למה יוסי אמר איחחח?

למה יוסי אמר איחחח?

אתמול הראו ורואים את זה באתר של קשת, שכששי נכנס והתחבק עם רנין קרה שם משהו ואז יוסי אמר איחח, היה נראה שהוא בהלם ממשהו וירק לתוך החולצה שלו, מה הוא ראה?

הוא לא אמר כלום, הוא נבהל

הוא לא ראה את שי כשרנין נבהלה, אחרי זה שי בא לסלון - אל יוסי ועינב ויוסי נבהל וירק 3 פעמים , גם אצלנו זה ככה, כשנבהלים יורקים 3 פעמים ואז חיבק את עינב שלא ידבר עם שי

זה אני רשמתי..

ויעידו עוד אנשים שצפו במשימה באותו יום תרדו להודעות למטה בתאריך ותראו אני ראיתי בשידור באינטרנט זה היה גועלי ואז החשיכו את המסך וחזרו אחכ

סליחה??? מה הבעיה אם הצטלבה?

היא נוצריה, זאת תגובה טבעית שלה להצטלב מה בדיוק הבעיה כאן? אין גבול לחושך כאן שאלוהים ישמור הצטלבה big fucking dill

yuli26

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

צודקת במאה אחוז!!

הבעיה שבפורום הזה יש אנשים דפוקים בשכל

זו הבעיה. אין שום בעיה בזה שהיא הצטלבה, אם בכלל היא הצטלבה, כי אני צפיתי בזה ולא ראיתי אותה מצטלבת. אבל עזבי, השנאה מעוורת אותם עד כדי כך שהם מתחילים להזות מרוב שנאה.

יש לי את מוקלט בוידאו...

וזה לא שנאה אני עדין יהודיה ולי זה מפריעה ותאמין לי זה כמו שביקשו לא להשתמש במונכים של השואה יש הרבה אנשים שאכפת להם ולא יכולים לראות דבר כזה מגעיל תעשה סקר ונראה

נו באמת להצטלב ואז לכרוע ברך..

אני לא מבינה את השאלה את לא יהודיה ואם כבר לא בפורום שיש אנשים שיכולים להפגע

יש אנשים שיכולים להפגע?

נראה לי שיש לך קצת בלבול במושגים, יקירתי אין פסול בהיות אדם נוצרי או מוסלמי או יהודי וככזה מותר לו לבטא את נוצריותו מוסלמיותו או יהדותו בעצם ההצצטלבות אין בכדי לפגוע ביהדותך נוצרים לא עשויים מחומר רעיל, אני יודעת, אני נשואה לאחד, לא דתי ולא מצטלב, אבל נוצרי מלידה ותתפלאי אדם מצוין תרגיעי

ומה זה אם לא גזענות והכי נמוכה שיש?

אם את משווה ביטוי של בחורה נוצריה לדת שלה לשואה ואם את חושבת שאני גועל כי אני נשואה ללא יהודי את גם גזענית, גם טיפשה, וגם לצערי ראי להרבה אנשים כאן אני מקווה שיהיו כאן אנשים שללא קשר ל"במי הם תומכים במשחק" יגנו את האמירה הזאת אני מקווה בשבילך שיום אחד תמצאי איש שיגיע לקרסוליים של הבעל שלי

erez87

New member
כל אלו שאוהבים את עינב כאלו

למה את מצפה מאלו שמציבים גזענית כמלכה שלהם?

הוא לא נבהל משי כי הוא ראה אותו כבר לפני כן

אני בטוחה שזה מה שמתוקה אמרה כי זה היה נראה שהוא רואה משהו דוחה וזה כנראה מה שהיא עשתה. בחורה פשוט אפס!!! היתה נראית כמו קרפדה! מעניין אם תיסיר היה נכנס היא היתה ככה... בטח היתה מעיפה עליו אבן

למעלה