למה כ``כ קשה לו?

יערית

New member
למה כ``כ קשה לו?

התגרשנו כמעט לפני שנה, גירושין בהסכמה,הוא לא כ``כ רצה אך הבין שאין מה לומר יותר, הוא לא אמר את המילים הנכונות,הוא לא עשה את הדברים שצריך לעשות,לכן הלכתי עם זה עד הסוף. קצת קשה לי ,אך במידה מסויימת אני מרחמת על האקס שלי,ללא הילדים, ללא האשה,בלי עבודה,חברים מתנתקים,והעולם שלך פתאום שונה ומנוכר. לאחרונה הוא מתקשר אליי הרבה בכדיי לבקש הזדמנות לחיים חדשים, לא רוצה ולא יכולה,אני כבר מעורבת רגשית,בכל פעם אני מרגישה שאני פוגעת בו יותר,אני מנסה כמה שפחות אך הוא באמת דורש לשמוע את המילים שקשה לשמוע אותם ``לא אוהבת``,``לא מתאימים``,``אני מחפשת חבר אמיתי``,אתה לא היית כך מעולם,אני לא רוצה להיות מובנת מאליו,נמאס לי שכל החיים מתרכזים רק בך,אתה חייב לפתוח דף חדש בחייך,להכיר נשים,לשכוח אותי לגמריי,וכו`.. מה אני יגיד לכם קשה לי שקשה לו,באמת אומנם הוא לא היה הבעל המפרגן,או האוהב,או האבא הטוב של השנה,אך הוא בכל זאת אבי ילדיי,הוא בכל זאת אדם שהערכתי מאוד,ולפעמים אני קצת בוכה בלילות בגללו,לא שאצלי המצב מזהיר והכל נופה צופים,אני דואגת לו(למרות שלגברים קל יותר מלנשים+ילדים) הוא לא כ``כ רוצה להכיר נשים,הוא אוהב את המסגרת המשפחתית ,ואני שברתי לו את זה,הסיבות שלי בין אם היו מוצדקות או לא,זה מה שהרגשתי שיקרה יום אחד. לאור כל הקישקושים שלי,רציתי שתיעצו לי מה לומר לו? אייך להכאיב פחות? סתם לידיעתכם:המפגשים עם הילדים נעשים אצלי בבית כאשר אני עובדת, פעמיים בשבוע בהסכמתי. דילמות לקראת יום המשפחה :) יערית.

שבור

New member
קצת מורכב , אבל אנסה

אהלן יערית תראי, מבין שורותייך אני יכול לנסות להוציא כמה וכמה דיאגנוזות, וע``מ שענבר לא יוריד לי את הראש אשתדל לקצר (איך אני ,אחי?) 1.תגידי, לעצמך לא לי , את לא קצת רוצה אותו חזרה , טיפונת , מקווה שלמד הלקח? 2.במידה ולא , תפסיקי לפחד , הבהירי לו אחת ולתמיד , גם אם יכאב לו קצת עדיף שיכאב קצת , מאשר יפתח אשליות 3. למה לכל השדים והרוחות המפגשים עם הילדים נעשים אצלך? 4.אחרי הכל , הוא אב ילדייך ,אמרת זאת בעצמך , בואי נחשוב ביחד , היתכן כי הפירוד היה גחמה ריגעית? קוריוז : אם היית זורקת אותי כי לא אמרתי את המילים הנכונות , הייתי בוחן את אהבתך אליי. וכרגיל קטונתי מלהבין את מורכבות חייך , ואנני בא ליעץ , אלא כהרגלי , שואל שאלות קשות. וזה היה קצר , תארי לך והייתי כותב כל מה שיש לי אני

שאני אוריד לך את הראש ???

אחרי שאתה אומר דברי טעם ??? שבור מה עשית ממני ? אוהב אותך שלך, ענבר

שבור

New member
אני יודע?

דברי טעם? וואללה? סחטיין אחי עניתי לך למטה לא ראית

יערית

New member
הרבה שאלות....

תודה לך שבור, טוב אנסה לתמצת בתשובות: 1.הוא רואה את הילדים בביתי ,כי קשה לו לנסוע הלוך וחזור ממקום מגוריי אל ביתו ואחר כך בחזרה. 2. העיניין הוא זמני,אך כבר באמת שהוא מתרגל לזה. 3.לא לא הענשתי אותו,לא אהבתי אותו,לא רוצה לשקר לו ולעצמי יותר, גם אם הוא ילמד לומר את המילים שצריך לומר לאשה ,או לחברה הטובה ביותר,זה חשוב אך שאחרת תקטוף את הפירות. 4.אני בגדתי בו!!!!!!!!!!! 5.מה אתה אומר על 4? 6.בגידה לא פיסית,אלא רוחנית במשך שלוש שנות הנישואים שלי, זה נחשב בגידה לא?הוא טוען שכן...צודק בהחלט,לכן אין לאן לחזור. 7.גם אני לפעמים מתגעגעת לבגרות שבו,אך רק לפעמים רחוקות... זהו!:) יערית תפסיק להיות שבור...שנה את הניק לאור הכתיבה שלך...

שבור

New member
שירה עובדת על זה , ואפילו מצליחה

תראי , לדעתי , ואני לא מכיר הסיפור , לא נועדתם מלכתחילה ואם בגדת בו, רוחנית , פיזית , מה שתרצי , כנראה משהו היה רקוב עכשיו , אז מה אם קשה לו , שיסבול , הוא גרם לך לבגוד בו ? שיראה את הילדים במקום אחר בעניין השבור זה ארוך זה מפרך זה מיגע זה משעמם והכי גרוע זה אני אך אל דאגה יש מי שעובדת על זה

יערית

New member
אתה רואה שבור...

לא היית צריך לשמוע את כל סיפור חיי, בכמה שורות קטנות הבנת מה שאחר לא הבין בשלוש שנים! צר לי....על שנינו, על הילדים, אך החיים צריכים להמשיך. לא יודעת ,חושבת שבינתיים טוב לילדים אם העיניין של המפגשים בבית שלי, בעתיד הלא רחוק כל כך אני ישים לזה סוף. בינתיים אני מקלה כמה שאני יכולה,יד לוחצת יד... יערית. שמחה שמישהי תהפוך אותך למאושר מאשר לשבור.:)

chirab

New member
יערית היקרה

אני מצטערת, אבל לדעתי כרגע השאלה היא כיצד להכאיב לעצמך פחות, אני חושבת שגם ככה חייך כעת מלאי התמודדויות, תקני אותי אם אני טועה, אז למה שתסחבי גם אותו על גבך? התקופה בה היית אחראית לשלומו חלפה לה, עם כל הכאב, אני תמיד מגדירה את התקופה הזו בשם ניתוח לב פתוח, לשני הצדדים, הגיע הזמן לטפל בעצמך בהווה ולא משום שאת קשוחה ולא אכפתית אלא משום שאכפת לך מעצמך. זו רק דעתי הקטנה תצליחי שירה

chirab

New member
שבורקי

אנחנו הנשים לוקחות אחריות בלתי נדלית על העולם כולו ואשתו, ואני הולכת להקים פורום נגד קורבנות בהתנדבות, וזה מאד קשור לשאלה שלך = למה לעזזל המפגשים בבית שלה, זה בדיוק זה!!!!!!! לגבי המייל, יש לי איזו דפיקות עם האאוטלוק, אספר לך פעם בתוך כל סיפורי הקמפיוטר שלי

שבור

New member
זה לא נכון

הגבר הנכון רק יעריך את העובדה שאתן לוקחות אחריות ותעברי ל hotmail

כי הוא עוד אוהב אותך ואין לו מסגרת

לפעמים המסגרת היא חזות הכל, אני מבין שהוא לא עובד ואין לו חברים, ובעצם עכשיו אין לו משפחה. אז מה הפלא שהוא נאחז בדבר הכי קרוב ויקר שהכיר מעולם ???!!! זה הכל עניין של השקפה, תנסי בלי ידעתו אולי לסדר לו מישהי ממכריך , נשים וגברים כאחד (מומלץ להתחיל עם חברים בנים ). שימצא חברים, ימצא עבודה , הכל יראה לו שונה, כרגע אין לו תכלית, אין לו בשביל מה לקום בבוקר, אין לו מטרה. רק תדעי דבר אחד חשוב, זה לא בגללך ואת לא אשמה במאום, ניתנה לו הזדמנות לבנות משפחה והוא פיספס אותה . עכשיו זה הזמן שלך לבנות חיים חדשים וגם שלו כמובן. עם כל העצבות כנראה שגם פה רק הזמן יעשה את שלו. שלך, ענבר

יערית

New member
לא הייתי מהמרת על אהבה

לא הייתי אומרת שזו אהבה ,אולי עיניין של אשה ,אמא של.. ילדים וכו`. יש לו חברים הוא גם לומד כרגע,אך יש לו כרגע מן תקופה שכזו, שהוא מרגיש חוסר ,אני כמובן ממשיכה הלאה בחיי,אך הוא חלק מחיי אם ארצה או לא נכון? להכיר לו חברים?חברות? הוא מאוד תקשורתי האקס שלי,וחוץ מזה שהחברות שלי נשואות והגרושות כבר מסתדרות בלי עזרתי... בכל אופן תודה על התגובה. יערית.

chirab

New member
לשבור

קרא תשובתה של יערית וראה שצדקתי!! זה המזוכיזם הג`נדריאלי הזה

שבור

New member
כבר עניתי

למעלה , ראיתי את השאלה מגיעה מכיוונך שתי דקות בדיוק לפני שכתבת אותה אוףףף אני מוכשר

שבור

New member
אתם מוכנים לרדת ממנו?

אתם מוכנים לרדת ממנו לכל הרוחות אני לא מאשים אף אחד ,גם לא אותך יערית אבל תעזבו ת`ילד , טעה , מה לעשות , עכשיו מתחרט או זורקים אותו , או לוקחים אותו חזרה אין באמצע, חדל התפלספות

שי33

New member
גם זה נכון

צודק. ובכלל אני רואה שצריך פה קצת איזון שי.

יערית

נראה שלצד היוזם את הגירושין קל יותר להתמודד איתם הוא הצד שכבר חשב והחליט ועשה את הצעד, הצד השני מנסה להלחם על מקומו (מתוך נסיוני שנים רבות). שימי גבולות, אימרי את האמת הפני אנרגיות למען ילדיך ועצמך ומפגשים, לא אצלך !!!!

שרי42

New member
יערית.....

לא בטוחה שיכולה לייעץ....לא מוסמכת לכך, אבל, חשוב שתפעלי בהתאם לאיך שאת מרגישה ולאיך שאת מרגישה בלבד, אף אחד אחר לא מכיר כמוך איזה מן אדם הוא.לטוב ולרע יש לכם עדיין ילדים - חישבי עליהם.

למעלה