למה זה קורה?

למה זה קורה?

לפעמים אני מתחילה לדבר עם כל מיני בחורים אצלי בצבא. רובם מילואימניקים או קצינים נשואים. אני מציעה להם לעלות איתי לסיגריה, בקטע חברתי , לא רומנטי לגמרי , ואז הם אומרים "אני צריך לשאול את אישתי... " להראות לי שיש להם אישה.... אני עונה להם , אין לה מה לדאוג, אני לסבית . ואז התשובה בדרך כלל היא "אה אז אין בעייה , עכשיו ? " האם התירוץ "אני לסבית", מדליק אן מרגיע גברים נשואים ?

כiכב ijפל

New member
אני חושבת ששניהם יחד...

בובע שלי את נשמעת מאוד מתוסכלת גם נעלמת קצת לאחרונה היית בבסיס כנראה אני אשמח לשמוע מה שלומך
ליר

שלומי מעולה

כבר סופרת את הימים עד שאני אשתחרר , זה עוד חצי שנה פאקינק תקופה! אני דווקא לא מתוסכלת , כל מיני בעיות קטנות מציקות .... הכרתי מישהי ממש חמודה, יצאתי איתה כמה פעמים ,אין לה רכב, זה דפוק שאני כל הזמן אוספת אותה , אבל היא מצאה חן בעיניי אז המשכתי אחרי כמה ימים היא ממש התחילה ללחוץ עלי להכיר את ההורים שלה, ואני הרגשתי שזוגיות כזאת , עם הגדרה איתה, לא ממש מתאים . אני רגילה להורים של בן זוג , לא של בת זוג, רק רציתי לבלות ולהשתחרר איתה. בסופו של דבר כשהיא ראתה את ההתנגדות שלי והבינה שאני לא רצינית היא עזבה ולא מתקשרת . ויש את הבחורים.... אבל זה לא מעניין..... נעשתי כבדה בזמן האחרון לא יודעת למה...

כiכב ijפל

New member
שמחה לשמוע שהכל בסדר...

אולי נעשית כבדה כי בתוך תוכך בתת מודע את בעצם כבר לא מחפשת מה שחיפשת לפני? אולי הסתיימה לה תקופה? מפריע לך שהיא לא מתקשרת? אם כן תתקשרי אליה ותסבירי לה למה זה מוקדם מידי מבחינתך...

כבדה? תשתחררי

סבבה שיצאת איתה לבלות כמה פעמים אבל.. את לא יכולה לצאת איתה ולתת לה הרגשה שאתן יחד,כזוג... ואז בכלל לומר לך שלא מתאים לך רצינות. עדיף לקבוע טיפה מראש כדי שהכל יהיה מסודר ולא בלאגן. תהני מהצבא, זה רק פעם אחת. [:

זה כמו לשאול;

"גברים לבנים אוהבים חומוס..
"
חחח תביני נשמה שאין הכללות ועובדות בעניינים כאלה, אבל יש דעות. אם את שואלת את דעתי, זה ממש מתחלק באחוזים שונים.. יש כאלה שלסביות זה הדבר הכי יפה שה' ברא, ויש כאלה שחושבים שזה מגעיל. וחוץ מזה, אם לומר לך את האמת, אני מבסוט על התשובה שלהם, כי זה מראה שיש גברים נאמנים גם כן..
בכל מקרה לך אין מה להפגע או משהו כזה כי את צריכה להבין שאם יש להם אישה, הם לא רוצים להיות עם אישה אחרת בסיטואציה כזו או אחרת מבלי ליידע אותה. פשוט אינסטינקט אנושי אוהב..
רן.

שחשוחון

New member
לסביות זה הדבר הכי אלוהי על הכדור

אבל הכוונה לכאלו יפות ונשיות לא לאיזה שתיים שיצאו לי מהזירת איגרוף

למעלה