למה? כובע!
L l86 New member 3/8/15 #3 נכון האמת ששמתי לב שלאחרונה גם לו יש איזו "משוררת" שהוא עושה לה לייקים אבל כמובן שאני עדיין לא קופצת למסקנות, זה סתם משעשע אותי כרגע...
נכון האמת ששמתי לב שלאחרונה גם לו יש איזו "משוררת" שהוא עושה לה לייקים אבל כמובן שאני עדיין לא קופצת למסקנות, זה סתם משעשע אותי כרגע...
פ פאפא 11 New member 3/8/15 #4 חחחח גם אני שמתי לב, אנחנו ממש סטוקריות אני חושבת שהוא מכיר אותה לפני.. אבל כמות הלייקים באמת מחשידה שיהיה לו לבריאות, אם זה זה. אני בטוחה שהוא לא ישאר לבד הרבה זמן, לא יודעת אם זה נכון לקפוץ למערכת יחסים חדשה כל כך מהר, אבל נשים לא יניחו לו
חחחח גם אני שמתי לב, אנחנו ממש סטוקריות אני חושבת שהוא מכיר אותה לפני.. אבל כמות הלייקים באמת מחשידה שיהיה לו לבריאות, אם זה זה. אני בטוחה שהוא לא ישאר לבד הרבה זמן, לא יודעת אם זה נכון לקפוץ למערכת יחסים חדשה כל כך מהר, אבל נשים לא יניחו לו
L l86 New member 4/8/15 #5 חחחחחח לגמרי סטוקריות.... אני מסכימה איתך, מצד אחד הוא צריך זמן לעצמו, מצד שני זה אלדד, בטח יש לו הרבה מחזרות
חחחחחח לגמרי סטוקריות.... אני מסכימה איתך, מצד אחד הוא צריך זמן לעצמו, מצד שני זה אלדד, בטח יש לו הרבה מחזרות
פ פאפא 11 New member 4/8/15 #6 זמן בשביל עצמו הוא צריך אבל נדמה לי שבקרוב נשמע שיש לו אהבה חדשה, אלדד מתאהב בקלות
פ פליפ2 New member 4/8/15 #8 בנות ספרו לי על המשוררת הפרצוף לא בהכרח אומר שהוא מאוהב הוא נראה מאושר בסך הכל
L l86 New member 4/8/15 #9 אני אשלח לך את הפרופיל שלה במסר היא מוזיקאית ושחקנית שכותבת שירים בפייסבוק, ולאחרונה אלדד התחיל לעשות לה לייקים, בעיקר לשירים שהיא כותבת אבל לא רק.
אני אשלח לך את הפרופיל שלה במסר היא מוזיקאית ושחקנית שכותבת שירים בפייסבוק, ולאחרונה אלדד התחיל לעשות לה לייקים, בעיקר לשירים שהיא כותבת אבל לא רק.
פ פליפ2 New member 4/8/15 #13 תודה קיבלתי היא נראת חמודה אבל זה לא אומר שיש שם משהו עוד טיבוענית חחח נכון הוא עושה לה לייקים אבל תזכרי איך ישר הסקנו מסקנות לגביי המשורר
תודה קיבלתי היא נראת חמודה אבל זה לא אומר שיש שם משהו עוד טיבוענית חחח נכון הוא עושה לה לייקים אבל תזכרי איך ישר הסקנו מסקנות לגביי המשורר
L l86 New member 4/8/15 #14 בכיף כן, את צודקת, לכן אני לא מסיקה מסקנות בינתיים, רק מצחיק אותי שגם לו יש "משוררת" שהוא עוקב אחריה
פ פליפ2 New member 4/8/15 #15 חחחח: שמת לב שמאז הפרידה בנות כול הזמן כותבות לו באינסטגר.איך בפייסבוק? אני שואלת כי אני לא עוקבת אחריו
חחחח: שמת לב שמאז הפרידה בנות כול הזמן כותבות לו באינסטגר.איך בפייסבוק? אני שואלת כי אני לא עוקבת אחריו
L l86 New member 4/8/15 #16 כן, שמתי לב כן, גם בפייסבוק, אבל שם זה יותר נדיר כי הוא בקושי מפרסם משהו בעצמו, הוא בעיקר עושה לייקים לאחרים.
כן, שמתי לב כן, גם בפייסבוק, אבל שם זה יותר נדיר כי הוא בקושי מפרסם משהו בעצמו, הוא בעיקר עושה לייקים לאחרים.
פ פליפ2 New member 4/8/15 #17 אני מקווה שאין לו שום בחורה. הוא צריך לעשות עם עצמו חושבים להבין מה הוא רוצה מעצמו
L l86 New member 4/8/15 #18 נכון, אבל כמו שאנחנו כותבות כל הזמן הוא מתאהב מהר ולא מסוגל באמת להיות רווק לאורך זמן. מקווה שהוא כן לוקח את הזמן עכשיו ועובד על עצמו.
נכון, אבל כמו שאנחנו כותבות כל הזמן הוא מתאהב מהר ולא מסוגל באמת להיות רווק לאורך זמן. מקווה שהוא כן לוקח את הזמן עכשיו ועובד על עצמו.