למה יש לי חרא של חיים?

למה יש לי חרא של חיים?

למה החברות צריכות לאכזב אותי? למה הידיד שאני כל כך אוהבת תמיד שונא אותי? למה ההורים מקשים עליי עם ההחלטות? למה הלימודים לא הולכים לי ואני רק תלמידה ממוצעת? למה האח מציק כל הזמן? ולמה אני מאבדת כל יום מישהו חדש? למה ולמה ולמה? מה הטעם לחיות בכלל?

GALI02

New member
ככה!../images/Emo13.gif

כאב לי לקרוא את מה שכתבת. במיוחד השורה האחרונה. את חושבת שרק לך כלום לא מסתדר?! לרוב האנשים מתישהו בחיים יש תחושה שכלום לא מסתדר. אני בעצמי נמצאת בתקופה כזאת כרגע. מה הטעם לחיות??? אני אגיד לך מה הטעם: בשביל כל הרגעים בהם הכל כן מסתדר. החיים לא מושלמים כי אנחנו לא מושלמים. אז ממשיכים לנסות ולהיתלות בגברים הקטנים שגורמים לנו אושר חמודה, את צעירה מדי בשביל להתייאש הכל ייסתדר בסוף(באחריות)
גילי

GALI02

New member
תיקון טעות

גברים קטנים= דברים קטנים(או שבעצם תקראי את זה איך שתרצי...

sidi

New member
ילדונת..

פרח אהבה ילדונת, קטנה ושובבה, עם תלתלים ועוד גומה ושתי עיניים נשמה.... ילדונת אל תקחי את החיים כל כך קשה תחיי אותם, החיים שלנו מלאים אכזבות, אבל אם כל אכזבה ואכזבה ניקח ללב בסוף הוא יתפו... חברות, יהיו לך עוד הרבה ואת תאבדי הרבה בדרך, ידידים לא שונאים כי אם הם שונאים אז הם לא ידידים כי עם אויבים אבל אני בטוח שהידיד שלך לא שונא אותך, אולי הוא לא אוהב אותך אבל שוב, זה לא אומר שהוא שונא. ההורים ואחים תמיד ישארו הורים ואחים והתפקיד שלהם הוא להציק אין מה לעשות! ההורים בסופו של דבר רוצים בטובתך למרות שאני יודע שקשה לך לקבל את זה. למה להמשיך לחיות????? כי יש לך עוד הרבה מה לראות, יש עוד המון דברים גם טובים וגם רעים שצריכים לקרות ועדיין לא קרו לך. ויש אנשים שאוהבים אותך ויש מאחורי הפינה בחור יפה שמחכה שתהיי האהבה שלו שתעניקו אחד לשניה. את עדיין ילדה את ודאי לא יודעת את אשר שתי עינייך מבקשות...
סידי

sidi

New member
שלום לך

מה עניינים? טוב לראות שאת פה, כתבתי לך הודעה גם באישי. דברים יפים כתבת לילדה, גברים קטנים = דברים קטנים
אהבתי!!!
תחזרי ללימודים אבל מהר!!! סתםםםםםםםםםםםםם
כיף שאת כאן.
סידי

GALI02

New member
שלום (באיחור קל...)

היי הייתי בטוחה שנעלמת לי מקודם אז חזרתי ללמוד. טוב, אני מקווה שתהיה כאן שוב יותר מאוחר
גילי

sidi

New member
הנני כאן

בינתיים, עוד מעט משחק של מכבי חיפה, אז אני יעזוב
מה איתך? איך הלימודים?

GALI02

New member
היי../images/Emo6.gif

בטח שוב פספסתי אותך... אבל אין מה לעשות. משחק זה משחק... גילי נ.ב אני מבינה שלקחת על עצמך את התפקיד של אב הבית של הפורום. נחמד...

סידו´ש....

טאנקס... מה הייתי עושה בלעדייך?... תודה רבה רבה... בקשר לידיד... הוא טוען שהוא אוהב אותי אבל כל הסימנים מראים שלא... ומזה השיר הזה שכולם מדברים עליו?...

ניקולי

New member
ילדה מאוהבת....תקראי!!

ראשית שב"ש שלך..שנית את לא צריכה ככה לחשוב את לא צריכה ללכת בכלל לכיוון הזה של השאלה המסכמת שלך מה הטעם לחיות בכלל?.. יש טעם לחיות והחיים יפים!!.. נשמה מתוקה לכל אחד מאיתנו יש את השאלות האלו למה ולמה ולמה..אבל את צריכה לדעת שבחיים לא הכל ורוד וטוב יש מעידות יש אכזבות ויש קרציות את צריכה לדעת לגוון את החיים שלך ולדעת מה טוב בשבילך..את צריכה לדעת לעמוד על שלך בחוכמה ולא בטיפשות. אז ככה לגבי: חברות שמאכזבות, את בעצם בוחרת את החברות שלך את זאת שמוצאת עם מי להיות חברה טובה ואם מי לא..חברה שנתת בה אמון מלא ובגדה בך או איכזבה אותך מיד תתרחקי ממנה.. למרות שאהבת אותה כ"חברה אמתית" גילת בעצם שהיא לא כמו שחשבת..לפעמים חברות "טובות" מרגישות רע כשטוב לך משמע שאינן אלה סטניות ואינן חברות כלל. לחברות כאלו הייתי מציעה לך לאמר "לא מעוקצך,ולא מדובשך". לגבי: ידיד שאת אוהבת ששונא אותך אינו ידיד כלל מה יש לך לאהוב במישהו ששונא אותך?? יש כל כך הרבה חברים וידידים שאני בטוחה שיאהבו להיות איתך..תבחרי לך את האנשים הנכונים יקרתי!! לגבי: ההורים שלך שמקשים על החלטותייך..לדעתי הם עוזרים לך להחליט הם רואים אתהדברים מנקודת ראות אחרת..מנקודת ראות של הורים..ישנם דברים שאני בטוחה שאת מחליטה לעצמך אבל לצערי הם אינם דברים בריאים בשבילך..את כנראה הולכת למציאות אחרת.. ההורים שלך אוהבים אותך, ורוצים את הטוב בשבילך.. כמו כל הורה שדואג לילד שלו..תערכי את הורייך למען יארכו ימייך..הקשיבי להם...הם לא יובילו אותך לכישלון אלא להצלחה!! לגבי: הלימודים שלך..לא את כולנו אלוהים חנן בידע והשכלה תשתדלי להיות מרוכזת כמה שאפשר וללכת לכיוון שאת יודעת שתצליחי בו לכי עם כל האמונה שלך לדבר שאת בטוחה בו. אל תנסי להיות חכמה בדברים שאת מודעת מראש שלא תצליחי בהם..מאחר והכל פסיכולוגי ברגע שאת יודעת מראש שבמקצוע מסויים לא תצליחי ואת לא מוצלחת כך ישאר לעולם..אבל אם תאמרי לעצמך שכן תצליחי לפחות תהיה לך מוטיבציה להצליח ותצליחי....!! לגבי: האח שמציק לך..אחים בדרך כלל אוהבים להציק..יש להם תכונה כזאת אני בטוחה שתעברי גם את זה..את נמצאת כרגע בגיל כזה שתמיד תמיד את מרגישה שכולם מציקים לך.. השיטה היא התעלמות תתעלמי ממנו אל תתני לו ואל תראי לו שזה מציק לך כי הוא ימשיך.. הוא נהנה מזה!! לגבי: למה את מאבדת כל יום מישהו אחר...זה בגלל שאת בעצמך לא יודעת מה את רוצה מעצמך אם היית יודעת מה את רוצה מעצמך היית עומדת על שלך ובוחרת את מה שאת רוצה ויודעת להחזיק את זה.. מבלי שתאבדי כל יום מישהו... לסיכום: שבי עם עצמך..עשי רגע חושבים..תראי מה בדיוק את רוצה מעצמך..מבחינת לימודים, חברים , וכו´.. ותראי שלאט לאט עם הזמן תיישירי לעצמך קו ודרך אל האושר ..ואז בכלל לא תשאלי לא אותנו ולא את עצמך....את השאלה שלך: למה בכלל לחיות? קחי לך
יפה ותראי הכל באופטימיות את צעירה וכל החיים לפנייך.. ניקול*

ניקולי...

תודה תודה ושוב תודה! תודה שאת פה ותודה שהגבת... גרמת לי לראות את הדברים בצורה שונה.. וגם תודה לך סידי...

ניקולי

New member
מתוקה..

בחיים צריך לדעת לקחת הכל בפרופורציה נכונה הרי שאת זאת שמקוונת את חייך את זאת שמחליטה מי יהיה חבר שלך ומי לא..לגבי ההורים והאחים זאת לא בחירה זאת זכות וקבלי זאת באהבה..ובהוקרה.. שלך ניקול*

אביעד007

New member
את צודקת....

באמת בזמן האחרון הכל חרא בכל מקרה אם תרצי אני פה בשבילך... אביעד

sidi

New member
רגע רגע...

לאן אתם ממהרים? אי מייל , צ´אט.... אני אומר לכם הנוער של היום
סתםםםםםםםםםםםםםםם זה בסדר אני מרשה לכם. סידי

למעלה