למה זה?!?!

pkur

New member
למה זה?!?!../images/Emo5.gif

נכשלתי כבר ב2 טסטים,ועדיין כל פעם שאני נכנסת לאתר של משרד הרישוי (גם בטסט הראשון וגם בשני) אז אני כותבת את הת"ז שלי ואת התאריך של התיאוריה, ועדיין כתוב שאין פרטים!!! זה ככה רק כשנכשלים? או שיש בעיה עם הפרטים שלי ספציפית?? תודהההה...

Daemonlior

New member
או שהתעודת זהות לא נכונה..

או שתאריך התיאוריה לא נכון.. תבדקי את זה.. עדיין לא נתקלתי במקרה כזה..

pkur

New member
אז זהו,שגם הת"ז וגם התאריך נכונים..

בדקתי את זה מיליון פעם...!! הטסט הראשון שלי היה לפני חודש,והיום השני,ועדיין זה ככה! כבר מהטסט הראשון אני מנסה..גם אחרי שידעתי שנכשלתי,בדקתי מאז כמה פעמים,וזה עדיין ככה! דרך אגב,גם במענה הקולי זה ככה,"אין מידע". אוווף! מה הבעיה???

תאריך

תנסי במקום התאריך של התאוריה להכניס את התאריך של הטסט. כשאני הקשתי את תאריך התיאוריה שלי לא קיבלתי כלום, אמנם כשהכנסתי את תאריך הטסט עלו מולי הפרטים והיה רשום כי עברתי את התאוריה באותו יום שעברתי את הטסט.

Daemonlior

New member
ממש אבל ממש מוזר..

תנסי להתקשר למענה האנושי 1-700-70-43-70 או *5678 ולהתלונן על הבעיה.. בעקרון בני אדם מקלידים את הפרטים, אז יכול להיות שישנה טעות בתאריך התיאוריה שלך או משהו כזה..

בשביל מה?

לא ממש חשוב לי מה כתוב באתר אינטרנט לגבי תאריך התאוריה שלי.... אני לא צריך לבזבז את הזמן שלי על זה.

אממ אני עוד כתובה בתור משהיא

שניכשלה מאז הטסט הראשון שלי ובעצם עברתי טסט רבעי לפני 3 חודשים...

100vardit

New member
גם לי היה כתוב שאין פרטים...

עשיתי טסט ביום שלישי,אני יודעת שנכשלתי,אבל היה לי בא לבדוק... אני בטוחה שכבר יש תשובות... אז לא נראה לי שיש בעיה ספיציפית עם השם שלך... שיהיה לנו בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daemonlior

New member
לגבי המקרה שלך..

ככל הנראה ישנה שביתה של הקלדנים (אלו שמקלידים את התוצאות למחשב), אז במידה וזה הטסט הראשון, כנראה שזו הסיבה..

Mr MAG

New member
נצל"ש קטן ...

קודם כל.. קיבלתי את הרשיון ונהגתי היום פעם ראשונה ! זה היה ממש נחמד. אבא שלי מלווה אחלה (הרבה מתלוננים פה על הורים שהם משגעים אותם כמלווים), מאוד עזר לי להתרגל לרכב שלנו (מאוד שונה ממה שהורגלתי אליו. קטן, חלש, בנזין, קרבורטור, בלי הגה כח....
) בכל מקרה רצייתי לוודא שיש לי את כל מה שצריך כדי לנהוג, כדי לא להמנע מצרות: * רשיון, שהאגרה שולמה והכל. * שלט נהג חדש. * אבא שלי התקשר לביטוח ועשה עלי ביטוח חובה וצד ג' , הטופס החדש צריך להשלח אלינו בימים הקרובים אבל אמרו שכבר מותר לי לנהוג כי הביטוח כבר בתוקף על נהג צעיר. אם חסר משהו, אשמח אם תודיעו לי

Daemonlior

New member
קרבורטור? יש כזה דבר עדיין?

זה עם הצ'וק וכל זה? סבבה לאללה, לא הייתי מתנגד ללמוד איך זה עובד בדיוק =) אגב, תמיד מומלץ (אם לא חובה..) לקחת עם הרישיון את תעודת הזהות.. נצל"ש 2 - למה לבלם-היד קוראים אמברקס? הכוונה היא ל"הנד-ברייק"? (בעיוות כלשהו? חחח)

Mr MAG

New member
לא ההכי מובן

מה שהם הסבירו שם. אני תמיד הייתי בטוח שאמברקס זה עיוות של arm-brake .

Mr MAG

New member
היה.

מדובר באוטו שנת 92 אחרי הכל ! כן יש צ'וק וכל זה. להתניע את העקשנית הזו בבוקר זה לא קל - ומי כמוני יודע, כבר כמה שנים שאני אחראי על להתניע את האוטו כל יום-יומיים מתי שאבא שלי בחו"ל (אחרת פשוט האוטו מת) כאן תוכל לראות אךי עובד קרבורטור: http://auto.howstuffworks.com/question377.htm וכן, אני לוקח כמובן את הת.ז - הרי בעל הרשיון הזמני אין ת'תמונה שלי וכל זה. חשבתי שזה מובן מאילו... עוד משו חסר ?

למעלה