למה כדאי לצאת מהצבא!

stellawasadiver

New member
למה כדאי לצאת מהצבא!

סתם.
האמת שאני לא נגד ולא בעד, אבל ממש אין קשר למה שאני מספרת עכשיו (אולי רק בעקיפין). שלחו אותי לבדיקה פסיכיאטרית במכון אדם בגלל שהפטור שלי מהצבא הוא נפשי... כמובן שאין שום קשר למציאות ובכלל היו צריכים להוציא אותי על אי-התאמה אבל וואטאבר! בכל מקרה, הבדיקה הזאת, שהיא מטעם משרד התחבורה (וקשורה לרשיון נהיגה בכלל), זה מעין שאלון אישיות שבעצם הרבה אנשים עושים- כל מי שמבקש רשיון על תחבורה ציבורית, או כל מי שיש לו מלא שלילות... או כל מי שיצא מהצבא על נפשי.
מה שהם לא חשבו עליו לפני זה, זה שמי שעושה את השאלון יכול להשתגע רק מהעשייה שלו. 4 שאלונים, שביחד יוצאים איזה 500-600 שאלות... מיי גוד!!! למזלי אני בנאדם מאוד שפוי ובכלל סיימתי את השאלונים נורא מהר (3 שעות, לרוב האנשים זה לוקח 4-5), אבל היה ממש מצחיק שם. היו שם בעיקר אנשים מבוגרים שיש להם שלילות\מבקשים רשיון לרכב ציבורי... ואפילו פגשתי שם אחד מהמדריכים של הפנימיה שאני עושה בה את השירות שלי, שזה היה מאוד אירוני בעיני, כי אם לא הייתי מקבלת פטור אז לא הייתי נמצאת שם, אבל גם לא הייתי מכירה אותו אם לא הייתי מקבלת פטור... בכל מקרה בסוף יש שיחה עם פסיכולוג, שדווקא היה נורא נחמד ורשם בערך כל מה שאמרתי... אבל זה היה הקלה, כי היה לי נוסטלגיה שלילית לשיחה שלי עם הקב"ן הכי עצבני בצה"ל... אבל ברגע שנכנסתי גיליתי שהפסיכולוג ממש נחמד והוא חייך הרבה שזה היה טוב ביותר... בכל מקרה, רק רציתי לחלוק את החוויה הזאת, בגלל שכל השאלון שפיות\אישיות (שבכלל קשור לרשיון, כמו שאמרתי) ממש לא הפריע לי כי השירות עכשיו כל כך שווה את ההתעללות. איי לאב את הפנימיה. ילדים חמודים.
זהו, קישקשתי יותר מדי...

stellawasadiver

New member
אה-ככה...

את מיקום הפנימיה אני מעדיפה להשאיר בגדר אנונימי (רק כדי להשאיר אותי אנונימית)... אבל התפקיד שלי שם הוא תפקיד חינוכי (בביה"ס). למרות שאני לא יודעת אם זה ככה בכל פנימיה (מבחינת התפקיד של ש"ל).

תפקיד חינוכי..?

מה זאת אומרת? מה בדיוק עושים שם עם התלמידים? אשמח אם תוכלי לפרט קצת יותר כיוון שממש אין לי ניסיון או משהו, פשוט אני מחפשת מקום להתנדב בו אחרי שאני אסיים בית ספר...

למעלה