למה ירוקים?

hasaroot

New member
למה ירוקים?

בזמן האחרון אני שם לב יותר ויותר שאנשים מעדיפים ירוקים על צהובים (אם לא הבנתם {למה שתבינו} אני מדבר על תפוחים...).... אני כל החיים שלי אכלתי את הצהובים ופתאום אנשים אומרים לי ``איכסה! איך אתה יכול לאכול תפוח צהוב?`` מה קורה לעולם? תפוחים ירוקים הם חמוצים כאלה שמציקים בשינים (בצורה מוזרה ביותר...) hasaroot לא מבין...

rastotman

New member
מה אתם מנסים לעשות לי?

אני מאכילה אתכם בכפית ברסק של כל הדברים שעליהם הקטעים המעוותים שלי מבוססים, ופתאום אתם באים לי ביציאות [באים לי ביציאות- חח..] של מה זה דוגברט ומה טוב בתפוחים ירוקים.. המציק בשיניים זה מה שכל כך טוב בהם, והשורף בגרון זה הייחוד- אתה לא להבין כלום! הצהובים רקובים וקימחיים וסופר קקה ולא אוכל- ולטובת אלו שהישתלחתי בהם בעניין הזה אפילו בלי שהם הזכירו את המילה גרנד [אתה לא הייתי פה אז], אני לא אפרט עכשיו, אבל תאכל מה שבא לך כל עוד אתה לא מדבר על זה יותר מדי בקירבתי או כמו שאני אומרת [אפרנטלי כל הזמן]- העולם נעשה [מ א ו ד] פסיכי!

Levinzone

New member
צהוב?!?

בעעעעעעעעעעעעהההההה..... זה באמת קמחי כמו שכתבת..איכס....וחוץ מזה, זה נראה כמו תפוח ירוק שנרקב.. תפוח ירוק זה טרי כזה וקשה וחמוץ ומגניב:) טוב די עכשיו בא לי -יעל-

MOR@N

New member
או קיי...

בהתחלה שקראתי את הכותרות ישר הייתי בתוכה שזה כדורגל צהוב ירוק אדום שיגעתם אותי...קיצר ירוק הכי טוב...

snaps

New member
אאמממ...

אני מה זה לא מסכימה איתך...הירוקים הכי טובים... הצהובים מסריחים..ויש להם טעם דוחה לאללה...! (סליחה..)

kirk hammet

New member
ויוה לה צהוב !

אני תמיד העדפתי את הצהובים וגם את האדומים הגדולים על פניי הירוקים , אני צועק על אמא שלי אם היא קונה ירוקים ............... רק הצהוב עסיסי וטעים , אי אפשר להנות מהתפוח אם הוא ירוק

*may*

New member
מה ?!

ירוקים הכי טעימים !! לצהובים יש טעם רקוב וקמחי והאדומים מרים כאלה... אפילו אדומים אני מעדיפה על צהובים...

מי אוכל תפוחים?

בואנה, מלאן זמן לא אכלתי תפוח. אבל אם כבר, ללא ספק הירוק הכי טוב. למען האמת, אף פעם לא אכלתי תפוח צהוב, חכסו את זה ממני, כנראה לטובה, והאדום הוא רגיל נורא אני לא אוהבת רגיל. think floyd מיכל

מיכל ותפוח

יש שישיסטית מהקיבוץ שלי שקוראים לה מיכל (בזמנים בהם לא ידעתי איך את נראית תמיד חשבתי על המראה שלה כשדיברתי איתך), ולפני שהיא עלתה לגן חובה, עשו להם בפעוטון ספר עם חמשיר על כל ילד. אז כתבו למיכל- למיכל יש ראש עגלגל אחר הצהריים תפוח תאכל... או משהו כזה..! קטעים.

זה שאת לא אוכלת תפוחים לא אומר

שכולם כמוך! את ילדה מפגרת שחושבת שהיא היפית. תקלטי כבר שהיפי זה לא צורת לבוש אלא צורת חיים! ילדה מפגרת!

צהובים ?

יש תפוחים צהובים ? אני מכיר רק ירוקים ואדומים .. ירוקים זה הדבר ... חמוץ מתוק כזה .. זה יפה מאוד.

TOOOOOTI

New member
צהוב??

תפוח צהוב?? אלה התופחים הכי מגעילים. הם רכים כאלה , יותר רכים מהתפוחים האדומים. תפוח ירוק זה -ה-תפוח. תנסה ותראה

למעלה