישי אני יכולה להגיד לך- שאת חייבת להגיד לו חד משמעית שאת לא רוצה אותו בחזרה, כי אז זה לא יגמר לעולם ואת רק תסבלי מכל הסיפור. אומנם לי אין ילדים, אבל ההיתי במצב דומה וסבלתי לא מעט זמן בגלל שפחדתי לפגוע בו, הוא פשוט לא עזב אותי עד שאמרתי- די! את האמת היום הוא הרבה יותר בסדר, הוא הצליח לצאת מזה ואפילו יש לו מישהי חדשה. אל תדאגי הוא יתגבר על זה ואפילו זה יעזור לו, הוא יבין שאין ברירה והוא צריך להמשיך הלאה בחייו, לפתוח פרק חדש. כל עוד לא תגידי לו חד משמעית שאיך רוצה בו עוד, הוא יחשוב שאולי יש סיכוי לחזור ואז הוא לא ימשיך הלאה בחייו. תאמיני לי זה רק יעזור לו לטווח הארוך. ג`וליה

שי33

New member
בואי נתחיל מזה ש...

לנשים+ילדים לא יותר קשה, כי גברים - ילדים זה גם מאד קשה תנתקי מגע רק כך הוא יבין אל תתני לנוחות להקל עליו את החיים לפעמים צריך התמודדות כדי להבין שהחיים מספיק יפים כשחיים את החיים. שי (ואם זה לא ברור מספיק - תשאלי)

למעלה