למה כולם נשואים?

JONT

New member
למה כולם נשואים?

קראתי שרשור בפורום מליפני שבועיים שבו הנשים בפורום, לפחות חלקן, מתלוננות שרק גברים נשואים מסתובבים סביבן. אני לא קיבלתי אף קריאה מאף אחת... ואני גרוש! אז בנות.....

דניאלה1311

Active member
מנהל
נו? והפרטים? איך נבדוק אותך? יש תור לא לדחוף, הכל על השולחן בבקשה. כמה שיותר מהר.

אני ME

New member
דניאלה תרגעי

מה את רוצה שהוא יתפשט כאן ועכשיו? הגזמת..... ולמה על השולחן? בגילנו יתפס לו/לך הגב.... אין לך מקום נוח יותר??? נו באמת...אני ממש....אבל ממש....המו-מה

JONT

New member
דניאלה, לי יש סבלנות ואם יש תור אני

לתורי. אם יש לך שאלות שאלי ואני אענה או אתחמק. אזהרותיה של "אני" טובות אך לא רלוונטיות למקרה הנכחי

דניאלה1311

Active member
מנהל
מאחר ואני טסה הלילה אשאיר את העבודה לחברותי לפורום, איך התחמקתי? אלגנטי לא? חחחחחח

magy

New member
ברוך הבא JONT ../images/Emo65.gif

לא שמתי לב שהגעת לפני שבוע... כנראה שלא בלטת בכתיבה.... אז בנות........נשמע כמו קריאה לאיזה קרב......
======= טוב, קח כסא ושב.....מכונת הכתיבה בצד ימין...על המדף התחתון בשביל כבוד צריך לעבוד.......
תתחיל לכתוב..... זה מה שכולנו עושים פה , בדרך כלל...... אם תכתוב, אולי התור יתארך......או יתקצר.....
וולקם........

rakfi

New member
לא לא רע בכלל

איזה הצלחות. טוב בנות - האמת היא שהוא שווה כל תגובה - אחלה גבר שבגברים. תהנו עכשיו כי בסוף הוא יהיה שלי!

טוסקה

New member
לבריאות rakfi .... למרות

שמשום מה נזכרתי באימרה "אל יתהלל חוגר כמפתח"

דניאלה1311

Active member
מנהל
תיקון! ../images/Emo9.gifאל תתהלל חוגרת כמפתחת פרוש רש"י, את קטנה עלינו יא פספוסה, לכי ותחזרי עוד שנה שנתיים, הקליבריות שפה בפורום? חבל"ז.

למעלה