למה כל העצב?

למה כל העצב?

שמתי-לב שתמיד לפני שהדיג'ימון מת אז השותף שלו תמיד עצוב כל-כך, כמו שקרה עם קן ווורמון. או למשל בפרק שבירדראמון דיג'יגדלה בפעם הראשונה, אז סורה לא רצתה שהיא תלחם ואז סמל האהבה נצץ. אני רק לא מבין מה הבעיה שלהם? הרי הדיג'ימונים יחזור לחיים בכפר הראשוני. זה לא שהם צריכים להגיד "הם לא יכולים למות במילא, בואו נלך לשחק במשהו אחר, זה כבר משעמם", והם עדיין צריכים לגונן עליהם, אבל לא להצטער כל-כך. למשל כשוורמון מת, קן יכל לאסוף אותו בידיו, להגיד לו כמה מילות פרידה עצובות ואז הוא היה הולך לכפר הראשונים ומוצא אותו, אבל למה כל הבכי הזה ("למה כולם תמיד מתים לי?"), הרי וורמון לא מת באמת, כי הוא יחזור לחיים. נ.ב.-אתם מוכנים להזכיר לי מה באמת קרה כשוורמון מת? הוא חזר לכפר הראשונים ואז מצאו אותו, או מה?

star_female

New member
בקשר לקן

הוא היה צעוב כי הוא לא ידע שוורמון יחזור לחיים. אני לא יודעת אם זה הגיוני מבחינת העלילה שהוא לא יודע שדיג'ימונים חוזרים לחיים, אבל אולי הוא אף פעם לא הגיע לשם בעצמו.. הוא בכה גם על סאם בגלל שעד הרגע שוורמון מת הוא הדחיק את העובדה שסאם מת.. ואז הכל חזר אליו והוא הרגיש אשם במוות של סאם בגלל שהוא היה אשם במוות של וורמון. אחרי שוורמון מת, קן חזר הביתה וישן כמה ימים, וחשב והגיע למסקנה שכדי למצוא את הלב שלו הוא צריך ללכת לעולם הדיגיטלי.. אז הוא הגיע לכפר הראשונים והדיג'ימונים התינוקות צעקו עליו קצת, ואז הסמל שלו נצץ והביצה של וורמון/ליפמון (זאת עם הלבבות XD ) בהקה וקן מצא את ליפמון, שהסביר לו שהדיג'ימונים לא מתים באמת. ^^ אחרי זה קן חזר הביתה ודיבר עם ההורים שלו.

טיקיי

New member
מתי זה קרה?

ומתי וורמון מת? אני נהיה סנילי יותר מיום ליום...

Digi Lista

New member
סאם...

לא זוכרת בדיוק ממה הוא מת נדמה לי שבתאונה מאוטו, למה קן לקח עליו את האשמה?מכיוון שקן תמיד קינא בו ומצד אחד מאוד רצה להיות כמוהו ומצד שני איחל לו להיעלם(לפחות זמנית)כדי שהוא יוכל לבטא את עצמו ללא צל של אח גדול ומוצלח...

star_female

New member
כן, הוא מת בתאונת דרכים

וקן היה שם כשזה קרה. והוא האשים את עצמו כי לפני זה הוא הביע משאלה שסאם "יעלם". וכשזה באמת קרה הוא חשב שזה באשמתו (לא לשכוח שהוא גם היה בן 8-9 באותו הזמן.. רגע, בעצם אני לא יודעת בן כמה הוא היה, זה מסובך ואי אפשר להסתמך על המשחקים כי הם לא מתרחשים ביקום של הסדרה מבחינת הזמן.. x_x). בכל מקרה, בפרק 23 (הפרק הראשון שהראו את קן מאז שהוא נהיה טוב) קן נזכר בזה (זה היה כזה פרק מדהים!)... הוא שכב במיטה שלו, בתרדמת, והתחיל להיזכר בעבר שלו והחליט לחפש את הלב שלו.. ואז הוא הלך לעולם הדיגיטלי ומצא את ליפמון... וחזר הביתה... וכו' וכו'.

Digi Lista

New member
....

אני מסכימה שזה פרק מדהים,ניסיתי לנתח אותו הודעה מתחת אפילו אם אני טועה נחמד יהיה שתגיבו....

Digi Lista

New member
...

בעיקרון אני לא בטוחה שדיג'ימונים חוזרים תמיד לכפר הראשוני,כלומר בעונה הראשונה מסבירים שכן,בעונה השנייה בערך ובעונה השלישית בכלל לא(טוב,שם החוקים משתנים לגמרי). לדעתי וורמון נולד מחדש בגלל שקן כאילו נולד מחדש,זה היה מין סגירת מעגל,בעצם גם הקייזר(כלומר קן כשליט דיג'ימון הרשע) מת וקן חזר וגילה את עצמו,הוא היה צריך להגיע לתחתית הכי שפלה,לסיום הכי גדול,במילים אחרות למוות, זה קשור לדעתי גם למיסטיקה,יש את הרעיון שמוות הוא בעצם לידה מחדש של משהו אחר ויש את המשפט שסוף הוא תמיד התחלה,לדעתי(ושוב מדובר רק בתיאוריה)המוות והחיים מחוברים ביחד,אי אפשר לחיות בלי למות בסוף וואם מאמינים בגלגול נשמות אז מוות הוא בעצם התחלה של צורת חיים אחרת. קן למעשה קבר(מוות) את צורת החיים כקייזר(שהיא סוג של מוות כי הוא לא היה מחובר לעצמו)והחל לחיות מחדש- וכשהוא חי תמה צורת החיים הקודמת וורמון הוחזר לחיים כדי לעזור לו להתחיל/להמשיך להתקדם בדרכו החדשה... אם קן לא היה מחליט לבחור בצורת החיים החדשה וורמון לא היה נולד מחדש,זה מדגיש את הקשר בין הדיג'ימון לדיג'יגורל אבל בעיקר בין החיים למוות. לא ידעו שוורמון יוולד מחדש כי עד אותו פרק לא ידענו מה יקרה עם קן,אומנם שני פרקים קודם ראינו שהוא קולט שהדיג'ימונים הם יצורים חיים ולא נתונים או משחקים מחשב,ואז היה כבר מאוחר מידיי והדרך הזאת מתה ברגע שהייתה ההבנה(בגלל זה הבגדים נעלמו לאט לאט- כי זה היה בשלבים,קודם החיצוניות ולאט לאט נכנסים פנימה וככול שנכנסים עמוק יותר מאבדים יותר,מאבדים את כול החיפוי והכוח)- שלב ההתנקות החל-זה היה תחילתו של התהליך הפסיכולוגי, שני פרקים אחר כך התחיל שלב הקבלה, ולבסוף השלב בו הרוחניות מתחברת עם הקבלה וההבנה... כלומר קודם צריך להתנקות ממה שמפריע,אבל כדי להתנקות צריך משהו חזק שיזעזע ויהרוס הכול,כי כשהורסים טוטאלית תמיד מתחילים מחדש,אני מכירה את זה בגלל שאני מתעניינת במיסטיקה ואני מזל עקרב(שידוע כהורס טוטאלית ומתחיל להיבנות מחדש,שזה אחד התהליכים הכי מעניינים שקיימים מכול הבחינות),תחשבו נניח על אש- היא שורפת הכול אבל אחרי שהיא שורפת פתאום נובטים ניצנים וחיים חדשים... וואו,זה היה ארוך,אבל נראה לי שאת התיאוריה שלי(שוב,מדובר רק בתיאוריה) הצלחתי להבהיר...

star_female

New member
תיאורייה טובה...

זה יכול להיות נכון... אבל מצד שני כשאנג'מון מת טיקיי לא היה צריך לאבד כלום או להתחיל כלום מחדש כדי לקבל אותו בחזרה (וזה אותו עולם דיגיטלי..) וקן לא התנתק לגמריי מהקייזר עד פרקים יותר מאוחרים... לפחות לא מבחינת האשמה. הוא עדיין הרגיש אשם - זה מה שעזר לו לפתוח את שער האופל.. (זוכרת שדיוויס התחיל להגיד לו שהוא כבר לו הקייזר ושזה הכל בעבר?). אבל וואו, ממש חשבת על זה הרבה ^^ זה מעניין..

קרייטון

New member
ניצל"ש

מישו יכול להגיד לי את המספרים של הפרקים בעונה הראשונה שבהם הם נלחמו במגה דיגימונים האלה (פפטמון וכל החברה)

Digi Lista

New member
ברוך הבא קרייטון../images/Emo13.gif

נראה לי לפחות שאתה חדש... הפרקים עם פפטמון ואדוני האופל היו לקראת הסוף,נראה לי שהם התחילו מפרק 36 אבל אולי אני טועה,אני לא זוכרת כרגע... בכול אופן ברוך הבא(אם אכן הצטרפת...)

Digi Lista

New member
התייאשתי שקופצים לשתי שניות...

ונעלמים...לכן אני אגיד במהירות היי דנה,אני שמחה לראות אותך כאן,אני מקווה שעד שאני אסיים עדיין תהיי כאן כדי לראות ולהגיב ואם לא אז (לצערי)נתראה בביקור החפוז הבא שלך כאן...
לגביי מה שאמרתן(טלי ודנה)אני מניחה שבאמת יש חור בתיאוריה שלי,לכן היא רק תיאוריה...אבל אם כבר הוזכר אנג'מון אז לדעתי(עוד תיאוריה...)המוות שלו היה שונה מכיוון שהוא דיג'ימון מסוג שונה(מתחבר להסבר על הסמלים של אזולוגמון בעונה השנייה),הוא הקריב את עצמו בגלל אותו שוני בינו לבין הדיג'ימונים האחרים,בפרק "הנבואה"(
) כשאנג'מון ואנג'וומון יורים בטאי ומאט מוסבר קצת על זה שהמלאכים הם דיג'ימונים שונים... האשמה שדיברת עליה בהחלט נשארה לעוד כמה פרקים אבל לדעתי היא עברה פחות או יותר בהתמזגות של סטינגמון ואקס וימון,אומנם היא לא נעלמה לחלוטין(כלומר קן לא התנקה סופית)אבל זה תהליך...כשהיה את העניין של פתיחת שער האופל קן למעשה התחבר למה שנשאר בזיכרון שלו,לאשמה שלו,לאחריות ולזעזוע ממה שעשה ובזכות דיוויס (והאחרים,אבל בעיקר דיוויס)הוא התנקה סופית... או שלא... מדובר באמת רק בתיאוריה שלי...

star_female

New member
לגבי קן

לדעתי את צודקת.. (חוץ מזה שהוא לא התנקה סופית בפרק עם שער האופל, ואת זה אפשר לראות בפרק 49 עם האשליות), אני לא חושבת שהוא יכול להתנקות מזה לגמרי. ואם כן זה יקח לו המון זמן (ופסיכולוגים). והבנתי את מה שאת אומרת לגבי אנג'מון, המלאכים הם באמת שונים (סראפימון (צורת התפתחות של אנג'מון) הוא אחד מהאלים של העולם הדיגיטלי בעונה הרביעית אם אני לא טועה). אבל לא בגלל זה הוא הקריב את עצמו, הרי גם וורמון הקריב את עצמו (סתם פרט טריוייה מעניין, במשחק על העבר של קן, צורת ההתפתחות הקודמת של מילניומון (הדיג'ימון שקן וריו הביסו והוא הפך לנבגים אפלים שאחד מהם נכנס בקן) היא קימראמון, אז זה לא סתם צירוף מקרים שקן עשה את קימראמון.. למרות שהקטע עם ה-timelines נורא מבלבל אז אולי כן...).

Digi Lista

New member
על ריו אני בכלל מעדיפה לא לדבר....

מתישהו היה כאן איזה שרשור עליו ואור(שהיה מנהל פורום פוקימון)כתב כאלה דברים ממשחקי המחשב וממה שהוא יודע שבכלל השתגעתי לגמרי(אני זוכרת שווילו השתתפה בשרשור והייתה גם בשוק,נדמה לי שגם יאקומו אבל אני לא בטוחה)ככה שאני פשוט מפחדת להתחיל לדבר עליו ועל מה שהיה איתו ועם קן...
קן באמת יצטרך הרבה פסיכולוגים שיעזרו לו להתגבר וגם אז לא בטוח
,הוא באמת עשה דברים נוראים וכשקשה לו לסלוח לעצמו אחרים לא יוכלו לעזור לו במיוחד... נראה לי באמת שלא טעית וסראפימון אכן אחד מהאלים בעונה הרביעית(זה מגניב ומעצבן בו זמנית שמשנים כול הזמן את החוקים,איך אפשר לעקוב ככה?כשאני כבר מגיעה למסקנה אחת צצה לי עונה אחרת ומשבשת לי את קו המחשבה...ומצד שני אני דווקא אוהבת את הרעיון שצריך להתייחס למציאות אחרת בכול עונה...)השאלה היא באמת האם מלאכים הם דיג'ימונים מסוג שונה ובגלל זה כשמדובר בהם זה אחרת?...דנה כתבה גם תיאוריה והיא מאוד מעניינת אבל הבעיה שעוד לא מצאתי מה להגיב עליה,אני צריכה לעכל אותה(ולנתח...)...

ריינמון

New member
היי מה נישמע?

כמה זמן לא ניכנסתי(טוב אני קצת עסוקה עכשיו) אבל לפחות מצתי 5 דקות להיכנס אז לפי דעתי התאוריה שלך מותעת כי בשתי העונות הראישונות יש את העיר הראישונית אבל בשלישית אין כי זה ביכלל עולם שונה לא אותו עולם כמו בעונות הראישונה והשניה אבל בכל זאת יש משו דומה אבל זה לא הנושא והתואוריה שלי אומרת ככה הדיג'ימון ימות ויחזור לעולם הדיגיטלי כביצה כי אחרת דיג'ימונים שאין להם דיג'יגורל לא היו יכולים לחזור ובסוף העונה הראישונה חזרו דיג'ימונים ושקן הלך לעיר הראישונית או איך שלא קוראים לה היו דיג'ימונים שהוא הרג שצעקו עליו אז איך הם חזרו? הרי לא היה להם אז דיג'יגורל טוב זה מה שאני חושבת

ריינמון

New member
איך יש שני ריו?

הרי יש שני עולמות דיגיטלים (3 עם מכלילים את העונה הרביעית) העולם בשתי העונות הראישונות כמעט זהה חוץ מהפרטים שפעם רשמתם או פה או בפורום הקודם אני לא ממש זוכרת אותם ובעולם הדיגיטלי של העונה השלישית אין שום דבר דומה למה שהיה בעונות הקודמות חוץ מאותם דיג'ימונים ועוד דיג'ימונים חדשים אלים (שגם כן לא בטוח שזה אותם אלים כי שיולי היתה בטיול ופגכשה את אבא של סורה ואח של ג'ו(זה הם היו נכון אני לא מבלבלת?)הם סיפרו על אלים והיתה תמונה של 4 חיות 1 דרקון 2 קוף ועוד שתים שאני לא זוכרת אז יכל ליות שיש את אוזולומון בעוד אולמות)כי אחרת היה גם סראיפמון שהיה שולט הלאם או מזכירים אותו בעונה השלישית או את אוזולומון בעונה הרביעית וזה יתכן שיש כמה מישורים מגבילים (כמו שיש בd&d וגולשים בזמן) ופשוט יש לכל עונה (חוץ מלשניה) נימצאת במישור אחר כי למשל בעונה השלישית דיג'ימונים בהתחלה זה רק מישחק ובעולם הראישון זה היה תגלית חדשה לעולם אבל בעונה השלישית לא עהוזכר שום דבר שקרה בעולם במשך העונה הראישונה והשניה ובכל זאת ישני ריו ואת זה אני לא מבינה כי תחשבו על זה כאילו מאיפה הוא צץ הרי הוא היה מישו מהעולם של העונה השלישית אז איך הוא היה בעונה השניה?

star_female

New member
הוא לא היה בעונה השנייה

(חוץ מאשר ל-2 שניות בערך בפלאשבאק-חלום שהיה לקן). הוא היה במשחק. המשחק הזה אמור להיות גם ביקום מקביל כזה, כמו הסרט השלישי. הוא לא באמת קורה בהמשכיות של הסדרה. למרות שמה שקורה שם כן מוזכר בעונה השנייה.. זה נורא מבלבל. בכל מקרה, במשחק מוסבר שריו היה בעולם של העונה השנייה... ואז אזולונגמון (אם אני לא טועה, אולי זה הי דיג'ימון אל אחר) העביר אותו ליקום של העונה השלישית כדי לעזור להם.. והוא נשאר שם. ז"א שיש מעבר בין העולמות דרך העולם הדיגיטלי.

למעלה