vbrun300.dll
טוב, זאת הפעם הראשונה שמישהו עונה לי לעיניין באינטרנט, אז באמת תודה... אבל עכשיו יש לי כמה שאלות חדשות: 1. בדיוק לפני שנכנסתי לאינטרנט ניסיתי להתקין למחשב שלי EASYCPU (אם זה מענין מישהו אז עשיתי את זה לא בגלל שאני מתכוון לוותר על ה TURBO ASSEMBLER שלי אלה בשביל לעשות תרגיל של ``נורות ניון מהבהבות...) ובדיוק אתמול נכנסתי לאתר שפורסם כאן בפורום (אני לא זוכר בדיוק את הכתובת והיא לא רשומה לי אבל משהו שנגמר בנקודה שלוש אותיות ו-NET בסוף) וניסיתי להוריד את התוכנית של הצבא האמריקאי נגד סוסים טרויאניים, אבל בתוכנית עצמה היה סוס מאותו הגזע ולמזלי הנורטון המחודש שלי טפס אותו, אבל נראה לי שזה בכל זאת פגע לי במחשב, ואז היום כשניסיתי להתקין את ה EASYCPU הוא רשם לי שחסר לי קובץ vbrun300.dll, חשבתי לתומי שזה עוד קובץ שחסר לי ואני יוריד אותו בהיזדמנות מאיפשהו, אבל אז בה N0 ומסביר לי משהו על סקנרים ותיכנות ב-VB ורושם את שם הקובץ הזה, והשאלה היא: זה קשור איכשהו ל``הרפתקאה`` שלי מאתמול? או שזה סתם עוד קובץ שחסר לי? 2. יש לי איזושהי סיבה להוריד משהו נגד סוסים טרויאניים אם יש לי נורטון?, ואם כן אז למה, כי בכל אתר שאני נכנס אומרים לי שלהם יש את התוכנית נגד סוסים אבל לי נראה שהתוכנית היא נורטון, לא? נ.ב מה שתמיד קורה דווקא לי זה נזק אבל אני בטוח שכל אחד חושב כך על המחשב שלו, ולי לפחות תמיד יש איזה מישהו או משהו שיכול לעזור, אז אולי בעצם אני רק צריך לומר תודה ולשתוק? (נקודה למחשבה

)