למה טומי תמיד נגד.

לחבך

New member
למה טומי תמיד נגד.

נגד החרדים, נגד הערבים, נגד המזרחיים.

yo c

New member
גיימס תזכיר לי בבקשה

מה ה בעד שנוקטת מפלגת ש"ס וחלילה לגבי מי שאינם מזרחיים או לגבי נשים וסתם חילוניים? [השימוש במיזרחיים במקום ספרדים נועד להדגיש את המרחק בין הפרימיטיביות של אנשי ומנהיגי ש"ס וחלילה היום לבין תרבות ספרד העשירה והמכובדת]

לחבך

New member
ש"ס מחזירה את כל המזרחיים המסורתיים

לדת ואז ממילא יצאו כל אלו שהתדרדרו לפשע בגלל היותם חילונים. כמו כן היא מחזירה להם ע"י תחושת מילוי וטעם בחיים שזה העושר הכי גדול שיש ומכאן הדרך פתוחה. אם אתה חושב שכולם יהפכו לחרדים לגמרי אז אין לך מה לדאוג הם רק יקיימו יותר מצוות מה אכפת לך?

לחבך

New member
הוא אמר על שיר מזרחי שטול כרם באה

אלינו. יענו המזרחיים והערבים אותו דבר. וערבים ידוע מה דעתו עליהם. עושה רושם שהוא שונא כל מי שלא אשכנזי חילוני כמוהו. אולי בעתיד נתקדם גם לפרטים יותר מדוייקים עד שהוא ישנא את כולם חוץ מעצמו

אז הוא לא אוהב מוזיקה מזרחית!

ביג דיל! גם אני לא אוהב מוזיקה מזרחית ואני מכיר עוד עשרות אנשים שלא אוהבים מוזיקה מזרחית. וחלקם אפילו מזרחיים. תכף תגיד לי שגם הם חושבים שהמזרחיים והערבים אותו דבר. הצורה שבה אתם מכניסים לאנשים מילים לפה היא פשוט עצובה ומביכה.

לחבך

New member
הענין הוא שהם לא משמיצים את מי

ששונה מהם ושינוי עשתה מהשנאה מקצוע

מי שמדבר

שוב, בפעם המיליון, נסיון לשים סימטריה היכן שאינה קיימת. אתה לא מבין את ההבדל בין הגנה להתקפה, בין ביקורת על דרך חיים אחרת לבין כפיית דרכך, ובין אי-הסכמה עם דעות לבין גזענות. אם תבדוק, תראה שכל הליקויים עליהם אתה כביכול מצביע אצל שינוי אינם קיימים שם, אך קיימים אצל הדתיים: - אני לא אוהב את דרך חייך ולא הייתי חי בה, אך לא אומר לך כיצד לחיות אותם, כל עוד אינך כופה עלי את דרכך. אתה לא אוהב את דרך חיי ומנסה (ומצליח) להכריח אותי לחיות אותם לפי השקפתך - אני לא מוכן לקבל למפלגה פוליטית מי שהשקפותיו אינן תואמות את שלי (כולל בנושא דת). לגיטימי לחלוטין. ש"ס אינה מקבלת לשורותיה אשכנזים. גזענות פרופר. - אני לא מפיץ שנאת חרדים, אלא הגנה בפני כפיה בלבד. בעיני הדתיים חילוניים הם אנשים סוג ב. למרות זאת, יש להם אולי תקנה בחזרה בתשובה. גויים, לעומת זאת, הם דרגת ביניים מעל לחיות. גזענות פרופר. מספיק עם הדמגוגיה שלכם. תודה שסולם הערכים שלך אינו כולל הומניזם, שוויון ערך האדם וחופש האמונה והביטוי, ואז נגלה שאין לנו על מה לדבר. אל תנסה לשכנע אותי שלפי סולם הערכים שלי אתה צודק.

gershon17

New member
הוא עושה את זה

כדי לעצבן אותך ולשמח אותי, המזרחי מלא השנאה העצמית מסתבר.

gershon17

New member
אני יוצא צפון אפריקה גזען, כן

שונא תוניסאים ומרוקאים לגמרי. אתה צריך לראות מה קורה כשאני מסתכל במראה. לא נעים! לפחות אני לא אנטישמי כמוך.

gershon17

New member
אתה אנטישמי כי אתה נגדי

נגד מה שאני מאמין בו, ונגד אורח החיים שלי. ואני יהודי. אז אתה אנטישמי. אתה כמו צוררי ישראל האנטישמים לאורך ההיסטוריה, ששמו להם למטרה להקשות ולמרר את חייהם של היהודים. ההבדל בינך לבינם הוא סמנטי בלבד.

גרשון, תנשום, הוא עוד יקח אותך

ברצינות!

למיטב ידיעתי אתה שוגה

אכן המילה אנטישמי באה מאנטי ושמי שהוא הגזע השמי בו נכללים גם בני דודינו (עאלק) הערבים. אבל, למיטב ידיעתי אנטישמיות כמושג מתייחס ליהודים בלבד. שווה לבדוק את העניין.

gershon17

New member
במקרה הזה הייתי רציני

אם לי כל הזמן קוראים אנטישמי ולא בצדק, אין סיבה שאני לא אשתמש באותו הגיון בדיוק ואקרא להם אנטישמים. דמגוגיה עובדת לשני הכיוונים. שים לב שהוא השתתק בינתיים.

למעלה