למה יש ביה"ס? מי המציא את הדבר הנורא הזה!?
A AndreaCorr © New member 14/10/02 #2 איזה כלב אחד ../images/Emo168.gif ששונא ילדים קטנים? יש לי מחר מבחן באנגלית.... כמה חומר אלוהים!!! בכל אופן, אתה לא לבד, כולנו שונאים ביה"ס...
איזה כלב אחד ../images/Emo168.gif ששונא ילדים קטנים? יש לי מחר מבחן באנגלית.... כמה חומר אלוהים!!! בכל אופן, אתה לא לבד, כולנו שונאים ביה"ס...
A AndreaCorr © New member 14/10/02 #7 כן, מבחן.... ../images/Emo168.gif והלך לי די בסדר...כאילו...בערך
S shiri_b New member 14/10/02 #8 פסססט רוצה שאני אגלה לך סוד? אם את מגישה תיקון מבחן יעלו לך ב5 נקודות....אצל דרורה.
א אינה - המאוהבת בנטי New member 15/10/02 #11 מלאך מי שהמציא את בית הספר היה מלאך... מלאך שה´ שלח. כן, כן, זה האחד שקובע גורלות הוא זה שחילק את הכיתות הוא זה שהמציא שיעורים הוא זה שהמציא לימודים אותו האחד שה´ שלח הוא זה שהמציא את בית הספר והוא היה מלאך
מלאך מי שהמציא את בית הספר היה מלאך... מלאך שה´ שלח. כן, כן, זה האחד שקובע גורלות הוא זה שחילק את הכיתות הוא זה שהמציא שיעורים הוא זה שהמציא לימודים אותו האחד שה´ שלח הוא זה שהמציא את בית הספר והוא היה מלאך
A AndreaCorr © New member 15/10/02 #14 אינה, את ילדה מוגבלת ../images/Emo168.gif וכל מילה נוספת מיותרת