למה יש את הפורם הזה אתם מדברים על סתם דברים עז מה אים נארוטו...?...
A ARA SAMA New member 10/1/07 #2 ../images/Emo218.gifכדי שיהיה לך מה לשאול... P= אבל בעיקרון זה כי הסדרה בסאגאת פילרים (מאוד משעממת >.>" ) נראה לי O=
../images/Emo218.gifכדי שיהיה לך מה לשאול... P= אבל בעיקרון זה כי הסדרה בסאגאת פילרים (מאוד משעממת >.>" ) נראה לי O=
I Ikari Shinji New member 11/1/07 #3 לא..זה כי לא מספיק קוראים את המאנגה אם יותר היו קוראים אותה, אז יותר היו מדברים על נארוטו.
P pinkey has no brain New member 11/1/07 #5 פשוט ככה! וכי זה מה-זה מאאאאאאאאאאאאאאאאגניב!!!!!! קצוות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E EreWind New member 11/1/07 #6 שמע שמע שמע... אם היינו מדברים רק על נארוטו אז זה היה משעמם. צריך לעשות בכל פורום (לא רק אצלינו) שירשורים וכל מיני דברים נחמדים שיעלו את המורל ושישעשעו אותנו P= אממ..מי אתה שוב?...
שמע שמע שמע... אם היינו מדברים רק על נארוטו אז זה היה משעמם. צריך לעשות בכל פורום (לא רק אצלינו) שירשורים וכל מיני דברים נחמדים שיעלו את המורל ושישעשעו אותנו P= אממ..מי אתה שוב?...
K Kawaii Me New member 11/1/07 #8 ../images/Emo204.gifאת סתמי!! עזה אחת../images/Emo3.gif בחורצ'יק אל תקשיב לה, היא בכלל לא רואה נארוטו וכשיגמרו הפילרים והכל יהיה טוב יפה לה ישעמם נכון עזה?!
../images/Emo204.gifאת סתמי!! עזה אחת../images/Emo3.gif בחורצ'יק אל תקשיב לה, היא בכלל לא רואה נארוטו וכשיגמרו הפילרים והכל יהיה טוב יפה לה ישעמם נכון עזה?!
E EreWind New member 12/1/07 #9 פרההההההה!!~ אני מדברת בשם הרבה אנשים מהפורום ! ! ! ואז מה אם את מנהלת?? את עדיין הפרה שלי P=