למה יורדים עליו?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
אתה יודע מה זה אומר?

זה אומר שכשאני אסיים עם המרתון של STARGATE SG-1 (עוד חזון למועד), אני אצטרך לראות סמולוויל. ראיתי את העונה הראשונה, ולמרות שהיה חמוד מאוד, לא היה משהו שהשאיר אותי לעונה השנייה. עכשיו אני אצטרך לבדוק את זה שוב. תודה על ההמלצה!

Super Monkey

New member
העונה הראשונה ידועה כעונה לא מוצלחת

הפרקים נכתבו לפי נוסחת freak of the week - כלומר, כל שבוע יש פסיכופט אחר עם כוחות מיוחדים מהמטח מטאורים ואין עלילה מרכזית לסדרה. בהמשך הסדרה (ובמיוחד מאמצע עונה 3 והלאה) יש סיפור מסגרת רציני והפרקים מתחלקים 50% עלילת צד 50% סיפור מסגרת. העונה הרביעית והלאה בכלל עם עלילה מדהימה ויש לי רמז קטנטן להמשך (חצי
ון): . . . . . . . . . . . . . - ZOD -

MajorWinters

New member
אני מת לראות את עונה 6...

אני חובב של כל ההופעות אורח. פלאש, סייבורג, ואפילו ז'אן ז'ונס שהופיע בפרק האחרון. ולפי מה שהבנתי בעוד כמה פרקים אנחנו עתידים לראות ממש קבוצה שבנויה מאנשים עם כוחות על. קלארק, גרין ארו, סייבורג פלאש ועוד... אני מת לראות את עונה 6, אבל אני לא, כי אין לי כח להשלים את כל העונות באמצע... מתי נראה את ברוס ויין הצעיר?!

Super Monkey

New member
ברוס ויין זה הדובדבן שבקצפת

לא יבזבזו אותו על הופעת אורח לפרק אחד, ולא נראה לי שיביאו אותו לפני הפרקים האחרונים של הסדרה (מדברים על עונה שביעית כאחרונה). אני נוטה להאמין שבהשראת "באטמן מתחיל" אנחנו נפגוש את ברוס ויין בתקופה די אפלה בחיים שלו ויהיו לו כמה חיכוכים עם קלארק לפני שהם יהפכו לחברים. לעומת זאת, מדובר בספקולציות בלבד. עד עכשיו היוצרים של "סמולוויל" תמיד הפתיעו לטובה. נקווה שזה יהיה נכון גם במקרה של באטמן.

El ad

New member
אני ממש לא מסכים איתך.

לא כל דמות בעלת כוחות על תרצה להשתלט על העולם, וזה ממש לא מופרך שדמות שכזאת תרצה להשתמש בכוחות האלו כדי להגן עליו, אפילו בעולם הציני של המאה ה-21. יש הרבה אנשים אידיאליסטיים בעולם הזה שמאמינים במטרה והיו נותנים את החיים שלהם למענה, ויש גם הרבה אנשים טובים באופן כללי (למרות שלצערי הם לא הרוב..). מה שלא אמין הוא שאותו גיבור יהיה כולו טוב, צדק ושלמות וללא צדדים אפלים, ולצורך העניין לא חייבים להשתלט על העולם כדי שיהיה לך צד אפל. דמות שכזאת היא חד-מימדית, לא אנושית, קשה מאוד להזדהות איתה, ובאופן כללי גם לא ממש מעניינת (לפחות לא אותי). קונפליקטים פנימיים ומורכבות נפשית ורגשית הם הרבה יותר מעניינים. יש מספיק גיבורי על בעולם הקומיקס בעלי טוב לב בסיסי ושמשמשים כצדיקים ללא תמורה (ראה למשל את האקסמן המזוכיסטים), אבל להם לפחות יש אופי חוץ מזה.

DDN

New member
אני קטנוני

האקסמן ממש לא צדיקים ללא תמורה. הם עושים מה שהם עושים כדי להראות לעולם שמוטאנטים יכולים להיות לעזר והם לא סיכון. חבל לי באמת שלא מציגים מספיק קונפליקטים של סופרמן. בגלל דברים כאלה, ספיידרמן הוא הגיבור שאני הכי אוהב לקרוא בסופו של דבר.

El ad

New member
הם צדיקים ללא תמורה מהבחינה

שכל העזרה שהם נותנים לא משנה את דעת הקהל לטובתם. לא אחת הם וגיבורי X אחרים עזרו לאנשים שאחרי זה פנו נגדם, אבל לרוב זה לא עוצר אותם מלהמשיך. זה שהם מקווים שהמצב ישתנה זה עניין של אידיאולוגיה. יש גם הרבה מקרים שהם משמשים כגיבורי על "מאחורי הקלעים", כמו למשל עזרה בכוכבים אחרים, עזרה למורלוקים כפויי הטובה וכו', ועל זה הם בהחלט לא מקבלים קרדיט מהעולם. מבחינתי ספיידרמן נופל באותה הקטגוריה כי גם הוא עוזר לאלו ששונאים אותו. ודרך אגב, חלק גדול מהקרבות של האקסמן נגמרים בחורבן סביבתי (באשמתם או שלא), כך שזו לא ממש הדרך להראות שהם לא מהווים סיכון...

DDN

New member
איפה ג'יי ג'ונא ג'יימסון שיכתוב

מאמר על כמה האקסמן הם מפגע סביבתי. .. .

למעלה