למה חתולים ישנים בתנוחות כל כך מוזרות?

RINAT R 21

New member
כי אין בעולם אהבה.. כמו אהבה של אמא

2 תמונות אחרונות לא קשורות וזהו! אל תהרגו אותי ...

RINAT R 21

New member
אחרונה..

יש לי שאלה... אם הקטנטנים האלו כל הזמן רוצים להיות בחלון... הם קופצים על המעקה של המרפסת...יוצאים מחוץ לחלון.. (ש לי מן עדנית כזאת...) הם יקפצו? אני גרה קומה ראשונה.. ואני לא יכולה להיות עם החלונות כל הזמן סוגרים.. השאלה אם הם סתם מתבוננים או שהם יכולים גם לקפוץ?

אלנה ב

New member
תשובה

אם כבר אז לא יקפצו אלא יפלו. ציפור\ זבוב\ עדנית לא מחוברת טוב\ הסחת דעת אחרת והם למטה. הסיכוי שהם יפגעו פיסית בנפילה מקומה ראשונה לא גבוה אלא אם יש משהו חד ומסוכן למטה, אבל הם יבהלו, וירוצו השד יודע לאן, יתחבאו לך ואת יכולה לקרוא בהודעות הפורום אנשים היסטרים שמחפשים בנרות את החתול שלהם בחוץ. אם אפשר להימנע (!!!!!). אולי כדאי לרשת את החלונות? או כמו שאנחנו עשינו במרפסת: בנינו מסגרת עץ ומתחנו עליה רשת, זה זול יותר מרישות החלון ומאוד נוח, כשדלת המרפסת פתוחה מסגרת הרשת תקועה בין דלת המרפסת למשקוף כך שהחתולה לא יכולה לצאת. אלא אם הכלב נוגח בדלת עם הראש ופותח אותה

RINAT R 21

New member
רק זה חסר לי שהם יפלו !!!

אני מנסה כל הזמן להימנע שאף אחד לא בבית הכול גם ככה סגור... אבל לפעמים כשאני או ההורים בבית...פותחים שיהיה אוויר טוב.. אני לא אשים על החלונות רשת כי זה סתם נראה לי מסובך מידי ...ואני מעדיפה שהם יהיו סגורים. אבל המרפסת? רוב הזמן היא די פתוחה...2 הכלבים שלי וגם החתולים בדכך כלל יושנים על הכיסא שם, האוויר נעים. אוף לא יודעת מה לעשות, איזה באסה. אה ותודה :)

אלנה ב

New member
זו החלטה שלך כמובן אבל

הרשת למרפסת (מה שלי יש עם המסגרת) זה ממש לא מסובך ותאמיני לי ששוה לחיות בשקט ולא לפחד.

RINAT R 21

New member
אוקי....אם בא לך שלחי לי מסר על זה... כי לא

בדיוק הבנתי איך זה הולך :)

noal112

New member
שלא תעזי לקחת סיכון... מניסיון!

ככה חפי שלי נעלמה. היא כל הזמן טיילה על המעקה של המפרסת (אמנם אני גרה בקומה חמישית) וכל פעם הייתי מוצאת אותה קומה למטה, מייללת לעזרה כי היא לא הצליחה לעלות חזרה, עד שיום אחד היא נעלמה ולמרות ניסיונות מרובים למצוא אותה (עד היום אני מחפשת.. למרות שזה היה לפני שלושה חודשים) לא הצלחתי. לסיכום, לא כדאי לך לקחת סיכון כי אמנם זה לא נראה מזיק אבל אם חלילה מישהו מהם ייפול, למרות שאולי לא יקרה לו כלום הוא עלול לא לחזור. וגם שמעתי על הרבה מקרים של חתולים שנפלו מקומה ראשונה ושברו ידיים או אגן. בלה שלי נפלה מקומה חמישית והנזק היה עצום, הוצאתי מעל 9000 ש"ח על הניתוחים והטיפולים שהיו מאוד יקרים. אז שוב, אי אפשר לדעת, אל תקחי סיכון!!!

Mind Games

New member
ככה סופי ישנה

לפעמים על הגב ואז פשוט בא לי לכווצץ' לה את הבטן היפה שלה :)

כפרעטה

New member
לולי - תמונה לזכרו

רציתי להוסיף תמונה של לולי אהובי שנפטר לפני 4 שבועות בגיל 12 ממחלת לב. לולי מאוד אהב לישון על הגב בתנוחות שונות ומשונות ומאוד אהבתי לצלם אותו כך. אני מאוד מתגעגעת אליו אחרי 11 שנים שהיה לי חבר ושותף.

noal112

New member
../images/Emo16.gif לזכרו... תתנחמי בעובדה שנהנית ..

ממנו עד גיל 12.משתתפת בצערך...

למעלה