למה חוטפים ילד בן ארבע?

nikkey

New member
אני שומעת נכון?

איזו התנשאות פורצת מהמשפטים הללו? לידיעתך העם המוסלמי החכם ביותר באזור,אם כי לא דמוקרטי,הם האירנים.הם שמים בכיס הקטן את כל המדינות המוסלמיות שבמזרח הים התיכון. העם הפלסטיני? אולי 30% מערביי ישראל עונים להגדרה שלך,ו-2% מהפלסטינים. על איזו מסורת דמוקרטית אתה מדבר? למה עדיין נעלמות בחורות ערביות שהעזו לאהוב אהבה "אסורה"? למה הנערות הערביות מתלבשות כמו באירן? (זו מגמה שהולכת ותופסת תאוצה.) למה עדיין קיימת נקמת דם? לא אתווכח איתך,אם אתם כבר מוכנים לנהל את חייכם בלעדינו.את זה אתן לעתיד להוכיח, מה שבטוח שכרגע אין הוכחה לדבריך.

כבודם של האיראנים במקומו מונח

עובדה שהם תרמו לכם נשיא שר בטחון רנטכ"ל ועוד אם תבדקי השכלה תראי שהעם האיראני המורכב ברובו מכפריים, מכיל פחות מהעם הפלסטיני הלבוש של הנערות קשור להתחזקות הדת, גם אצלכם יש תופעה כזו הדת היא לפעמים מפלט מצרות היום יום

nikkey

New member
חחח... האירנים תרמו לנו רק אחד,

ואנחנו תרמנו לכם הרבה משכילים,וחברי כנסת. אז מה זה אמור להביע? נשבעת לך,שצחקתי מהתגובה הזו. הלבוש הדתי שלנו,הוא מאד זהה ללבוש של הפלסטיניות,אבל הלבוש האירני נוטה להקצנה דתית. טוב, כל אחד ודתו. ההערה שלי על הלבוש בהודעה הקודמת לא היתה במקומה.

nikkey

New member
בטרוף זמני! שלושת התגובות הללו

הופנו לתגובתך,ואיני מבינה למה הם הגיעו לישראלי האמיתי?

nikkey

New member
סליחה, משו לא בסדר כאן. שלחתי

את התגובה הזו למתכנה " בטירוף זמני" וומרות שבדקתי שוב ושוב, ההודעה הגיעה ליראלי האמיתי. לא מבינה מה פה קורה פה?

ממש תשובה עניינית...

עם סיסמאות כאלו את פוטרת עצמך מלהתמודד עם הבעיות מה המקור לטרור שכל העולם סובל ממנו? מה המקור לשריפת אלפי מכוניות בצרפת, למחיר הדמים הבלתי פוסק בעירק? - תרבות השינאה (גיהאד) מי שמגדל את ילדיו לשינאת כל זר - האמריקאים והצרפתים והציונים וה... בסופו של דבר מוצא עצמו בתוך מצוי בעוני בתוך תרבות פאנטית שכל העולם נלחם בה הנה חומר קריאה. קצת ארוך אבל משתלם

nikkey

New member
הוא לא גזען.אתם לא מבינים את

תגובותיו. קצת פתיחות והכל יסתדר לכם.

nikkey

New member
צודק. לפני העלייה הגדולה

של היהודים לא"י הערבים לא רצחו, ולא אנסו, ולא גנבו, ולא עברו על גילוי עריות, פשוט החברה הערבית היתה דוגמא ומופת לכל העולם. תמשיך להאשים את היהודים בכל רעה חולה שקיימת באנושות .היהודי למד לחיות עם האנטישמיות.

אנטישימיות , אנטישימיות , אנטישימיו

את מפנה את זה לערבים ?? למוסלמים ?? גם הם שימיים או על זה לקחתם בלעדיות??? מה זה אנטישימים , לגרמנים את לא קוראת ככה לנו את כן קוראת??? את אומרת קצת פתיחות והכל יסתדר אולי תעשי את זה גם , קצת פיתחות והכל יסתדר , אל תכניסי ת'ראש לקיר , כי הקיר ינצח או שלא ?

nikkey

New member
יופי. לקחת את מה שכתבתי למקום

שנוח לך, וזה למה? אתה מאמין לישראלי שכתב שלמדתם מאיתנו את כל הפשעים? זה דו-קיום? זו הבנה? לא חושבת. לא נכון יהיה תמיד להאשים צד אחד. אנטישמיות- כל מי ששונא את בני שם. אם אתה נכלל בקטגוריה הזו,אז תפאדל. מה תשתה? שחור או חום כהה עם הייל?

רגע מאיפה זה מוכר לי...

חוטפים ילד קטן... מתעללים בו... טקס פולחן של חג מיעוטים... מישהו הזכיר מצה טבולה בדם? קדימה בטירוף, לך תפיץ את עלילת הדם החדשה, היא תעיד עד כמה אתה מושלם והם פרמיטיבים. כל הכבוד לך, יצאת גבר...

לא נראה לי.....

סתם עלילת דם מטורפת, זוכר את עלילת הדם בנוגע למצות ולילדים נוצרים? שגדלים באפליה, שטיפת מוח קשה, זה התוצאה.

למעלה