למה זה קורה?

למה זה קורה?

כל פעם שאני חולם ואני פתאום מבין שאני חולם זה כאילו יש טיימר של כמה שניות לפני שאני מתעורר. אני מנסה לרוץ מהר ולהנות אבל בעל כורחי אני מתעורר... למה? איך אפשר למנוע את זה?

שאלו פה משהו דומה כמה שרשורים למטה,

אני לא כלכך מבינה את העניין עם טיימרים בחלום, אבל עצה שלי- כשאתה רואה את הטיימר, נסה לא להתייחס אליו. אל תנסה להאט עליו במחשבה או משהו כזה. אל תיכנס ללחץ. תעמוד במקום כמה שניות, תחדד את הראות, תעשה תרגילים שישאירו אותך יציב בחצלול, ותראה מה קורה. אם זה עוזר- סבבה, אם לא... אז לא יודעת

לא הבנת אותי...

אמרתי שאני מרגיש שיש טיימר... אני לא רואה שום טיימר... אני פשוט מרגיש שאני הולך להתעורר עוד כמה שניות...

אה, אז זה לא טיימר,

את זה אני יכולה להסביר לך בקלות- וזה בעצם בערך ההנחיות שתתי בהודעתי הקודמת- אתה לא צריך להתלהב יותר מדי או להילחץ מזה שאתה קולט שאתה בחצלול. זה בא די בלי שליטה, אני יודעת, אבל אתה צריך להתאמן על זה שתפסיק להילחץ/להתרגש/וכד'. הסיבה לכך שזה גורם לך להתעורר היא שאתה נניח פתאום קולט שאתה חולם, ואתה כזה- יאיייי!!!. המוח מקבל מין גל של התרגשות, שנורא מגביר את המודעות וגורם לך להרגיש את עצמך במיטה- כלומר, להתעורר. תתאר מה בדיוק אתה מרגיש שניות לפני ההתעוררות- אם זה מה שאני אמרתי.

אני מרגיש שאני כבר לא בחלום אלא במיטה

הכי הרבה זמן שיצא לי להיות בחלום צלול זה אולי 30 שניות... בדיוק כשעניינים הפכו להיות מעניינים

נו, אז זה מה שאמרתי לך.

תנסה למתן את ההתרגשות וכל זה. ואולי גם לפני שאתה נרדם, כשאתה נכנס למיטה לישון, תמלמל לעצמך קצת- "הלילה אחלום חלום צלול, והוא יהיה ארוך". אוטוסוגסטיה בהחלט מוכיחה את עצמה.

למעלה