למה כולם חושבים

שששלום

New member
למה כולם חושבים

שכדי להיות רוחני מספיק לדבר על זה? עשייה לא רק במילים ולא במעשים כי אם מתוך בהירות וידיעה לאן אנו הולכים. אם זה ברמה של קורס בישול (ואיני מזלזל בבישול) בסדר אבל אז לא להתיימר להיות מה שאנו לא. ככה אנו לא רוחניים. סקרניים כן בעלי ענין אבל לא מעבר. מי שמקבל זאת פשוט שישאל את העומדים מולו שאלות כמו מי אנו ולאן אנו הולכים וידע לזהות לפי התשובות את העניין. הזזת קיר לא תועיל כאן. תודה.

מי בכלל רוצה להיות רוחני?

מי בכלל שם לו כזה דבר בתור מטרה? אני, אישית, אפילו לא מבין מה-זה "להיות רוחני". כשמדברים על זה, אני פשוט מושך בכתפיי. לפעמים נדמה לי ש"להיות רוחני" זה כמו להגיד על מישהו שהוא "אוהב בירה", כלומר, שאין בזה שום דבר מעבר להתרשמות חיצונית שטחית של המתבונן. אם יש שם מאפיינים מסויימים, כגון "וואי, הוא עושה מדיטציה כל יום", אז ישר מדביקים לו את התווית "רוחני", אבל אני לא מוצא בתווית הזאת שום משמעות, כאמור. לגבי ההמשך - "בסדר אבל אז לא להתיימר להיות מה שאנו לא". אתה מתאר את זה בתור עצה, או שאתה מתכוון לרמוז לגבי מקרה מסויים, תיאורטי או אמיתי? האם נתקלת באנשים ש"התיימרו להיות מה שהם לא"? האם תוכל לפרט? בנוסף לכך, אני מזכיר לך, שכולנו מתיימרים להיות מה שאנחנו לא, מפני שאצל כולנו קיים פער בין מי שאנחנו חושבים שאנחנו בסתר לבנו, לבין מי שאנחנו מציגים כלפי חוץ. אז בטח לא התכוונת לזה... אז למה התכוונת ב"להתיימר להיות מה שאנו לא"?

L i z a r d

New member
חחחחחחחח

אתה בכלל לא מבין כלום....... אתה לא רוחני כמוני... יא... עור ועצמות!!!

שששלום

New member
להציג עצמנו כיודעי האמת

בשעה שאנו לא כאלה. עברתי בחיי מדריכים רבים שהיצגו עצמם כמורים. הם לא. הזמן שבוזבז לא יחזור. אני מאמין כי המורה יצוץ רק אם יהיה תלמיד. השאלה מהו תלמיד כל המכנה עצמו כך? או אדם שכבר הגיע לרמה מסויימת בהתפתחותו. ואולי אם לא הייתי פוגש באותם מדרכים שטעו והתעו לא הייתי זוכה לפגוש מורה. אז מה נבזבז את זמננו בשאלות שלא יביאו לדבר רק דברי "הגות" לא הליכה ישירה למען האמת. דרישתי היחידה אינך יודע את האמת אמור זאת אל תתכסה מאחורי מילים. כשפגשתי אדם שידע את האמת לא הייתי זקוק ממנו לשום מילה. הדברים פרצו מעל פני השטח. כיום אנשים מרשים לעצמם לנסח שאלות קואן מבלי שהגיעו לאמת. אכן תקופה עצובה לאנושות.

לי זה לא עצוב שאינקה מנסח שאלות

קואן. למה, מה קרה? רק למי שהגיע להארה מותר לנסח שאלות קואן? וחוץ מזה, מה זה ענייני אם אינקה הגיע להארה או לא? אם אני מפיק משהו מהקורס, אני משתתף בו. נקודה.

מרוץ...../images/Emo106.gif?

מי יותר, מי פחות, מה נכון לשאול, מה בגבלות הנכונים (ואותם מי קובע?)

rainbow too

New member
"כולנו רוחניים

באנו לעולם הזה ללמוד מה זה להיות אנושיים". ציטוט שאין לי מושג כרגע מהיכן הוא לקוח. הזזת קיר..מ...יום יבוא אולי...

למעלה