למה זה קורה לי?

maaw2

New member
למה זה קורה לי?

רבתי מילולוית עם מישהו וסליחה על הביטוי אין לי ביצים להגיב לו אם הוא יתקוף אותי.. יש לי קצת נסיון באומנויות לחימה ואולי אצליח בעזרת זה אפילו לנצח אבל בכל זאת משהו מרתיע אותי ואני לא יודע מה.. אולי זו העובדה שהוא שוקל קצת הרבה יותר ממני או בגלל שיש לו גב או בגלל שהוא ישלוף סכין וינסה לדקור אותי אם אני ישפיל אותו..או אוליע זה בכלל הפנים ומבטח המפחידים שלו.. אני לא יודע למה אני כותב את זה פה,הייתי חייב לפרוק וכל תגובה תתקבל בברכה.. יום טוב

אוקי... אני לא יודע אם אני פונה לגבר או אישה

אז, הדבר הראשון בכל עימות, הוא להמנע. אין שום סיבה להיגרר למשחקים של כבוד... זה לא אומר הרבה טוב על שני הצדדים... אני באמת חושב שבד"כ עדיף לנסות ולהמנע מעימותים פיזיים, לא משנה אם אנחנו יודעים שיש לנו עדיפות, אם אנחנו יודעים איך לנצל את העדיפות של הצד השני לטובתנו, או שאנחנו יודעים דים-מאק. אין טעם לזה, באמת... הייתי מחפש קודם כל איך להרגיע את המתח שבין שני הצדדים כדי למנוע הגררות לעימות פיזי, כי אנחנו לא יודעים, וגם לא רוצים לדעת איך זה ייגמר...

יש לי שאלה

האם התקרית היא עם אותו בחור מהמקרה הזה? וגם קשור למקרה הזה?? או שמדובר באנשים שונים? כי אם זה אותו בחור, וכל מצב/מגע איתו מביא אותך לכאלו מצבים, פשוט תתרחק ממנו. ואם מדובר בכמה אנשים שונים, אז תנסה לברר, מה מניע אותך להגיע למצב של ריב מילולי שיכול להסלים לריב פיזי.

maaw2

New member
הממ..

שלושת המקרים האלה קשורים אחד בשני ומעורבים שם שני בחורים.. הבעיה היא שגם אם אני יכול ל**** להם את הצורה (מה שאני לא בטוח) זה גם לא יעזור כי לשניהם יש אחים גדולים שמחזיקים את המקום שאני גר בו.. עכשיו הבעיה יותר ברורה?

למעלה