למה טומי תמיד נגד.

לחבך

New member
יש לך טעות ידידי היקר אם הייתי נגדך

לא הייתי טורח לדבר איתך אצלנו אין שנאה לאחים שלנו. הבעיה שבגלל שאתה שונא אותי אתה חושב שאני שונא אותך. ודרך אגב זה שלא עניתי עד עכשיו זה בגלל שהייתי בעבודה בניגוד לך שיש לך זמן להתבטל מול המחשב כל היום אפילו שאני חרדי ואתה אנטישמי סליחה אנטיחרדי.

לחבך

New member
אתה אנטישמי כי אתה נגד החרדים נגד

מה שהם מאמינים בו
ונגד אורח החיים שלהם. גול עצמי.

לך לעזעזל ותשרף שם

מי אתה שתגיד לי או לכל אחד אחר שהוא אנטישמי? אתה בעצם בכך שולל את יהדותו! אני יהודי! אמא שלי יהודיה! אבא שלי יהודי! אנחנו אולי לא שומרי מצוות, אבל אם אמא שלי היתה מספיק יהודיה בשביל היטלר, מי אתה שתגיד אחרת? אנשים כמוך הם הסיבה וההצדקה לאנטישמיות!

אררר... טעות בכתובת....

סורי, לא קראתי את ההודעה שבאה לפני ההודעה שלך וחשבתי שאתה מתכוון ברצינות, בדיוק היום היה לי וויכוח לוהט בנושא ואני עוד מחומם. התנצלותי על ההתפרצות המאד לא מכובדת ומאד לא עניינית. -אלעד (שנהיה חמום מוח בחודשיים האחרונים
)

פיספסת שוב

אני לא מעריץ את טומי או את שינוי אבל די עם הדמגוגיה: - הוא לא נגד החרדים, הוא נגד הכפיה (פעולה, לא אמונה) החרדית - הוא לא נגד הערבים, הוא נגד ההטרור הערבי - הוא לא נגד המזרחיים, הוא לא אוהב את התרבות המזרחית ואתם, לעומת זאת, שונאים חילונים, אשכנזים / ספרדים (תלוי באיזה צד נולדתם), גויים וכל מי שלא כמוכם

לחבך

New member
מצוות חילול שבת שלכם היא מראה מה

אתם שוים. כל מעיינכם בשלילה בחילול השבת בריש גלי. חשבת פעם על בעלי חנויות שרוצים יום מנוחה מוסכם ? הרי אם לא יהיה יום מנוחה אחד הרשתות הגדולות יעבדו כל השבוע ויגנבו להם את כל הקליינטים? ואם כבר אז למה לא שבת ?

zoharj

New member
למה? למה הרבובדיה תמיד נגד

מההודעה שלמעלה: "למה טומי תמיד נגד החרדים, נגד הערבים, נגד המזרחיים" ובשינוי אדרת: למה הרבובדיה תמיד נגד החילוניים, האשכנזים, הנשים? למה יש בפרו -------------------------------

לחבך

New member
מאתר חופש אתה מביא לי ? אז למה

כשהבאתי ממנוף טענו שזה לא אמין. חוץ מזה זה נעשה לאחר התגרויות מצד שריד שרצה לסגור ולהרוס ועיקר תפקידו כשר חינוך היה לפגוע ברשת החינוך של ש"ס. זה כעס מוצדק. וגם מה שיקרה לו באמת אם לא יעשה תשובה. זה גם ביטוי לכאב. ותאמין לי שאתם כבר הייתם תולים אותו בהזדמנות הכי קרובה על העץ הכי גבוה בארץ

white star

New member
אתה חתיכת נבלה

מנבא את המוות של אדם?אין לך בושה? רגע...ברור שאין לך אתה אחד "מהם" אני מחכה ליום הדין שבוא אלוהים יטפל בכם רשעים צבועים!!!

לחבך

New member
דרך אגב למה טומי צעק לרב עזרן נבלה

בתוכנית פופוליטיקה ? נראה מי יודע ?

לחבך

New member
חוץ מזה שאתר חופש מסוגלים גם אם

חרדי יעביר זקנה את הכביש לעשות מזה שיא הרשעות ושהכל כדי לצוד נפשות תועות ולהחזיר בתשובה ועוד הבלים כאלו. מבחינתם חרדי שעושה אפצ´י יש בזה כוונות זדוניות. פשוט יש להם פוביה מחרדים

zoharj

New member
אתה מסתמך על "מנוף"?

אכן מקור מהימן ואובייקטיבי, ללא ספק.

למעלה