ילדה מאוהבת....תקראי!!
ראשית שב"ש שלך..שנית את לא צריכה ככה לחשוב את לא צריכה ללכת בכלל לכיוון הזה של השאלה המסכמת שלך
מה הטעם לחיות בכלל?.. יש טעם לחיות והחיים יפים!!.. נשמה מתוקה לכל אחד מאיתנו יש את השאלות האלו למה ולמה ולמה..אבל את צריכה לדעת שבחיים לא הכל ורוד וטוב יש מעידות יש אכזבות ויש קרציות את צריכה לדעת לגוון את החיים שלך ולדעת מה טוב בשבילך..את צריכה לדעת לעמוד על שלך בחוכמה ולא בטיפשות. אז ככה לגבי: חברות שמאכזבות, את בעצם בוחרת את החברות שלך את זאת שמוצאת עם מי להיות חברה טובה ואם מי לא..חברה שנתת בה אמון מלא ובגדה בך או איכזבה אותך מיד תתרחקי ממנה.. למרות שאהבת אותה כ"חברה אמתית" גילת בעצם שהיא לא כמו שחשבת..לפעמים חברות "טובות" מרגישות רע כשטוב לך משמע שאינן אלה סטניות ואינן חברות כלל. לחברות כאלו הייתי מציעה לך לאמר "לא מעוקצך,ולא מדובשך". לגבי: ידיד שאת אוהבת ששונא אותך אינו ידיד כלל מה יש לך לאהוב במישהו ששונא אותך?? יש כל כך הרבה חברים וידידים שאני בטוחה שיאהבו להיות איתך..תבחרי לך את האנשים הנכונים יקרתי!! לגבי: ההורים שלך שמקשים על החלטותייך..לדעתי הם עוזרים לך להחליט הם רואים אתהדברים מנקודת ראות אחרת..מנקודת ראות של הורים..ישנם דברים שאני בטוחה שאת מחליטה לעצמך אבל לצערי הם אינם דברים בריאים בשבילך..את כנראה הולכת למציאות אחרת.. ההורים שלך אוהבים אותך, ורוצים את הטוב בשבילך.. כמו כל הורה שדואג לילד שלו..תערכי את הורייך למען יארכו ימייך..הקשיבי להם...הם לא יובילו אותך לכישלון אלא להצלחה!! לגבי: הלימודים שלך..לא את כולנו אלוהים חנן בידע והשכלה תשתדלי להיות מרוכזת כמה שאפשר וללכת לכיוון שאת יודעת שתצליחי בו לכי עם כל האמונה שלך לדבר שאת בטוחה בו. אל תנסי להיות חכמה בדברים שאת מודעת מראש שלא תצליחי בהם..מאחר והכל פסיכולוגי ברגע שאת יודעת מראש שבמקצוע מסויים לא תצליחי ואת לא מוצלחת כך ישאר לעולם..אבל אם תאמרי לעצמך שכן תצליחי לפחות תהיה לך מוטיבציה להצליח ותצליחי....!! לגבי: האח שמציק לך..אחים בדרך כלל אוהבים להציק..יש להם תכונה כזאת אני בטוחה שתעברי גם את זה..את נמצאת כרגע בגיל כזה שתמיד תמיד את מרגישה שכולם מציקים לך.. השיטה היא התעלמות תתעלמי ממנו אל תתני לו ואל תראי לו שזה מציק לך כי הוא ימשיך.. הוא נהנה מזה!! לגבי: למה את מאבדת כל יום מישהו אחר...זה בגלל שאת בעצמך לא יודעת מה את רוצה מעצמך אם היית יודעת מה את רוצה מעצמך היית עומדת על שלך ובוחרת את מה שאת רוצה ויודעת להחזיק את זה.. מבלי שתאבדי כל יום מישהו... לסיכום: שבי עם עצמך..עשי רגע חושבים..תראי מה בדיוק את רוצה מעצמך..מבחינת לימודים, חברים , וכו´.. ותראי שלאט לאט עם הזמן תיישירי לעצמך קו ודרך אל האושר ..ואז בכלל לא תשאלי לא אותנו ולא את עצמך....את השאלה שלך:
למה בכלל לחיות? קחי לך
יפה ותראי הכל באופטימיות את צעירה וכל החיים לפנייך.. ניקול*