למה זה תמיגד קורה גווקא לי? B-(

KingTSHM

New member
למה זה תמיגד קורה גווקא לי? B-(

אני ישבתי וכתבתי אולי את הטקסט הכי ארוך בחיים שלי (ואולי לא...) והחשב נכנסתי כולי נרגש שאולי אני יקבל תשובה (ויחס) בפעם הראשונה בחיים שלי ומה אני רואה שניקלטו רק השלוש השורות הראשונות, אז עכשיו אני לא יקח סיכון וההמשך בהודע נפרדת!!!

mmm

New member
הבעיה תתוקן בקרוב.

למעשה היא כבר תוקנה. לכן אם ברצונך להוסיף המשך להודעה אנא עשה זאת כ``תשובה`` להודעה הזאתי. אני מצפה לשמוע. פורום האקרים והתגוננות!!!.

KingTSHM

New member
יש לי דקה ו-35 שניות

זה הזמן שנשאר לי לפני שהמחשב יתנתק לי שוב בפעם העשרים בערך היום (למה זה תמיד קורה דווקא לי:)) אבל זה די לא קשור, מה שכן קשור זה שבזמן שבין הודע הראשונה שלי להודע הזאת כבר גילתי כמה דברים כמו מה זה סוס טרויאני ומזה IP ואפילו למדתי בדרך הקשה מה זה וירוס ואיך אפשר לקבל אותו בדרך הטובה ביותר דרך ה-ICQ (מה לעשות אפילו הנורטון החדש שלי (משנות השישים בערך שהומצא נראה לי לדוס, לא הצליח להבין שזה וירוס אבל אני מרוב חוכמתי גיביתי את המחשב שלי יום לפני ואפילו הספקתי לפרמט את המחשב לפני הוירוס) טוב חוץ מזה גיליתי מה זה FTP אבל מה שעוד לא הבנתי זה: מה זה איך סורקים IP ולמה זה טוב, למה כדי לי להפוך את המחשב שלי לשרת FTP ולמה זה תמיד קורה דווקא לי... KTSHM

KingTSHM

New member
יש לי תוספת קטנה ופחות מעשרים שניות

טוב שכחתי לשאול על איפה אני יכול למצאו (אם בכלל) צ`ט על נושא זה כי זה די מעצבן לחקות כל פעם עד שעונים לך, ויש לי עוד חמש שניות עד שהמחשב שלי מתנת

N0

New member
לא הבנתי בדיוק...

מה קורה תמיד לך. בכל מקרה בקשר לשאר השאלות. 1. כתובת IP מציינת את הכתובת של מחשב מסויים ברשת. כל מחשב יכול להפעיל עשרות תוכנות המחוברות לרשת והמידע עובר דרך הפורטים (כל תוכנה מקבלת פורט שונה) , במידה והמחשב הוא סרוור (מחשב המספק שירותי רשת שונים) יהיו כמה תוכנות שיפעלו על פורטים קבועים (כמו טלנט שפועל על פורט 25 או 23 אני כבר ממש לא זוכר) כדי שהלקוח שמתחבר לשרת ידע לאיזה פורט התוכנה שלו צריכה לגשת ( למשל HTTP פועל על פורט 8080 ) . סוסים טרויאני ם גם פותחים פורטים קבועים (כדי שהתוכנה של הפורץ תדע לאיזה פורט לגשת) והכוונה בסריקת IP (או סוף סוף הגענו לפואנטה ) היא בדיקה של כל הפורטים (בסביבות ה60,000 ) האפשריים במחשב כדי לבדוק איזו שירותים השרת נותן ואיזה סוסים טרויאנים נמצאים עליו ( כמו שאתה בטח כבר מבין סורקים IP כדי לגלות איפה ניתן למצוא חולשות שיאפשרו גישה למחשב ) עכשיו יש סוג של אנשים שנקראים סקריפט קידיס שהם לוקחים סקאנרים (התוכנה שסורקת פורטים ) מחפשים שרירותית IP ובודקים אם יש עליו טרויאני שיאפשר להם גישה למחשב. בגלל שרוב הסקריפט קידיס לא יודעים יותר מידי תיכנות והסקריפט קידיס המתוחכמים מתכנתים בVB צריך כל מיני דריוורים כמו VBRUN300.dll כדי להפעיל את רוב הסקאנרים האלה. מה שמאלץ את הסקריפט הקידיס הפחות מתוחכמים (אלה שלא יודעים מה הכוונה של VB ) להיכנס לכל מיני פורומים ולספר סיפורים על המחשב של חבר שלהם, כי הם לא יודעים להשתמש במנועי חיפוש כמו שצריך ולמצוא את מה שהם צריכים בעצמם. 2. אתה לא צריך שרת FTP . שרת FTP נועד כדי לחלוק קבצים עם שאר העולם . אתה נותן לאנשים גישה להארד דיסק שלך . בגלל שאני לא חושב שיש לך צורך בזה אין שום טעם שתתקין שרת FTP (אתה גם צריך כתובת IP קבוע ולהיות מחובר כל הזמן כדי שהוא יהיה יעיל) אלה אם אתה רוצה שיהיה יותר קל לפרוץ למחשב שלך. אם אתה רוצה לחלוק קבצים עם אנשים תפתח חשבון בטריפוד או כל מקום שנותן לך לאכסן אתר בחינם ותפרסם את הקבצים שם. 3. MIRC צ`אט על כל נושא אפשרי. החל מהרגלי הרביה של תולעי משי ועד צ`אט לסבי לוהט. N0

KingTSHM

New member
vbrun300.dll

טוב, זאת הפעם הראשונה שמישהו עונה לי לעיניין באינטרנט, אז באמת תודה... אבל עכשיו יש לי כמה שאלות חדשות: 1. בדיוק לפני שנכנסתי לאינטרנט ניסיתי להתקין למחשב שלי EASYCPU (אם זה מענין מישהו אז עשיתי את זה לא בגלל שאני מתכוון לוותר על ה TURBO ASSEMBLER שלי אלה בשביל לעשות תרגיל של ``נורות ניון מהבהבות...) ובדיוק אתמול נכנסתי לאתר שפורסם כאן בפורום (אני לא זוכר בדיוק את הכתובת והיא לא רשומה לי אבל משהו שנגמר בנקודה שלוש אותיות ו-NET בסוף) וניסיתי להוריד את התוכנית של הצבא האמריקאי נגד סוסים טרויאניים, אבל בתוכנית עצמה היה סוס מאותו הגזע ולמזלי הנורטון המחודש שלי טפס אותו, אבל נראה לי שזה בכל זאת פגע לי במחשב, ואז היום כשניסיתי להתקין את ה EASYCPU הוא רשם לי שחסר לי קובץ vbrun300.dll, חשבתי לתומי שזה עוד קובץ שחסר לי ואני יוריד אותו בהיזדמנות מאיפשהו, אבל אז בה N0 ומסביר לי משהו על סקנרים ותיכנות ב-VB ורושם את שם הקובץ הזה, והשאלה היא: זה קשור איכשהו ל``הרפתקאה`` שלי מאתמול? או שזה סתם עוד קובץ שחסר לי? 2. יש לי איזושהי סיבה להוריד משהו נגד סוסים טרויאניים אם יש לי נורטון?, ואם כן אז למה, כי בכל אתר שאני נכנס אומרים לי שלהם יש את התוכנית נגד סוסים אבל לי נראה שהתוכנית היא נורטון, לא? נ.ב מה שתמיד קורה דווקא לי זה נזק אבל אני בטוח שכל אחד חושב כך על המחשב שלו, ולי לפחות תמיד יש איזה מישהו או משהו שיכול לעזור, אז אולי בעצם אני רק צריך לומר תודה ולשתוק? (נקודה למחשבה:))

mmm

New member
בקשר לסוסים!!

פרסמתי לאחרונה הודעה ששמה ``הגיע הזמן להרוג את הסוסים!!!`` שם יש פירוט לתוכנות שסורקות טרוייאנים. התוכנות הללו לא רק סוקרות טרויאנים הם גם סורקות פורטים כדי למצוא סימנים לטרויאנים, החברות שמשווקות את התוכנות לרוב מקציבות מחלקה שלמה לחיפוש אחר טרוייאנים, או שמשקיעות מאמצים כדי למצוא, לכן התוכנות יעילות ויעזרו לך רבות, ואולי הן תמצא משהו שהאנטי וירוס לא!. צירפתי כתובות.

KingTSHM

New member
זה מתחיל להיות מעצבן!!!

שתי תוכנות שצירפתה הלינק שלהם שבור ובשלישית יש סוס שהנורטון שלי לא יכול לתקן ובקושי מחק אותו בסוף. זה כבר התוכנית החמישית בערך נגד סוסים שיש עליה סוס!!! נראה לי שבקצב הזה אני כבר יפתח בעצמי תוכנית נגד סוסים רק תגידו לי באיזה שפה עדיף: ++C או ASSEMBLER (או אולי HTML:))...

N0

New member
EASYCPU...

EASYCPU הוא מבין הסוסים הטרויאנים הכי נפוצים שיש... סתם :) ! כשN0 ציין את VB הוא דיבר על אנשים חסרי חוש תיכנות שמשתמשים בתוכנה שהיא קצת יותר מתוחכמת מKlick&play. מה לעשות שלא רק המתכנתים של סקאנרים הם לא הכי כשרוניים במיוחד גם המתכנתים של משרד החינוך שבשביל המשכורת הזעומה שהם מקבלים ממש לא כדאי להם גם להשקיע יותר מידי . אז הם פיתחו תוכנה בשם EasyCPU שמדמה אסמבלר שדומה למקור כמו שדיג`י מון דומה לפוקימון וכמובן שהם עשו את זה בVB . הקיצר הדריברים של VB זקוקים כדי להפעיל הרבה זבל (EasyCPU בניהן) ורוב הסיכוי שהן גם לא היו על המחשב שלך קודם. 2. סוסים טרויאנים נחשבים כווירוסים כל אנטי ווירוס אמור להוריד לפחוק חלק מהן . יש הרבה אנטי ווירוסים ולכן יש הרבה תוכנות נגד סוסים טרויאנים... בנוסף לאנטי ווירוס טוב (נורטון אמור להיות טוב) כדאי גם לדאוג לתוכנת פיירוול טובה רק ליתר ביטחון. N0

S-G-T

New member
סוף סוף

הללויה ! - מישהו שהבין שצריך לחפש ולחפור ולמצוא ולא סתם לשאול - אני מוריד את הכובע(שאין לי) בפניך אתה כלי ! - בלי שאני אפילו ארד אליך או משהו - בעצמך ! ממש ביגלל אנשים כמוך אני רואה ששוה להמשיך ולהגיב - ולהעליב :)

Q16

New member
לך זה תמיד קורה?..קבל את זה

כתבתי אתמול הודעה ואני נכנס היום לראות אם יש תשובה וכרגיל... ההודעה נעלמה לאן שהו.

למעלה