למה חצי אם אפשר הכל

LOVEסנדי

New member
למה חצי אם אפשר הכל

למה להסתפק בחצי או ברבע זה כמו להסתפק בגבר ללא מחזיריי אור או כמו להסתפק בבית ללא גג אאאווו יש לי הרבה דוג' ובקשר לטיל אם היה לי טיל מממ נראה לי שהייתי שולחת אותו לכל מי שמעצבן אותי..
ובקשר למשפט אל תיסתכל בקנקן אלא מה שבתוכו למה יש לנו עיניים כן כן גם לנו מותר להסתכל מה יש אסור
??? אז אני אוחזת במוטות ומי יודע אוליי אני עוד יצליח ברור שכן מה זה האוליי שתקעתי איזה מוטות מה אני שלמה המלך ואם לדבר על שלמה אתה לא שלמה ולא מלך(מתייחס לכל הגברים ה..)

HyPeR SoNiC

New member
סליחה, אבל ממה שהבנתי...

ולא הבנתי פה הרבה.... את מתלוננת על זה שאנחנו אומרים ללכת על אופי ולא על יופי?? תראי, אנחנו לא אומרים לא להסתכל על איך שהוא נראה..... להיפך! מראה זה דבר מכריע! במיוחד בתחילת קשר! המשיכה הראשונית היא בד"כ פיזית! אבל אנחנו רק אומרים שאם יש כימיה ואם הבן אדם סבבה מבחינת אופי - אז היופי לא כזה מכריע! אסור להסתכל רק על המראה החיצוני! הוא הרבה פחות חשוב מהאופי של הבן אדם...... מה היית מעדיפה? דוגמן שיתן לך יחס מגעיל ולא יהיה לכם נושא אחד לדבר עליו? או אחד שנראה בסדר אבל יתן לך יחס של מלכה, ותהיה ביניכם הרבה כימיה, ויהיו ביניכם המון נושאים משותפים?

LOVEסנדי

New member
נכון אבל...

אתה צודק שאופי יותר חשוב כי אם מתחתנים עם בן אדם בשלב מסויים יופי הולך זה דבר שיש לך אותו עכשיו ואח"כ נעלם תשמע אני לא יצא עם בנאדם בגלל יופי אבל זה גם חשוב כי למשל אני נראת טוב מאוד בלי להשתחצן וברור שחשוב גם אייך הסביבה תקבל אתכם בחורה יפה לא יכולה ללכת עם גבר מכוער כי זה פדיחות אתה מבין..?וכנ"ל לגבי גבר רק שזה פחות חשוב כי אומרים שעדיף שהאישה תראה יותר טוב מגבר כי ככה הוא תופס מעצמו ומתחיל לשחק בבחורה לפחות ממה שלי קרה אישית טוב הייתי ילדה קטנה אבל לי אישית מאוד חשוב אופי ושוב אתה צודק לא צריך דוגמן יופי ממש לא עושה לי את זה אבל למה להתפשר שאפשר למצוא מישהו נאה עם אופי אחלה שיעשה ממני מלכה?!

HyPeR SoNiC

New member
בדיוק, זה מה שאני אומר ../images/Emo13.gif

שברור שיופי זה חשוב! כי משיכה פיזית זה בסיס לקשר טוב.... אבל אם היית יכולה לבחור בין דוגמן טמבל שיתייחס אלייך כמו לאוויר, לבין אחד שנראה פחות טוב ממנו (אבל עדיין בתחום הנאה ומושך) שיתן לך יחס של מלכה...... במי תבחרי..... אחרי הכל השאלה פה היא ממה את הולכת ליהנות בקשר הזה?? מהבחור עצמו? או מהדאווין של להיות איתו?? אני אישית מעדיף ליהנות מהבחורה שלי ומהקשר איתה.... מה איכפת לי שהיא לא מלכת העולם? אני נמשך אליה וזה מספיק לי!!! מה שגם מוביל אותי לתגובה על משהו שאמרת... שפאדיחות להסתובב ברחוב עם גבר מכוער.... אז אני אגיד לך ככה: יופי הוא בעיני המתבונן, ואם בעינייך הוא יפה אז לא צריך להיות לך איכפת מה אחרים חושבים עליו!

seeyou

New member
למה להתפשר שאפשר??../images/Emo12.gif

את עדיין בתקופת האגדות-טלנובלות.... החיים הם פשרה אחד גדולה!!!!!! לא כול מה שרואים אצל אחרים חייב להיות חלקינו!! תמשיכי לחלום או תתעוררי למציאות!

למעלה